CAMPANIA Infertilitatea este o boala RELANSATA (12
Raspunsuri - Pagina 3
elenada spune:
Eu sunt persoana de contact.
Si v-am rugat respectuos sa enumerati pe acest subiect ce anume ati facut pana acum nu ce doriti sa faceti.
Nu de alta dar din postarile dumneavoastra reiese ca nu suntem decat un grup de nerecunoscatoare si care nu apreciem oamenii care ne ajuta.
Nu vad sensul unei discutii in privat.
Noi am facut public tot ce am facut si vrem sa ramana public tot ce facem.
Nu avem ce sa ascundem asa ca va rog sa purtam aceste discutii public.
Multumesc si astept raspunsul dumneavoastra public
elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
admin spune:
Ma bucur ca v-ati miscat repede si avem o persoana de contact. Sper ca putem avea o discutie civilizata.
Reiau ce am scris la celalalt subiect (am crezut ca o sa ai bunavointa sa citesti mesajele mele anterioare, dar ma rog):
Tin sa remarc urmatoarele ca pana acum desprecopii.com a sprijinit activ aceasta campanie prin:
- am facut chemare generala pe forumul de discutii generale pentru semnarea petitiei
- topic stiky pe Discutii Generale pentu aceasta campanie (aproape un an de zile)
- topic stiky pe forumul acesta
- am publicat 2 articole cu linkuri la blogul vostru care au stat mult timp pe prima pagina a siteului si a sectiuni
- am trimis mailuri la o serie de personalitati publice care au dorit sa se implice (dar a caror implicare voi ati pus-o sub semnul intrebarii si in acest fel ni s-a franat initiativa)
- am trimis articole si linkuri catre ziare ca sa va contacteze si sa se discute despre acest subiect folosind conexiunile noastre din mass media
- si nu in ultimul rand am gazduit aceste discutii pe acest forum
Ce putem face:
- va putem oferi in ontinuare plaforma de comunicare care a stat a baza acestei campanii. Mai mult putem sa va creem si propiul coltisor in acst forum (ca si sub-forum dupa modelului Fun Club MJ). In acest fel nu aglomerati forumul de aspirante care mai au si alte probleme decat campania voastra dar ramaneti in acelasi context
- de asemenea putem in continuare sa folosim canalele noastre si networkingul nostru in media romaneasca sa promovam aceasta campanie
- mai mult, daca este cazul putem sa sponsorizam creearea de brosuri si alte materiale promotionale (ups: iata ca nu vrem bani ci chiar va putem oferii bani)
Conditile noastre le-am enumerat in topicul de la ZZ si cred ca sunt niste lucruri banale si de bun simt.
Sensul discutiilor pe privat nu este de a ne ascunde cu ceva. Ci de a nu aglomera acest topic cu razboaie personale. Raman la parerea ca in orice companie exista o structurare a informatiei din punct de vedere strategic, tactic si operational. Macar lucrurile cu caracter strategic trebuie discutate in privat...
Sper ca ti-am raspuns la toate intrebarile.
