Gadinita particulara Big Smile, Tineretului ?
Raspunsuri - Pagina 2
roza77 spune:
Buna Diana,
Poti sa ne spui cum este la Big Smile? Sunt consultati copiii in fiecare dimineata?
Mi-a spus o mamica cu care am stat de vorba, ca fetita ei a racit si s-a hotarat sa o retraga. Ma gandesc ca poate era copilul mai sensibil .. Mi-a mai spus ca au portite la scari sa nu aiba copii acces la ele. Asa este?
Eu inca nu m-am hotarat unde inscriu copilul si de asta tot intreb ..
Am fost la Kinderplanet, dar inca ma gandesc.. Acolo nu mi-a placut curtea pt ca era o caruta cum intrai, pe partea dreapta si mai era acolo, pe langa fantana arteziana, un cuptor cu gratar .. Initial mi-a placut Kinderplanet dar vad ca daca ma gandesc mai mult nu imi place nici o gradinita .. of!
Multumesc!
Rodica
Diana1968 spune:
Buna Rodica,
Dupa cum am mai scris, sunt incantata de decizia pe care am luat-o in a alee aceasta radinita. Din 15 sept. si pana acum a stat acasa 2 saptamani, din care o raceala a fost tratata doar cu nurofen si eferalan.
De cand cu epidemiile, se controleaza copiii dimineata (poate nu chiar in fiecare zi) si, oricum, au asistenta zilnic si doctor care vine de 2 ori pe saptamana plus alte solicitari. Cand a avut vreun copil vre-o problema au fost chemati parintii sa ii ia acasa.
Cu accesul la balcoane, nu am controlat accesul pt ca am vazut ca sunt strict supraveheati copiii si nu rateaza nici unul. Cei f. mici sunt la parter unde nu e balcon. Cu scarile care duc la etaj nu vad nici o portita dar nici nu vad necesitatea instalarii ei, pt ca , inca o data, copii sunt mereu insotiti de cineva. I-am vazut pe cei mari (de la 4 ani in sus) cand coboara la masa de sus, ca sunt incolonati. Cineva sta jos si ii asteapta si cineva ii insoteste de sus (adica au avanarda si arierarda).
Cu fetita respectiva nu stiu ce sa zic. Cred ca avea ea ceva. Stiu o fetita (fiind data pt prima data la radi) acolo care a inceput 1 saptamana da 1 nu, dar acum are deja 3 sapatamani consecutive. Si parca nu a lipsit decat vreo 3 saptamani maxim in total, tot din 15 sept.
La Kinderplanet, cand am fost acolo , acum 1 an, nu m-a deranjat nici caruta , nici ratarul, nici nimic. Erau supraveheati in permanenta.
Mult succes in cautari!
roza77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Diana1968 Buna Rodica, Ce nu mi-a placut? In principal faptul ca erau multi copii cu varsta intre 1an jumate - 2 ani, putini copii de varsta lui, dupa ora somnului, cand il luam, ii gaseam pe toti copiii amestecati, cu putin personal. Atunci era doar senzatia pt mine ca ceva nu merge bine, dar acum imi dau seama ca aveam dreptate. Adica, aici fiecare grupa are educatoarea lui si dupa ora somnului si, in plus, la grupa 3-5 ani sunt mai multi copii, putandu-se juca unii cu altii. Programul educativ il simt pe copilul meu: numara, spune cuvinte in engleza, etc. Dincolo, fiind prea putini copii la aceasta varsta, putine jucarii de exterior, al meu se plictisea. Unde, la inceput, nu vroia sa il iau de acolo, in ultimele zile de-abia astepta sa plece. In plus, eu sunt adepta unui program mai plin si in perioada de vacanta, ori la Ti.Mi mi s-a spus "e vacanta" si gata. Despre doamnele educatoare, nu am avut ce reprosa, chiar am avut si o preferata, dar mi s-a dat impresia de continua incercare de organizare, de gasire a unui stil propriu gradinitei, sau de un continuu inceput. Si mai am doua nemultumiri, dar pe acestea nu le voi spune "never ever" in public. g |
Buna Diana,
Adresa mea de email este roza.andrei@gmail.com
Poti sa-mi scri pe email despre celelalte 2 nemultumiri avute la TI.MI ?
