Pepenasi de iulie-august 2008 - (144 )
Raspunsuri - Pagina 19
Caprioara spune:
Helau,
Multumim de urarile de sanatate si sfaturi (afine si orez brun, am retinut) 

si de voturi 

.
Pupam toata gasca
.
Ilincu inca nu s-a dres complet la burtik, desi de aseara am inceput sa luam ercefuryl, si am luat de 4 ori cate jumatate de capsula (adica praful din capsula
). A mancat putinel, numai orez, morcovel, banana si un pic de urda. Eu banuiesc ca am patit-o pentru ca i-am dat smantana luata din piata, de la un magazin cu lactate din zona Sibiului deschis recent in zona producatorilor (acum piata 1 mai are zona speciala pentru producatori
). Era foarte gustoasa, Matei e inebunit dupa ea, dar cred ca a fost muuult prea grasa pentru burtica Ilincai. Si i-am mai luat si zmeura tot atunci, si a mancat ceva. Face kk la inceput mai legat, apoi moaleeee aproape apa. Azi a facut in pampi dimineatza, apoi la olitza in cursul zilei de inca vreo 3 ori. Mai tinem regim si maine, si vedem cum o sa faca. Ea asa e vioaie, si daca nu stii ca face imprastiat, pare ca nu ar avea nika, nu pare bolnava. Doar ca a mai slabit un pic (era si grasa raaau
).
Sanatate bolnaviorilor!
Sun,
, o sa caut orezul ala brun in mega. Ilincu nu vorbeste asa mult
, nici un minut macar legat
. Ea vorbeste cate putin, cu pauze. La faza cu sanii, eu cred ca trebuie sa iei ceva, dar e doar un feeling, ca nu ma pricep. Data trecuta eu am luat pastile pentru ca dupa vreo 6 luni de cand nu mai alaptam inca mai curgea lichid daca strangeam sfarcul. Doctorul m-a "verificat" si mi-a dat pastile, ca eu nu aveam nici o problema
. Insa el a zis ca nu-i bine sa mai fie lichid acolo, ca nu-s ce se poate intampla. Insa nu tin minte sa fi simtit cum povestesti tu, faza cu intaritul sanilor. Eu inca patesc asa, ca alaptez, insa muuult mai rar pe zi decat cu ceva luni in urma.
Dara, ai grija de tine. Sper sa te simti mai bine si sa parcurgeti cu bine intarcarea. Eu vad ca nu reusesc, am amanat acum cu boala Ilincai.
Camy, lasa kg si bucura-te de sarcina
! Sa vezi ce repede dai jos cand te solicita bb
!
Xena, cum a fost la cresa zilele astea? Ce face Maria? Ai aflat cum e cu CIC-ul si cresa, ce zice legea? Eu retinusem ca nu mai ai dreptul la CIC daca ai copilul la cresa, si implicit nu mai primesti indemnizatie. Sper sa ma insel si sa ne dai vesti bune.
Teck, am fost si eu pe la 12 cu Ilinca in marsupiu la Romexpo. Cautam produse cosmetice certificate bio, cu preturi de targ
. In toata expozitia, am gasit doar vreo 2 standuri, intre care doar unul care avea si pentru adulti si pentru copii
.
Azi am spalat prima data cu detergentul bio si am folosit si un praf anticalcar din gama lui. Au fost rufele colorate, maine dimineatza bag si alea deschise la culoare. Deocamdata ma declar multumita, a spalat bine si rufele nu au miros decat vaag, sunt moi, desi nu am pus balsam (nici nu mai vreau sa folosesc). Sa vedem cum sunt dupa ce se usuca.
pup you all,
In concursul Klorane, o puteti vedea pe Ilinca, si daca va plac pozele ei, vota, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici,
in pozele mele: cap1 si cap2, si in pozele lui tati: BFL1 si BFL2.
Multumim frumos.
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate
Caprioara spune:
Am uitat.
Eu spal adidasii la masina de spalat.
Si eu vreau sa-mi pun sterilet, dar pentru asta trebuie mai intai sa ajung la doctor, unde nu am mai ajuns de la 4 saptamani dupa nastere
. Am avut sterilet inainte de Matei si dupa mi-am pus iar. L-am scos cand am inceput proiectul bb 2.
Mie mi se pare comod si mai sigur ca AC (pe care poti uita sa le iei sau tot rau e daca ai varsaturi ori esti stricata la burta). Plus ca AC au hormoni si mai multe efecte secundare. Dar e adevarat ca cm-ul dureaza mai mult cu el, si e mai abundent.