elenada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ADMIN Ma bucur ca v-ati miscat repede si avem o persoana de contact. Sper ca putem avea o discutie civilizata. Reiau ce am scris la celalalt subiect (am crezut ca o sa ai bunavointa sa citesti mesajele mele anterioare, dar ma rog): Tin sa remarc urmatoarele ca pana acum desprecopii.com a sprijinit activ aceasta campanie prin: - am facut chemare generala pe forumul de discutii generale pentru semnarea petitiei - topic stiky pe Discutii Generale pentu aceasta campanie (aproape un an de zile) - topic stiky pe forumul acesta - am publicat 2 articole cu linkuri la blogul vostru care au stat mult timp pe prima pagina a siteului si a sectiuni - am trimis mailuri la o serie de personalitati publice care au dorit sa se implice (dar a caror implicare voi ati pus-o sub semnul intrebarii si in acest fel ni s-a franat initiativa) - am trimis articole si linkuri catre ziare ca sa va contacteze si sa se discute despre acest subiect folosind conexiunile noastre din mass media - si nu in ultimul rand am gazduit aceste discutii pe acest forum Ce putem face: - va putem oferi in ontinuare plaforma de comunicare care a stat a baza acestei campanii. Mai mult putem sa va creem si propiul coltisor in acst forum (ca si sub-forum dupa modelului Fun Club MJ). In acest fel nu aglomerati forumul de aspirante care mai au si alte probleme decat campania voastra dar ramaneti in acelasi context - de asemenea putem in continuare sa folosim canalele noastrede si networkingul nostru in media romaneasca sa promovam aceasta campanie - mai mult, daca este cazul putem sa sponsorizam creearea de brosuri si alte materiale (ops: iata ca nu vrem bani ci chiar va putem oferii bani) Conditile noastre le-am enumerat in topicul de la ZZ si cred ca sunt niste lucruri banale si de bun simt. Sensul discutiilor pe privat nu este de a ne ascunde cu ceva. Ci de a nu aglomera acest topic cu razboaie personale. Raman la parerea ca in orice companie exista o structurare a informatiei din punct de vedere strategic, tactic si operational. Macar lucrurile cu caracter strategic trebuie discutate in privat... Sper ca ti-am raspuns la toate intrebarile. O zi buna Echipa Desprecopii.com |
Ne miscam repede pentru ca sunteti putine si cum ati mers pe principiul pumnului in gura si ati banat deja trei membre ale asociatiei noastre si anume pe Luca Luca PSJ si Ioana_p76 prea multe optiuni nu ne-ati oferit.
Sincer va zic ca nu am cunostinta sa fi refuzat noi vreo persoana publica care si-a oferit sprijinul si vreau sa cred ca sunt la curent cu tot ce s-a intamplat in aceasta campanie.
Legat de aparitiile tv si in publicatiile scrise eu sunt persoana care se ocupa de asa ceva si la fel de sincer va spun ca pana acum nu mi-a spus nimeni ca datorita dumneavoastra ne-au contactat si ne-au oferit spatii de emisie sau articole in publicatiile lor.
Ca ati facut un subiect la generale e drept dar am crezut ca ati facut-o total dezinteresat asa cum facem si noi aceasta campanie si nu pentru pentru ca doriti ceva in schimb.
Site-ul dumneavoastra a fost mentionat pe blogul nostru de nenumarate ori iar eu personal am amintit de el atunci cand am fost la televizor deci nu puteti spune ca nu v-am apreciat subiectul la generale.
Din pacate in romania nu exista simtul de voluntariat si de munca benevola.
Suntem obisnuiti sa cerem ceva pentru tot ce facem.
Imi pare rau dar eu nu primesc nimic din aceasta campanie si totusi ma implic in ea.
Daca eu un om simplu cu credite in banci facute pt a avea un copil si care la ora actuala are de crescut doi copii pot sa fac asta fara sa cer nimic vreau sa vad lucrul acesta si de la dumneavoastra.
Daca nu puteti face asta imi pare foarte rau.
Cand vrei sa ajuti o faci fara sa ceri nimic in schimb. O faci pur si simple
raman faptele: pagina campaniei a fost banata pe acest forum si azi ni s-a cerut sa va contactam pentru a afla cat costa casa ne putem informa suratele de suferinta despre actiunile campaniei.
si mai ramane un fapt, reprezentantiv pentru politica voastra a pumnului in gura. luca, psj si ioana_p au fost banate de pe acest forum.
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
admin spune:
Constat cu regret ca in loc sa facem echipa continuam sa ne aruncam acuze. De fapt aceasta atitudine in relatia cu noi o aveti de mai mult de un an. Nu de putine ori am fost jigniti, s-a trecut peste noi, s.a.m.d. dar noi am inchis ochii pentru cauza acestei campanii.
