Gadinita particulara Big Smile, Tineretului ?

Gadinita particulara Big Smile, Tineretului ? | Autor: natachka

Link direct la acest mesaj

Are cineva copii la gradinita particulara Big Smile, zona Tineretului??? Ce parere aveti despre pregatirea copiilor, personal, mincare, curte??? Va multumesc !!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana1968 spune:

Citat:
citat din mesajul lui natachka

Are cineva copii la radinita particulara Bi Smile, zona Tineretului??? Ce parere aveti despre preatirea copiilor, personal, mincare, curte??? Va multumesc !!!

Buna ,
Sunt Diana si am un baietel (3,6 ani) la aceasta radinita, incepand de ieri. Eu sper sa fie bine pt ca mi-a placut cum arata, plus oferta de limba enleza, respectiv metoda de profesor de enleza care sta lana educatoare la ore. Si ieri si azi le-am vazut acolo. Am mai fost inscris la radi Ti.Mi unde eu nu am simtit ca se facea ceva enleza . Oricum, nu din cauza asta l-am retras de acolo.
Educatoarele sunt tinere si draute si vorbesc frumos.

Mergi la inceput

A, am uitat de curte: este cu iarba , de marime rezonabila, cu 1 leaan, toboan, o omflabila cand e cald si niste triciclete, nisipar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

eu n-am inteles de pe site daca au bucatarie proprie sau e catering

Mergi la inceput

Nici eu nu intelesesem, dar am intrebat la vizionare si apoi am vazut "pe viu": au bucatarie cu friider si cuptor si au sala de mese pt copii dar mancarea este prin caterin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roza77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana1968

Citat:

Are cineva copii la gradinita particulara Big Smile, zona Tineretului??? Ce parere aveti despre pregatirea copiilor, personal, mincare, curte??? Va multumesc !!!

Buna ,
Sunt Diana si am un baietel de 3,6 ani la aceasta gradinita, incepand de ieri. Eu sper sa fie bine pt ca mi-a placut cum arata, plus oferta de limba engleza, respectiv metoda de profesor de engleza care sta langa educatoare la ore. Si ieri si azi le-am vazut acolo. Am mai fost inscris la gradi Ti.Mi unde eu nu am simtit ca se facea ceva engleza . Oricum nu din cauza asta l-am retras de acolo.
In ce priveste mancarea stiu teoretic ce li se da dar nu pe zile . La sfarsitul zilei mi s-a spus ca a mancat supa si felul doi care era cu carne de pui, dar mai mult nu stiu. Desertul de dupa somn l-am vazut : iaurt Campina care imi place mie plus cozonac, o felie mare de copil.
Educatoarele sunt tinere si dragute si vorbesc frumos.
Dar, repet: este doar a doua zi.

g

Buna Diana,

Poti sa-mi spui ce nu ti-a placut la gradinita TI.MI?

Multumesc,
Rodica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roza77

Citat:

Citat:

Are cineva copii la radinita particulara Bi Smile, zona Tineretului??? Ce parere aveti despre preatirea copiilor, personal, mincare, curte??? Va multumesc !!!

Buna ,
Sunt Diana si am un baietel (3,6 ani) la aceasta radinita, incepand de ieri. Eu sper sa fie bine pt ca mi-a placut cum arata, plus oferta de limba enleza, respectiv metoda de profesor de enleza care sta lana educatoare la ore. Si ieri si azi le-am vazut acolo. Am mai fost inscris la radi Ti.Mi unde eu nu am simtit ca se facea ceva enleza . Oricum, nu din cauza asta l-am retras de acolo.
Educatoarele sunt tinere si draute si vorbesc frumos.

Buna Diana,

Poti sa-mi spui ce nu ti-a placut la radinita TI.MI?

Multumesc,
Rodica

Buna Rodica,

Ce nu mi-a placut?
In principal faptul ca erau multi copii cu varsta intre 1an jumate - 2 ani, putini copii de varsta lui, dupa ora somnului, cand il luam, ii aseam pe toti copiii amestecati, cu putin personal. Atunci era doar senzatia pt mine ca ceva nu mere bine, dar acum imi dau seama ca aveam dreptate. Adica, aici fiecare rupa are educatoarea lui si dupa ora somnului si, in plus, la rupa 3-5 ani sunt mai multi copii, putandu-se juca unii cu altii. Proramul educativ il simt pe copilul meu: numara, spune cuvinte in enleza, etc.
Dincolo, fiind prea putini copii la aceasta varsta, putine jucarii de exterior, al meu se plictisea. Unde, la inceput, nu vroia sa il iau de acolo, in ultimele zile de-abia astepta sa plece.
In plus, eu sunt adepta unui proram mai plin si in perioada de vacanta, ori la Ti.Mi mi s-a spus "e vacanta" si ata. Despre doamnele educatoare, nu am avut ce reprosa, chiar am avut si o preferata, dar mi s-a dat impresia de continua incercare de oranizare, de asire a unui stil propriu radinitei, sau de un continuu inceput.
Si mai am doua nemultumiri, dar pe acestea nu le voi spune "never ever" in public.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roza77 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui roza77

