Albinute & bondari de mar-apr'07 (127)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Bafta Diana!
Doar 4 zile??? Iar a zburat timpul... parca acu cateva zile aveai status fo 30 si ceva

La multi ani, Carmen! La multi ani, Rein!
Sa fiti fericite alaturi de ai vostri soti, pana la adanci batraneti

Despre mers la peste, cu cortu' si altele de genu' ... nu ma incanta prea tare
Nu-mi place si gata... cand era mica mergeam cu bunicii la mare, cu cortul... si imi placea la nebunie... sau pe balta cu nasii... dar acum nu ma convinge nimeni
Am fost acum vreo 7-8 ani in Delta cu cortul... si mi-am dat cuvantul ca nu ma mai prinde nimeni pe acolo vreodata ... Am jelit 3 zile, pana am convins toata gasca sa ne mutam la mare
La portita, la hotel, cu marea la doi pasi, mai merge... cu toate ca-i cam izolat, si asta nu-i chiar ok pt. neuronii mei... Dar nu in delta ... sa ma manance gazele sau serpii... nu ma convinge nimeni ca aia din apa n-or sa ma muste

CONCURS „Cat de fericit e copilul tau“ www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Ah, Eliana, confuzie de AMR-uri
Pana la maraton AMR 26 zile, dar pana il aducem pe Alex acasa... AMR 4 zile.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Aaaa... atunci m-am mai linistit Ma gandeam cand a zburat o luna.... Daca ai scris de maratonul de la piatra craiului, am pp ca amr-ul este pana la maraton

CONCURS „Cat de fericit e copilul tau“ www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaradu

ce-are a face dom'le "testul" asta cu muntele cu casnicia?? ca neuronul meu blondut bolundut nu se prinde. inseamna ca eu n-ar fi trebuit sa ma marit cu radulici? ca el nici cu autobuzul nu merge ... iar la paine se duce cu masina (3 blocuri mai in fata).

Pai nu stiu, nu cred ca are nimc de-a face, avem prieteni care merg pe munte, dar neveste nu...deci tipele alea n-au luat testul si totusi s-au casatorit!

Si inca o chestie legata de treaba asta, se spune ca oamenii carora le place muntele si fac drumetii, sunt de alta factura, sunt de calitate, cu bun-simt si respect.
Eu am fost uimita, cand am fost in drumetii(putine,din pacate), ca in mom. in care ne intalneam cu alti drumeti , acestia ne salutau(mi-a explicat sotul ca asta este un obicei al celor care iubesc muntele). Erau oameni trecuti de prima tinerete, la 50-60ani, echipati de drum,mai sprinteni de 10 ori decat sunt cei tineri...
Andreiu' meu de-abia asteapta sa mai creasca Teodora, sa fie asa, mai de gradi, s-o echipam corespunzator, si cu rucsacel in spate, si sa incepem sa facem drumetii scurte si usoare...

Mergi la inceput

Mie in delta mi-ar placea, ca nu mi-e frica de serpi, dar de tantarime...Avem niste prieteni care au plecat in delta acum vreo 2ani...pai ce echipament si-au luat de la magazinul de momeli...totul antitantari...pai cu banii aia plec la turci la mare

Mergi la inceput

Ridic si eu mana, ca si Teodorei i se mai pune pata pe ceva...ieri, spre ex, iese din clasa, dar cu un iepure de plus (amarat, saracu, verde cu roz)...Nu, ca ea voia sa-l ia acasa ...si-a inceput bocetul...Sapt trecuta la fel, pe o trompeta rosie i se pusese pata...
Asa ca azi de dimineata, i-am spus sa-si ia un plus cu ea, sa n-o mai apuce jalea.Bineinteles ca era ff incantata.
Deci boceste dupa jucariile de la cresa(care sunt ale tuturor copiilor).In parc,isi gaseste de lucru prin nisip, ieri era cu prietenul Andrei, si au gasit o groapa in nisip, s-au pus in fund amandoi, si-au inceput sa zgarme cu mainile...A mea, mai smechera , a gasit niste pahare de plastic cu care a sapat...Apoi s-au jucat cu un bat, pe care l-au impartit, si Teodora l-a adus in casa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Carmen, eu am tot visul asta, sa-i echipez pe bobocei cu rucsacei (prima data am scris 'ruxacele') si sa mergem pe carari de munte. Eu zic ca cine n-a incercat sa urce un pic n-are de unde sa sti ce pierde.

Noi am avut toata vara faza cu urlete dupa masinutele altora, mai ales dupa ia-ba-da-ba-doo din alea. S-a calmat acum, sper sa-l tina ca mi se strangea stomacul cand vedeam una in zare.

Mergi la inceput

Clar si Petru prefera de departe sa mearga cu fundul in sus dupa masinute prin casa si sa le parcheze la milimetru. Are si asta rolul ei. Dar eu cred (sau sper) ca asa fac toti si nu mi se parea o activitate de mentionat. Insa se intrerupe cu placere putin pentru a ne uita si pe 'ciclopedie'. Azi am avut soparle (lui ii seamana cu toparlan) si dupa ce am discutat despre ce feluri sunt, cum arata, cum fac, i-am zis de otrava pe care unele o arunca asupra atacatorului. El ma asculta gogonat si zice: 'soparla asta e ca toparlanul ala care da muzica tare la masina'. Cand vrea sa-si clarifice un cuvant face comparatii din astea. Ieri zicea ca elicopterul are elice ca masina de spalat.

Apoi cred ca acei copii care merg la gradi au si acolo ceva discutii din care sa-si imbogateasca vocabularul si cunostintele. Noi tin minte ca aveam planse mari cu imagini pe care tovarasa le explica.

Si in al treilea rand cred ca n-a fost prost ala de-a zis ca 'foamea vine mancand'. Cred ca nu invatam in veci tabla inmultirii daca invatatoarea si parintii mei nu ma determinau s-o fac atunci cand aveam in cap numai 'ratele si vanatorii'. Asa ca am incercat in mai multe feluri sa-i deschid apetitul spre carti si asta e una din solutii, care merge acum. Si eu zic ca raspunde clar unei nevoi a lui.

Mergi la inceput

Bebelusul meu a zis prima data 'ma-ma' si mamamamam azi.
Pana acum, de vreo luna a zis numai ta-ta si haide.
Si zice mama si eu il pup si el se rusineaza...

Are 8 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

rein, ce frumos si dedicat vorbesti tu!
poate iti deschizi un after school, ca ai si rabdare, si faci si reducere pt mamicile din stup care n-au timp si au si scurt-circuitari la sistemul nervos(ca mine asa ...).

Mergi la inceput