Repet inca o data pentru todeauna:
Nu vi s-a cerut bani si toata banarea a fost o neintelegere. Avem un moderator administrativ nou care incearca sa aplice regulamentul cu strictete. Marius nu a stiut nici el care este situatia si a ajutat colegial acel moderator. Am crezut ca lucrurile le-am clarificat dar se pare ca nu sunteti multumite. Chiar nu va inteleg de ce repetati aceasta acuza la nesfarsit, chiar si dupa momentul in care ati primit o explicatie.
Banarea lui LucaLuca s-a facut in urma discutiei de la ZZ. Eu cred ca in acel mesaj am dat dovada de multa intelegere si am inghitit acuzele "tumultuase" care au precedat pozitia noastra oficiala (abia aunci am observat topicul). Din pacate insa si dupa reactia mea amiabila si impaciuitoare tonul lui LucaLuca nu s-a schimbat, si mai mult a trecut la niste atacuri la persoana pe care nu le asteptam din partea unui lider de campanie. Faptul ca sunt numit un om fara caracter fara sa fiu macar contactat sa mi se explice care este problema si fara sa mi se raspunda la cererile mele de a colabora mi se pare nedrept. Banarea celorlalte persoane s-a facut dupa ce am cerut sa nu se redeschida la nesfarsit topicuri noi pe acelasi subiect. Am avut o intelegere cum ca grupul vostru o sa discute si o sa fim contactati. Nu am dorit sa ne macinam in discutii individuale (de genul acestuia la care scriem), mai ales ca tonul mesajelor era unul violent.
De fapt atitudinea aceasta rautacioasa a stopat si implicarea lui Andreea Marin in aceasta campanie. Cand am contact-o ne-a raspuns pozitiv si ne-a promis ca o sa se implice in campanie dar ne-a rugat sa asteptam pana in primavara. Din pacate voi nu ati avut rabdare si ati intors-o ca "Sti ceva... nu mai avem nevoie!".
Faptul ca am publicat articole pe prima pagina de asemenea ne-a fost intors. Ni s-a spus: de ce ati publicat numai 2 cand noi am trimis 3.
Faptul ca am mediat aparitia unui articol in EvZ, nici asta nu a contat!
De fapt ce doreati de la implicarea noastra? Cam ce credeti voi ca trebuia Desprecopii.com sa faca ca sa vi se para ca am facut ceva?
Dar ma rog, constat ca ma las in continuare tras in discutii de discutii in loc sa revin la atitudinea pozitiva si constructiva! Va rog sa ma credeti ca aceste discutii ne macina si in nici un caz nu ne ajuta! Pierdem mult prea mult timp privind inapoi in loc sa privim inainte.
De aceea va rog inca o data sa-mi raspundeti le propunerile mele concrete de a colabora in continuare sau sa imi spuneti sa nu ma mai amestecam si gata. La urma urmei dragoste cu de-a sila nu s poate. A colabora inseamna spirit de echipa.
Astept asadar propunerile voastre si NU MAI RASPUND la acuze.
Deci in cadrul acestui mesaj si in mesajul de la ZZ am fost foarte clar cu privire la cele 2 scenari care pot duce la finalizarea acestei situatii incordate. In ambele scenarii Desprecopii.com va continua sa sprijine campania voastra in mod activ (daca facem echipa) sau pasiv (in conditiile in care considerati ca nu doriti sa mai aveti de aface cu Desprecopii.com).
Ambele scenarii sunt unele dezinteresate. Nu cerem decat: fair-play si respect. Aceiasi cerinte pe care le avem de un an de zile.
elenada spune:
Sa va raspundem puctual, conform dreptului la replica pe care speram ca il respectati:
-“Faptul ca am mediat aparitia unui articol in EvZ, nici asta nu a contat!"
- articolul a fost *aranjat* de Luca, pe filiera clarice dinu, geta roman, sabina nicolae. inca avem mailurile in contul comun.