Citat:

Citat:

Buna ,
Sunt Diana si am un baietel de 3,6 ani la aceasta gradinita, incepand de ieri. Eu sper sa fie bine pt ca mi-a placut cum arata, plus oferta de limba engleza, respectiv metoda de profesor de engleza care sta langa educatoare la ore. Si ieri si azi le-am vazut acolo. Am mai fost inscris la gradi Ti.Mi unde eu nu am simtit ca se facea ceva engleza . Oricum nu din cauza asta l-am retras de acolo.
In ce priveste mancarea stiu teoretic ce li se da dar nu pe zile . La sfarsitul zilei mi s-a spus ca a mancat supa si felul doi care era cu carne de pui, dar mai mult nu stiu. Desertul de dupa somn l-am vazut : iaurt Campina care imi place mie plus cozonac, o felie mare de copil.
Educatoarele sunt tinere si dragute si vorbesc frumos.
Dar, repet: este doar a doua zi.

g

Buna Diana,

Poti sa-mi spui ce nu ti-a placut la gradinita TI.MI?

Multumesc,
Rodica

Buna Rodica,

Ce nu mi-a placut?
In principal faptul ca erau multi copii cu varsta intre 1an jumate - 2 ani, putini copii de varsta lui, dupa ora somnului, cand il luam ii gaseam pe toti amestecati cu putin personal. Atunci era doar senzatia pt mine ca ceva nu merge bine, dar acum imi dau seama ca aveam dreptate. Adica aici fiecare grupa are educatoarea lui si dupa ora somnului si, in plus, la grupa 3-5 ani sunt mai multi copii, putandu-se juca unii cu altii. Programul educativ il simt pe copilul meu: numara, spune cuvinte in engleza, etc. Dincolo, fiind prea putini copii la aceasta varsta, putine jucarii de exterior, al meu se plictisea. Unde la inceput nu vroia sa il iau de acolo, in ultimele zile de-abia astepta sa plece.
In plus, eu sunt adepta unui program mai plin si in perioada de vacanta, ori la Ti.Mi mi s-a spus "e vacanta" si gata.
Despre doamnele educatoare, nu am ce reprosa, chiar am avut si o preferata, dar mi s-a dat impresia de continua incercare de organizare, de gasire a unui stil propriu gradinitei, sau de un continuu inceput.
Si mai am doua nemultumiri, dar pe acestea nu le voi spune "never ever" in public.

g

Multumesc mult pentru raspuns! Cum mai este la Big smile? Sunt bine supravegheati micutii? Esti mai multumita aici? Eu oscilez intre Big smile si Ti.mi dar mai am timp sa ma gandesc vreo doua luni.

Mergi la inceput

Buna Rodica,

Ma felicit ca am facut aceasta aleere: aici chiar au doctor si chiar ii controleaza,(am vazut dr. si mi-a transmis starea lui), am fost prezenti 4 sapt. fara raceala.
In ce priveste enleza, chiar fac pt ca, spre deosebire de "dincolo", copilul a inceput sa-mi spuna sinur cuvinte in enleza, chiar propozitii scurte si asta dupa doar 3 sapt. Ori "dincolo", dupa 2 luni nu a scos nici un cuvant.
Optionalele chiar sunt, plimbari in parc chiar au fost (2), + una la "Ferma animalelor".
Deci, deocamdata, numai de bine.
Numai bine va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Diana, multumim, daca vrei, mai tine-ne la curent cu impresii, pe mine chiar ma intereseaza pt ca locuiesc in zona si mi-a placut ideea cu proful de engleza care secondeaza educatarea

mancarea cum ti se pare ? eu sunt cam speriata de catering...dar poate am eu prejudecat, cine stie

Mergi la inceput

Buna Aysha,

Recunosc ca si eu eram impotriva caterin-ului, din care cauza am ocolit 1 luna aceasta radinita. Dar, mi-am luat inima in dinti si am mers la o vizionare.
Urmarea: am inceput radinita si am fost si sunt multumita. Caterin-ul ofera un meniu variat, fii-miu, de felul lui constipat, a inceput sa aiba diestie aproape zilnic. Nu a slabit nici un k de cand il duc. Pot da ca ex: curcan la cuptor cu cartofi natur, dovlecel umplut, somon si clasicele supe sau ciorbe plus fructe.
Cu enleza e o.k.

Mergi la inceput