Multumesc,
Rodica
miri2007 spune:
Mai sunt mamici care ne mai pot impartasi cate ceva despre Big Smile (si bune si mai putin bune).
Vrem si noi sa mergem din martie (facem 2 ani) si stam cam cu inima stransa.
Va rog impartasiti-ne din experienta voatra!
Mii de multumiri
Miri si Mihai
Miri2007
miri2007 spune:
Buna!
Chiar nu este nimeni pe aici care merge sau care a mers la BIG SMILE - Tineretului.
Va rog mult!
Merci
Miri2007
bulinuta27 spune:
si eu as fi curt cateva informatii dar cred ca nu mai are nimeni puiul acolo
bulinuta mamica de bulinel dragutel 
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
alma_08 spune:
Eu am incercat sa-mi duc baietelul la big smile, din pacate din cauza acestei gradinite acum nu vrea sa mai auda de gradinita! A stat numai bolnav....pana si educatoarea era racita moarta....deci nimeni nu se ocupa sa-i controleze...etc
Mancarea era f buna....si directoarea este f draguta si arata f bine gradinita....mi-e educatoarele nu mi-au placut! Eu sincer cred ca a fost si certat cam des...asta e...
Diana1968 spune:
Pentru Alma08,
Nu stiu in ce perioada ati dus dvs copilul acolo, dar intre sept.2009 si iunie 2010, apoi din nou auust 2010 eu nu am vazut nici o educatoare racita. In perioada iernii copiii erau verificati la intrare.
Baiatul meu (a fost la r. mijlocie) a lipsit in total (pt anul de invatamant 2009-2010) doar 3 saptamani pt raceli.
O avea radinita si defecte, dar eu nu sunt de acord cu acesta.
In ce priveste certatul, iarasi nu sunt de acord. Sunt educatoare deosebit de calme si vorbesc f. civilizat. Chiar sunt copii care, dpv-ul meu de vedere ar trebui certati mai aspru, fiind aresivi, si nu sunt asa cum as face eu. De ex., baiatul meu a fost scuipat de un alt baiat mai nou, lucru pt care m-am abtinut cu reu sa nu-i zic una de dulce, si nu a fost decat apostrofat pe un ton civilizat.
bulinuta27 spune:
nu stiu de ce aveti obiceiul asta sa contraziceti ce spune un membru ca i s-a intaplat...
ei bine si eu cand am fost in vizita am vazut copii cu nasul curgand etc, educatoare lipsite de chef si multe altele...sunt si lucruri bune de spus: arata foarte bine, curtea frumoasa dar sunt si ascpectele de mai sus plus unu ff important ptr mine de exemplu: copiii alergau singuri pe scari 
bulinuta mamica de bulinel dragutel 
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Diana1968 spune:
Pt Bulinuta,
Nu am contrazis, doar am zis ca in perioada in care a fost copilul meu acolo (sept. 2009-iulie 2010) nu am vazut educatoare racita. Nu ca nu au fost copii raciti. Orice copil care a fost racit mai puternic , poate ramane cu mucozitati si tuse. Eu, dupa ce il tineam 1 sapt. acasa, cu antibioticul terminat si cu verificarea la doctor facuta, il duceam la radi cu o tuse ramasa. Aceasta poate trece si dupa 2 saptamani dupa antibiotic. Si nu se ia. Si eu nu-mi permiteam sa tin copilul 3 saptamani acasa doar ca sa nu auda nimeni tusea lui. Nu exista radinita fara copii care tusesc sau le cur nasul pe timp de iarna.
Si da, radinita are si defecte, poate educatoarele sunt uneori lipsite de chef (exista cineva pe lumea asta care a mers zilnic la servici plin de chef?), poate intr-o zi mancarea a fost mai proasta sau prea putina, dar trebuie facuta o balanta. Iar dpv-ul meu a castiat partea pozitiva. Mentionez ca baietelul meu este la a III-a radinita, deci am ceva experienta. Daca asiti dvs radinita perfecta sunt dornica sa o aflu. Il transfer maine acolo (daca are pretul pana in 1000 lei).