Nu mai tin minte, asta cand se pune, e vreo regula? Ca de scos stiu ca e bine sa-l scoti cand esti pe stop.
Iriss, e greu sa estimezi cu pantofii. Eu i-am mai luat lui Matei de la un an la altul, si de obicei am nimerit
, dar risti. Si asta cand trecuse de 2 ani. Cred ca e mai bine sa-i iei atunci cand are nevoie, cel putin cat e asa mic.
pup you all,
In concursul Klorane, o puteti vedea pe Ilinca, si daca va plac pozele ei, vota, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici,
Multumim frumos.
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Caprioara Am uitat. Eu spal adidasii la masina de spalat. Si eu vreau sa-mi pun sterilet, dar pentru asta trebuie mai intai sa ajung la doctor, unde nu am mai ajuns de la 4 saptamani dupa nastere Mie mi se pare comod si mai sigur ca AC (pe care poti uita sa le iei sau tot rau e daca ai varsaturi ori esti stricata la burta). Plus ca AC au hormoni si mai multe efecte secundare. Dar e adevarat ca cm-ul dureaza mai mult cu el, si e mai abundent. Nu mai tin minte, asta cand se pune, e vreo regula? Ca de scos stiu ca e bine sa-l scoti cand esti pe stop. Iriss, e greu sa estimezi cu pantofii. Eu i-am mai luat lui Matei de la un an la altul, si de obicei am nimerit , dar risti. Si asta cand trecuse de 2 ani. Cred ca e mai bine sa-i iei atunci cand are nevoie, cel putin cat e asa mic.pup you all, In concursul Klorane, o puteti vedea pe Ilinca, si daca va plac pozele ei, vota, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici, in pozele mele: cap1 si cap2, si in pozele lui tati: BFL1 si BFL2. Multumim frumos. -~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~ Caprioara, mami de Matei si de Ilinca Povestea nasterii Ilincutzei Blogul meu - manute talentate |
Am votat si eu la klorane...ce frumusica este...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
32+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius Cristian
AMR 6 SAPTAMANI
POZE
iriss27 spune:
Hellau,
declar ca ieri am batut magazinle sin Mall Baneasa, de mi-au iesit ochii. Am fost si cu cei 2 plzi din dotare si cu o prietena cu fii-su.
MI-am luat niste nadragi de la next si mie ssi fiica-mii, ca mai erau la reduceri. Si le-am luat pantofi, geoxi, chiar de la mag geox. La miniblu in feeria stranbau din nas cand le-am zis ca pe Titulescu sunt reduceri. In feeria risti sa te tepuiesti cu multe preturi, ca au marfa f multa si nu apuca sa schimbe preturile la fel de repede cum le schimba in calculator si daca nu te prinzi ieila pret mai mare, dar poti sa ai si bucuria de a lua redus ceva ce pe eticheta e la pret intreg. Yvonnei i-am luat niste adidasi si lui Dav i-am luat pantofi rosii, ca ai lui Seb, fiecare pereche a fost 139 ron. Ma declar incantata 
Am mai vazut niste adidasi Puma f frumusei, la Intersport, la 119 lei, dar ii erau fixi Yvonnei, iar masura lui Dav nu aveau.
Si la Humanic mai gasisem ceva, dar nu m-am hotart la nimic. Si am mai descoperit un stand in mijlocul drumului, cam pe unde unde e mediaGalaxy, cu incaltari pt ei, piele peste tt, la 90 lei pantofii si ghetutele, dragutele, facute in Ungaria. Nu stiu de ce naiba nu le-am vazut cand am trecut pe langa ele inainte sa ajung la geox, ca as fi luat si niste ghete. Dar deja nu mai avea nimeni rabdare, asa ca am lasat pe alta data ![]()
dav e mucios si putin cam fierbincior, asa ca azi vom sta in casa, desi nu prea am mare chef, dar asta este.
Azi le-am terminat de completat albumul bebelusului, deja s-au facut copii mari 
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei 
maria-86 spune:
Salut mamici si pepenei!
Am si eu o rugaminte.
Sa-mi zica si mie cineva daca sa schimbat parola la cont?
Intru mai tarziu sa va mai pov cate ceva.
Va pupacesc.
Ast sa-mi ziceti.
PLZ!!!!
Maria, mamik de Adinutza
Caprioara spune:
Maria, nu s-a schimbat parola.
Camy,
si pupam burtik.
pup you all,
Multumim frumos.
