Albinute & bondari de mar-apr'07 (127)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Salutare de la tara! Cu internet pe mobil, fara semnal 3G, merge tare greu. Doar azi am descoperit un editor de text si sper sa pot trimite vreun semn de viata. Am fost bolnave, dar a trecut. Acum profitam de vremea buna sa mai stam la aer la bunici. Se dezvolta altfel in familia extinsa. Si fizic parca si-a dat drumul. S-a inaltat rapid, ca la greutate a stat bine mereu.
Vad ca se discuta subiecte interesante. Poate reusesc sa particip candva.
Bun venit pe lume noilor sositi! Sanatate!
Pupam gasca!

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

"Asta înseamna îmbunatatire de viata, sa ajungi la niste gânduri care sa le poti prezenta si sa le poti învalui în rugaciune."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Loradin,felicitari si sa va traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Loradin,sa iti fie sanatos si fericit Tudor si sa fiti o familie implinita toti 4!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

LORADIN, sa va traiasca si sa fiti toti sanatosi si fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Loradin, sa va traiasca, sa fie sanatos, norocos si voios!
Refacere usoara!

Gaia, mumă pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Felicitaaaaari Loradin! Multa sanatate si refacere rapida. Iar lui Tudor: sa fie sanatos si norocos.

CONCURS „Cat de fericit e copilul tau“ www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Felicitari LORADIN,sa va traiasca sa va bucurati de ei!

Arianna de o saptamana e acasa e racita si eu la fel
doar ca eu merg la gradi si acolo sunt toti raciti saracutii de ei.

Mancare noi facem intercalat pui,peste,vitel,supica,ciorbite,legume sote,legume cu orez,ea mananca aproape orice dar ii plac la nebunie ciupercile la gratar.Nu ii plac cartofii si painea dar o mai pacalesc eu si mai mananca putin.

Ieri am avut party la gradi,un baietel a implinit 2anisor a foat foarte frumos,iar copiii invitati au foast incantati de animalute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Astazi a reusit si Mihai performanta sa faca buba la cap... sa fie el mai fraier?
Nu stiu cum... eram in plimbai, la o matusa, ei erau in casa, in pat, la desene... am pp ca intr-o muchie a patului... care nici macar nu era ascutita...
Dupa ce i-am pazit juma de zi prin curte sa nu se impiedice, sa cada in garduletele din curte... sau pe langa gratar... cand am zis ca's cuminti, in casa, poate chiar si adorm, dupa 5 minute a iesit Mihai cu fruntea plina de sange
Au avut gija sa ma panicheze si restu' ... ba sa chem salvarea, ba sa ma duc la urgenta... pierdeam vremea aiurea pe la usi... mai speriam si copilul prin spitale... bine ca mi-am adunat gandurile si am plecat la nasul lor (e dr. stomatolog si chirurg tot legat de asta) si i-a pus 3 copci, la cabinet, in liniste, fara balamuc, cum e prin spitale... A plans ceva-ceva, dar i-a trecut repede... E vesel, nu a lesinat, nu a vomat... il supraveghez 24 de ore...
In plus, tac'su e la munci... am fost in dubii daca sa-i povestesc sau nu... pan' la urma i-am zis... dar mare greseala... mai avea un pic si venea acasa .... nu ma credea ca e in regula...

Evident ca am cautat un mesaj mai vechi al stefaniyei legat de asta... cum se recomanda acolo... si in seara asta il trezesc cat mai des sa vad reacitii pt. sfat. Daca atunci n-a mai fost cazul, ca am aflat a doua zi, acum e bine ca am tinut minte... Era de preferat sa nu se intample... dar e bine ca e doar asta... Uite asa se fac mari...

CONCURS „Cat de fericit e copilul tau“ www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna seara...sau buna dimineata? cum ar trebui sa spun?

Elyanne,pupam sa treaca buba. Asa mi se pare si mie ca se intampla cel mai des cand te astepti mai putin si in situatii care nu le percepi ca fiind periculoase.

Noi suntem bine..doar cu fitzele din program...

ASeara am reusit sa lasam cateva ore copiii cu tata (cu greu si cu organizare maxima...totul pregatit, copiii in pijama, mancati, paturile facute) si am fost la o petrecere, a fost super fain, aveau aparat de karaoke...si desi nu ma simteam in stare am cantat de m-am spart, m-am distrat...
Si in seara asta am fost la o padure din apropiere ca venea cineva cu niste telescoape performante si ne-am uitat la Luna si la Jupiter, am vazut constelatia Casiopeea, galaxia Andromeda si o stea care era pe punctul sa explodeze.

Pup bolnaviorii.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Ufffffffffff, iar m-ati facut sa plang!