- marea dumneavoastra revendicare, link catre DC la prezentarea noastra, a existat dintotdeauna si va continua sa existe (pentru ca asa vrem noi, nu pentru ca ni se impune la modul stapani de plantatie care vor sa-si insemneze sclavii cu fieru-ncins)
Pe prima pagina a site-ului nu vom srie niciodata ca aceasta campanie e sustinuta de DC. Deja ne cereti sa va facem publicitate de pe urma careia dumneavoastra sa aveti cati mai multi useri si sa va vindeti spatiile publicitare cat mai scump. Drept urmare nu facem publicitate gratuita. Spre deosebire de noi care ne-am facut un site in care am investit din buzunarul nostru si nu avem nimic de castigat din punct de vedere financiar dumneavoastra castigati multi bani de pe urma acestui site.
- DC nu ne-a intermediat contacte cu peronalitati publice sau aparitii in presa; daca ati facut-o, va rugam sa dati numele personalitatilor care au vrut sa ne ajute dar le-am refuzat noi, nerecunoascatoarele , precum si cele ale jurnalistilor care au scris despre noi la solicitarea adminilor. In afara de Andreea Marin – Ioana_p76 a purtat corespondenta cu Mirela. Niciodata nu am zis ca nu suntem interesate sau ca nu avem nevoie. Atunci cand DC a zis ca oricum sa nu ne facem iluzii cu implicarea AM, ca nu ii mai raspunde la mesaje - i-am zis ca oricum nu ne asteptam. asta a fost tot! Cum puteam sa stopam ceva care nici nu a inceput. DE la AM s-a primit un singur mesaj in care spunea ca av reveni in primavara si atat. Este deja toamna si tare as vrea sa vad si alte mesaje din partea AM.
- multumim pentru oferta generoasa de a ne face un tzarc privat pe DC, sa nu ne citeasca nimeni - la decedatzi, in memoriam, ca pentru MJ. In acest fel nu aglomerati forumul de aspirante “care mai au si alte probleme decat campania”; propunerea e absolut hilara, dovada ca nu ati inteles nimic, campania este a aspirantelor, nu "a noastra" - nu le aglomeram, ci doar le INFORMAM despre realizarile campaniei, actiunile le organizam pe alta platforma inca de anul trecut (aceasta platforma a noastra a evoluat, avem tot ce ne trebuie. inclusiv domeniu propriu si forum. sau asta e problema de fapt?!). Va reamintim aceasta campanie e facuta chiar si pentru cuplurile infertile din satele fara internet, care nu au auzit si nu vor auzi vreodata de DC sau de SOSI
- campania a inceput pe forumul DC, dar NU este proprietatea/ marca/munca DC; este un efort colectiv, pe care nimeni nu si-l poate asuma
- degeaba incercati acum sa postati in victime, observand ca incasati bile negre de la aspirante care va vad adevarata fatza - raman faptele: trei din liderele campaniei au fost banate (bietele martire!:)
- cam cum credeti ca am putea colabora in conditiile astea? daca sunteti genul care linge unde scuipa, noi nu. Cum sa ne schimbam noi atitudinea cand dumneavoastra nu o faceti.
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
LORI spune:
Buna ziua, eu sunt Lori. Sunt o fost aspiranta care acum e graviduta in cateva saptamani si ma bucur de minunea care mi s-a intamplat, dupa ani de fiv si inseminari. Minunea s-a produs de la sine, exact in momentul in care am renuntat la toate procedeele care oricum afecteaza sanatatea.
Eu am fost un martor tacut al acestui forum si am citit zi de zi forumul aspirantelor. Reactia mea la ceea ce se intampla acum este una de dezamagire. Sunt dezamagita de grupul care coordoneaza SOSI - pentru ca am remarcat ca deasupra scopului campaniei sta ego-ul lor personal.