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Gini75 spune:
Anka, multumesc, orice informatii imi sunt folositoare. Aveam si eu Bambi pe lista, dar nu mi-o primesc asa mica.
Pe de alta parte, am vorbit ieri cu directoarea unei gradinite, care e nasa unor prieteni. Ea mi-a sugerat sa n-o dau asa mica la gradi, macar sa faca un an jumate, spre doi.
Mai studiez problema.
Anaxena, ce-a facut Maria de cresa?
Tecky spune:
Apropo de gradinite:eu am lucrat in urma cu 2 ani la o gradinita particulara foarte renumita din Bucuresti (nu pot da nume sa nu am probleme) si nu va recomand sa duceti copiii pana nu implinesc 3 ani.De ce?Pt ca nu au grija deloc de ei,profita de faptul ca sunt mici si nu pot povesti ce se intampla la gradinita parintilor.La grupa mica aveam o fetita de 2 anisori care inca folosea pampersi si cand tb sa i se schimbe pampersul toate fetele fugeau de aceasta operatiune
.La masa copiii mai mici nu mancau singuri si nu va imaginati cu ce rapiditate erau hraniti si cum se faceau din cap pana-n picioare.Cica gradinita era cu predare intensiva de engleza si toti copiii stiau:Can i go to the toilet?si I want water...
Ar mai fii multe de zis dar ma indispune subiectul acesta....atunci nu le dadeam asa o mare importanta dar acum de cand sunt mama nici nu vreau sa-mi imaginez cum va fii cand o voi trimite pe Ralu la gradinita...
Caprioara eu am ajuns la Romexpo pe la ora 16:30.Sanatate Ilincutei.
iriss sa stapaniti sanatosi noile achizitii!Acum 2 zile am fost si eu in mall-ul din Baneasa si imi plac mult incaltarile de langa Bamboo.
maria parola este aceeasi,mai incearca.
Va pup 
ioana spune:
Anka, despre ce picaturi este vorba, ca m-ar interesa pentru ficior,el tuseste la praf si este alergic. Noi l-am operat si de polipi la 4 ani, se pare ca i-au crescut la loc...
Am vazut ca vorbiti despre gradinite. Eu sunt fan gradinita particulara, asta dupa o experienta de 1 an la gradi de stat si 3 ani la particulara. Daca vreti sa va povestesc intamplari de la grupa mica la gradinita de stat, spuneti... Un exemplu: copiii stateau la masa si sus, in spatele lor, erau geamurile deschise. Venea un vant rece iar ei erau aproape toti transpirati... Doua wc-uri la 25 de copii, dar numai unul functiona. Erau lasati singuri (la grupa mica!), educatoarea era prin curte de vorba cu cate cineva iar ingrijitoarea la bucatarie... Niciodata nu-ti spuneau cum si cand s-au lovit, nu stiau. Nici cu directoarea nu aveai ce sa vorbesti, spunea ca tine dar de schimbat nu se schimba nimic.
Alaptatul. Si eu m-am saturat, as intarca-o si azi, dar nu pot pleca, nu am unde sa o trimit cateva zile, cu mine permanent langa ea va fi greu. Mai astept cateva luni, desi, dupa cum merg lucrurile, intarcarea treptata este o utopie pentru noi, tot la o actiune brusca si drastica va trebui sa recurg.
Cum merg copiii vostri? A mea merge leganat si cu picioarele destul de departate. Incep sa intru la tot felul de idei. I-am facut totusi ecografie la sold la 3 luni si totul era perfect. Am si eu un pitic pe creier la ora asta...
Numai bine,
Ioana si Ilinca (5 iulie 2008).
dara_d spune:
Despre intarcat la noi merge ok sa spun pana acum , de dimineata m-a tras de tricou dar nu am bagat-o in seama, apoi a baut 150 ml lapte praf si acum inainte de somnul de pranz inca 150 ml.Eu stau cu ea acasa si nu ii mai dau , dar am inceput treptat de acum 2 luni cand i-am scos mesele de san si ramasese cu una dimineata de 5-10 min, si am terminat si cu asta.
Eu ma gandesc cu groaza ca trebuie sa iau azi iar brocriptin , daca o sa imi fie iar rau nu mai putem merge nicaieri si oricum vroiam la cumparaturi sa ajungem si..........offffffff si sunt in prima zi de ciclu care nu se mai opreste de abundenta.
Oricum nu iau pastila singura cu denisa , astept sa vina sotul, daca pic in lesin.
Va pup pe toate.
http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png