Am intrat si eu si am ramas surprinsa cate mesaje de la voi.Va multumesc mult de tot.

Sa incep spovedania...

Tudor e un bebe tare bun si cuminte .Papa si doarme! Doarme groaznic de mult.De exemplu aseara i-am facut baita la 20 si s-a mai trezit la ora 3 diminetata.Am incercat intre 1 si 3 sa-l trezesc sa-i dau sa pape.Mai rau l-am chinuit! Nu stiu cum sa fac! Daca la inceput l-am vazut un bebe caraghios si nicidecum frumos acum parca il vad si frumusel.E ta-su intreg(asta unde nu a vrut al doilea copil). Adrian (soata) e topit dupa el! Cateodata imi vine sa-l iau la palme.Asa ar merita! Acum e mare dragoste si la inceput mi-a stat botos. Cam atat despre Tudor.

Ana.....eeeeeeee de aici se complica lucrurile. Are un soi de aversiune impotriva noastra nemotivata.Nu i-am dat niciodata ocazia sa se simta mai putin iubita . Este umbra mea si am facut-o sa creada ca fara ea nu m-as descurca. Pe Tudor il adora ,il pupa non-stop pana da in plans bietul copil.Am lasat-o, desi nu o data, i-a bagat mana in ochi sau l-a lovit cu capul amuzandu-se ca a facut "accident" Alaptez cu o mana pe Tudor si cu cealalata pe ea sau facand castele din cuburi sau desenand.Este obositor dar nu vreau sa o vad suferind.Are manifestari pe care nu le-as fi banuit.Urla ,la tot ce o rugam replica e "nu vreau",simuleaza dureri de burta si voma. Are o privire trista incarcata cu aversiune.Apoi peste o ore vine si-mi spune "mami te iubesc tare mult" .Nu stiu ce sa mai zic insa recunosc cateodata ma simt depasita de situatie.

Eu......am nascut prion cezariana ...rahie....cumplit. Patru ore cat am stat in operatie am vomat.Apoi dupa ce m-au adus la reanimare am continuat ...ba mai mult am dat si in frisoane....Mi-au spus colegele de salon ca Adrian plangea.I-am cam speriat!

Dupa care a urmat cosmarul......Dr. Poenaru (caruia nu voi putea niciodata sa-i multumesc indeajuns) mi-a aranjat o rezerva(normala, fara plata) unde am stat singura cu bebe. Trebuie sa recunosc ca arata super bine.A fost insa in toata povestea asta un mare dezavantaj.Nu aveam cu cine sa las copilul daca aveamnevoie la toaleta. Ca drept urmare m-am constipat cumplit si a trebuit sa cer clisma....apoi au urmat injectii.....si tot asa.Am reusit cu o zi inainte de externare sa rezolv problema. Desi maternitatea este foarte curata si infirmierele muncesc non-stop, nu te poti pune cu nesimtirea unora. S-a inchis Caritasul si toate "doamnele" de etnie roma au venit la Bucur(asta da bafta ce am avut). La un salon de 4 paturi trei erau ocupate de ele. Umblam cu cheia dupa gat ! Asta nu ar fi fost nimic daca individele nu si-ar fi facut nevoile peste tot si cu usile deschise. M-am dus in camera si am plans ca un copil mic. Era imposibil sa ma apropii de toaleta.Erau lohii peste tot iar imaginea acestor NESIMTITE ma dobora.Cum e posibil sa nu ai pic de jena? Si la tara daca te duci si nu faci cu usa deschisa.A fost un cosmar! Atunci mi-am chemat dr si am cerut clisma! Durerea a fost ca a trebuit sa-l dau pe Tudor sus la bebei. Pune-te iar pe bocit. Ziceai ca n-o sa-l mai vad niciodata.Ii simteam mirosul in camera si plangeam. Am fost la un pas sa cad in depresie! Ma rog.....s-a dus....

In alta ordine de idei voiam sa va anunt ca am incheiat capitolul bebei.Mi-am legat trompele! Cred ca perechea asta de pitici imi este suficienta.Ii iubesc mai mult decat se poate descrie in cuvinte. Ma simt o femeie si o mama implinita. Ma simt bogata ! De multe ori ii privesc si plang! Ana mereu ma intreaba "mami de ce plangi?" "Pentru ca va iubesc atat de mult incat cuvintele nu-mi sunt suficiente!" Normal ca bietul copil nu pricepe nimic !

Cam asta am avut sa va spun. Va multumesc inca o data ca mi-ati fost aproape(chiar daca ma declar singura tradatoare)

Pupici la intreg stupul si multa ,multa sanatate!

Mergi la inceput