AM vazut de atatea ori interventia lui lucaluca - absolut urata - vorbind in totala necunostinta de cauza despre admini: ba ca nu au caracter, ba ca noi suntem o masa de click, ba ca fac bani pe seama noastra, ba ca una alta - intervenntii care nu aveau de a face deloc cu scopul si obiectivele nobile ale campaniei SOSI.
Despre bani si publicitate, despre clicuri si imbogatire ne-a spus cel mai adesea lucaluca - poate acesta fiind un semn ca ea este foarte preocupata de aceste considerente. Senzatia pe care am acum, cu amaraciunea de rigoare, este ca insasi coorodonatoarele SOSI ne considera o masa de clicuri - eu nu vad de ce aceste apeluri la lupta si razbunare de vreme ce scopul acestei campanii este infertilitatea?
Noi avem aici pe DC forum - de ce aceasta lupta de a muta cu arme si bagaje pe forumul lui lucaluca? Oare nu cumva exact aici este manipularea si dorinta de a scora glorie pe seama noastra?
Am citit toate interventiile adminului DC iar cererile lui mi se par absolut rezonabile. Incredibil de inguste la minte mi se par insa coordonatoarele campaniei SOSI. Iar faptul ca ati refuzat sa mentionati ca aceasta campanie este sustinuta de DC - este o dovada clara de reavointa si infatuare din partea voastra.
Ce ati fi vrut sa faca admin in plus ca tot ii cereti socoteala? E ca si cum ati cere lui Ovidiu Vantu sa se implice in campanie din moment ce televiziunea lui v-a oferit un spatiu de emisie. Raspunsul lui lucaluca despre Andreea Marin mi s-a parut incredibil de obraznic - ca e mata prefacuta - bun - atunci cine ati fi vrut sa va reprezinte in campanie? Andrei Plesu?
Bun, iar in final - de ce atata zarva? Nu vreti sa dati credit DCului, ok - atunci de ce plangeti si va revoltati aici? Daca DCul nu va ajuta, de ce atata drama ca v-a sters un link? Ca oricum nu conteaza, nu-i asa? Si, sa imi fie cu iertare, am vazut asa de multe insulte la adresa familiei adminului scrise chiar pe acest forum - incat eu in locul lui va dadeam si in judecata pentru calomnie.
Eu, ca spectator umil si tacut nu pot sa va spun decat atat: cu inteligenta si tact se rezolva orice - cu ingamfare si prostie, nimic.
Pacat ca v-ati erijat drept coordonatoarele lui proiect asa de dificil si sensibil.
Eu am sa imi vad in continuare de grupul meu de burtici, cu liliac de mai-iunie 2010 si va doresc multa intelepciune. Nu muscati mana care v-a fost intinsa.
va doresc bebelusi frumosi,
Lori.
mihaele spune:
Citesc si nu ami vine sa cred ce se intampla credeam si erea ferm convinsa ca suntem o echipa sunte o familie mare care luptam pentru infertilitate dar se pare ca nu este asa .
Puisori dragalasi
elenada spune:
Lori ai mare dreptate cand spui ca ne pierdem timpul de aiurea aici pe DC.
Si ai mare dreptate cand spui ca suntem proaste ca ne luptam pt a oferi mai multe sanse la tratament cuplurilor lovite de infertilitate cand de fapt ar trebui sa ne iontereseze doar de propria persoana. Oare de ce imi pasa mie de altii cand eu mi-am incheiat lupta cu infertilitatea si am iesit invingatoare. Chiar ca sunt proasta asa este. Oare de ii pasa proastei de luca de ce se intampla in Romania cand ea este in Franta si beneficiaza gratuit de tratamente. Oare de ii pasa proastei de Ioana cand ea este deja gravida si a incheiat si ea lupta cu infertilitatea si oare de ce ii pasaproastei PSJ cand ea are o fetita minunata.
Nu stiu oare de ce ne pasa dar ne pasa si cum prostia nu se vindeca noi vom lupta incontinuare pentru a oferi o sansa cuplurilor lovite de infertilitate si care nu au posibilitatile financiare sa lupte cu aceasta boala.
Nu am ales noi sa fim coordonatoarele acestei campanii. Altcineva nu s-a oferit sa o faca.
Iti doresc o sarcina usoara si la termen si un bebelus sanatos
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
admin spune:
citat din mesajul lui elenada Marea dumneavoastra revendicare, link catre DC la prezentarea noastra, a existat dintotdeauna si va continua sa existe (pentru ca asa vrem noi, nu pentru ca ni se impune la modul stapani de plantatie care vor sa-si insemneze sclavii cu fieru-ncins) |
Modul in care pui problema si exagerarile verbale bazate pe sintagme de genul "(...) stapani de plantatie care vor sa-si insemneze sclavii cu fieru-ncins" ma conduc la idea ca in ciuda eforturilor mele de a discuta civilizat acest lucru nu se poate.
Pe prima pagina a site-ului nu vom srie niciodata ca aceasta campanie e sustinuta de DC. |
Pana la urma tot ceea ce doream era sa inlocuiti linkul "ne-am cunoscut pe un forum" cu "ne-am cunoscut pe Desprecopii.com" la pagina "Cine suntem". Asta numeam eu fair-play.
Deja ne cereti sa va facem publicitate de pe urma careia dumneavoastra sa aveti cati mai multi useri si sa va vindeti spatiile publicitare cat mai scump. Drept urmare nu facem publicitate gratuita. Spre deosebire de noi care ne-am facut un site in care am investit din buzunarul nostru si nu avem nimic de castigat din punct de vedere financiar dumneavoastra castigati multi bani de pe urma acestui site. |
Aici mi se pare o deviere de la subiect in mod tendentios. De ce?
- pentru ca nu am cerut sa ni se faca publicitate! Publicitatea implica hei rupuri de genul "Vizitati Desprecopii!" etc. Nu cred ca am cerut asa ceva. Repet, ne-am fi multumit sa inlocuiti "ne-am intalnit pe un forum" cu "ne-am intalnit pe forumul Desprecopii.com". Cerem asa de mult?
- Nu inteleg ce legatura are castigul financiar de pe urma acestui site cu campania voastra? Am investit peste 12 ani munca si bani in aceasta platforma ca sa creez un loc pentru parinti un loc unde lumea gaseste intelegere si suport. Nu va cer nici un ban si nu va cer sa faceti click pe bannere. Totul este benevol! Daca in locul acestui site as fi construit o piscina pentru parinti si copii intr-un sat romanesc mi-ai fi reprosat de ce pun taxa la intrate? Sau cand te uiti la un film la ProTV care este intrerupt de reclama te bucuri de film sau il injuri pe Adrian Sarbu ca face bani? Eu cred ca te bucuri de film... Hai sa fim seriosi! Chestia cu concurenta, bani, reclama etc. sunt doar motive invocate ca sa ne mai dati inca o data peste degete.
- multumim pentru oferta generoasa de a ne face un tzarc privat pe DC, sa nu ne citeasca nimeni - la decedatzi, in memoriam, ca pentru MJ. |
Tocmai ca aceasta propunere este una de focalizare. In loc sa activati sub egida "... pagina 422" ati avea un lic bine conturat, promovat cu rosu pe prima pagina a forumului s.a.m.d. Modul in care minimalizati orice incercare a noastra este insa deja tipic in relatia noastra. Asocierea cu MJ era pur ca exemplu functional dar asocierea cu "in memoriam" pe cae o faci tu arata inca o data ca datorita frustrarii nu poi sa judeci obiectiv o astfel de diferenta.
In acest fel nu aglomerati forumul de aspirante “care mai au si alte probleme decat campania”; propunerea e absolut hilara, dovada ca nu ati inteles nimic, campania este a aspirantelor, nu "a noastra" |
Fie ca doresti sau nu, forumul aspirantelor mai are si alte scopuri decat campania aceasta. Mai exista si alte subiecte de interes dupa cum bine observi. Dar atitudinea voastra egocentrica nu lasa loc si de alte topicuri...
- degeaba incercati acum sa postati in victime, observand ca incasati bile negre de la aspirante care va vad adevarata fatza - raman faptele: trei din liderele campaniei au fost banate (bietele martire!:) |
Nu vreau sa te dezamagesc dar am primit si PM-uri de suport de la alte aspirante care au alte pareri decat tine. Una peste alta, noi nu banam pe oamenii care stiu sa discute civilizat. Nu a fost insa cazul.. Daca maine vin pe forumul campaniei si fac atacuri la persoana ma lasati sa vorbesc?
- cam cum credeti ca am putea colabora in conditiile astea? daca sunteti genul care linge unde scuipa, noi nu. Cum sa ne schimbam noi atitudinea cand dumneavoastra nu o faceti. |
No comments. Chiar ca imi dau semama ca imi consum energia de geaba. As dori sa pun o intrebare: aceasta este opinia intregului grup sau a ta personala?
In final nu pot decat sa remarc ca egoul vostru personal a fost mai presus decat a schimba un cuvand pe pagina "Cine suntem", o schimbare care ar fi rezolvat in mod amiabil problema. Probabil cava place sa aratati cu degetul dar nu va uitati niciodata in oglinda.
Aceasta este punctul meu final. Am dedus din mesajul de mai sus ca nu doriti sa colaboram sa facem o echipa. Am dedus ca nu puteti sa treceti peste detalii si sa ganditi strategic.
In aceste conditii va urez mult succes cu aceasta campanie. Rugam pe toti membrii care cred in campania infertilitatea sa treaca peste aceste divergente si sa viziteze in continuare http://www... Acolo veti putea gasi ultimile stiri si mesaje din cadrul acestei campanii.
De asemenea vom adauga acest link si la linkuri recomandate.
De asemenea vom publica comunicate de presa ale acestei campanii in cazul in care le primim pe info@desprecopii.com.
Ceea ce va rog insa este sa nu ne dezbinam, sa nu ne risipim in mai multe parti, lucru care sa afectez campania. De aceea:
- am sa inchid toate topicurile cu privire la aceasta campanie (DAR NU O SA LE STERG)
- in acsest fel discutiile despre campanie se vor face NUMAI pe http://www... Subiectele deschise aici pe aceasta tema vor fi deci sterse sau redirectate catre linkul de mai sus.
Cerem deci respect! Nu vom tolera mesajele de genul: "veniti pe http://www.infertilitatea.com pentru ca aici nu gasim conditii" Lasati asadar pe ficare membru in partesa se decida unde doreste sa-si spuna pasul. Cine insista cu astfel de mesaje ii inchidem contul fara preaviz.
Mai las cateva mesaje ca drept la replica dupa care acest subiect se va inchide. Eu personal nu mai am nimic de adugat.
O zi buna Echipa Desprecopii.com
castelanaC spune:
Buna,
am citit si ieri si azi de la cap la coada toata discutia.
Este de necrezut, sincer, nu inteleg acest schimb de replici.
Jos palaria pentru Elenada, LucaLuca si Ioana, felicitari fetelor pentru ca luptati si vreti sa aduceti speranta in familiile fara suras de copii in case.
Cu ce pot sa va ajut? Sunt la capatul pamantului si platesc aici si aerul respirat la clinica, dar nu toata lumea are aceasta posibilitate si as dori macar la compatrioatele nostre sa nu li se intample asa ceva, crija si grija zilei de maine face ca scada numarul aspirantelor ce-si permit sa faca FIV.
Bafta in continuare si poate pot sa va ajut cumva.
castelana fericita 12+