CAMPANIA Infertilitatea este o boala RELANSATA (12
Raspunsuri - Pagina 4
elenada spune:
Pe site-ul nostru este link catre site-ul dc chiar la sectiunea cine suntem.
Spuneti ca v-am jicnit si acest lucru nu va place dar va face mare placere cand un alt utilizator al acestui forum o face. Eu una personal am purtat o discutie cat se poate de civilizata cu dumneavoastra si nu cred ca v-am jicnit cu ceva in schimb userul Lori si-a permis sa ma faca proasta si nu a fost deloc avertizata ca jicneste un alt user de pe forum ci din contra este lasata in pace.
Asa cum am spus am amintit intotdeauna de site-ul dumneavoastra peste tot.
Cand am participat la matinalul tvr am spus clar ca ne-am cunoscut pe forumul despre copii. In acea zi blogul nostru a avut foarte multe vizualizari semn ca am fost auzita drept urmare cred ca si site-ul dumneavoastra a avut tot atat de multe accesari.
Cat despre publicitate in subiectul inchis de dumneavoastra ati spus clar ca putem continua colaborarea doar daca trecem la noi pe site pe prima pagina ca sunteti sustinatori ai acestei campanii.
Citez din mesajul dumneavoastra:"2. Publici pe site-ul vostru in mod "adevarul" de unde a plecat aceasta campanie si ne dati credit afisand e prima pagina textul "Campanie sprijinita de Desprecopii.com" cu link catre acest forum."http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=142751&whichpage=3
Ne acuzati ca tot ce facem o facem pentru ego-ul personal. Daca ar fi fost asa am fi renuntat demult.
Stiu ca e greu de inteles ca tot ce facem este pentru altii si nu pentru noi pentru ca noi nu vom benificia cu nimic de pe urma cadrului legislativ.
Si eu am primit PM-uri de incurajare si chiar mailuri.
DEci nu toti sunt deacord cu dumneavoastra.
Prefer sa incheiem aici aceste discutii in care ne-ati acuzat pe nedrept de jicnire si de egoism.
Va anuntam ca si noi vom lasa incontinuare linkurile catre forumul dumneavoastra linkuri care au fost dintotdeauna aacolo chiar daca nu vreti sa le vedeti.
Ne cerem scuze daca vi se pare jicnitor ca linkul dumneavoastra figureaza alaturi de alte linkuri a alor siteuri care si-au oferit sprijinul si au mediatizat campania total dezinteresat fara sa le cerem noi sa o faca.
Nu stiu cine sufera de ego aici noi sau dumneavoastra care va considerati mai presus de oricine si care asteptati din partea noastra plecaciuni.
Va doresc o zi buna si mult succes in activitatea dumneavoastra
elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
LORI spune:
Elenada, afirmatia ta:
Spuneti ca v-am jicnit si acest lucru nu va place dar va face mare placere cand un alt utilizator al acestui forum o face. Eu una personal am purtat o discutie cat se poate de civilizata cu dumneavoastra si nu cred ca v-am jicnit cu ceva in schimb userul Lori si-a permis sa ma faca proasta si nu a fost deloc avertizata ca jicneste un alt user de pe forum ci din contra este lasata in pace.
...m-a lasat masca. Unde am afirmat eu asa ceva? E pacat ca intri in asemenea joc si acuzi fara nici o urma de dreptate. Asta ma face sa cred ca discutia pe care o purtam este inutila. Pacat...
o zi frumoasa draga Elenada,
Lori
pisic77 spune:
Daca nu era acest site Desprecopii, unde a debutat aceasta campanie, trebuie sa recunostem cu totii ca aceasta campanie nici nu ar fi existat. Desprecopii are meritul de a ne fi adus pe toate cele care avem aceleasi preocupari in acelasi loc si trebuie sa recunoastem acest merit.
Afirmatiile de genul " Nu noi am ales sa fim reprezentantele acestei campanii, dar nu am avut de ales, pentru ca nu s-a oferit altcineva" ma fac sa rad. Cine doamne iarta-ma, v-a obligat sa va sacrificati pentru binele omenirii? Sau acum vreti premiu?
Dialogul necivilizat si cu tot felul de acuzatii sau impoliteturi de genul "lingi unde ai scuipat" crezi ca este o carte de vizita buna pentru cineva care vrea sa se faca cunoscut ca fiind un lider de opinie?
Cam ce gen de parere trebuie sa aiba un "politician care trebuie sa sustina cauza infertilitatii" cand vede cam ce fel de dialog sunt in stare sa poarte purtatoarele de cuvant ale acestei asociatii?
Omul asta a incercat in mai multe randuri sa va spuna ca nimeni nu a cerut bani, dar nimeni nu vrea sa citeasca ce a scris el
Elenada, te rog sa nu te simti "JICNITA", dar nu asa trebuie purtat un dialog, mai ales intr-o prtoblema atat de delicata cum este infertilitatea
Incearca sa vezi dincolo de "povestea noastra din Tabu" sau aparitiile tale publice, deja stim cu totii ca esti lipsita de trac, dar scopul acestei campanii, chiar daca ati decis benevol sa luati parte la ea, nu este sa va faca pe voi cunoscute in media
ALRAK spune:
LORI
ref mesaj Elenada
citat din mesajul scris de tine:
"Incredibil de inguste la minte mi se par insa coordonatoarele campaniei SOSI. " tu ai scris aceste cuvinte.
No comment.
Suntem aici pentru altceva, nu pentru lupta aceasta crancena, pe care chiar nu o inteleg.
Doamne Ajuta!
Marina spune:
Eu nu pot sa va spun decat Felicitari pentru initiativa si pentru campanie.
Ma bag poate degeaba in discutie dar tin sa-mi spun punctul de vedere public nu via PM pentru ca e absolut nedrept felul in care tratati DespreCopii.com Nu discut de limbaj ca e asa specific Romaniei si fenomenului TV din Romania incat numai Admin care probabil nu se uita la TV-ul romanesc se poate sesiza.
Dar incercati sa aruncati intr-un site care a pus constant suflet in problema in Infertilitatii si a fost multa vreme, daca nu e si acum un mijloc important de propagare a informatiilor referitoare la infertilitate. Si spun asta pentru ca eu am descoperit DC in 2001 cautand informatii despre infertilitate. Asa am intalnit multe fete care si-au unit eforturile in actiuni de informare asupra infertilitatii . Poate ca nimeni nu si-a structurat informatia, poate ca nimeni nu a inceput o campanie publica si nu a implicat politicienii, bravo voua. Dar multa lume a venit pe acest forum onesta si a oferit informatii cat de bine a putut pentru a-i ajuta pe altii.
Asta nu inseamna ca va da cineva dreptul sa minimizati eforturile altora, si exact asta faceti in numele unei cauze mult prea nobile pentru circoteca asta si pentru subiecte gen cel de la ZZ.
fivoase spune:
O sa mai apara vreo doi-trei moderatori sau uzeri necunoscuti de aspirante, o sa mai jeleasca un pic nedreptatita administratie DC, astea raman ultimele replici, se inchide topicul de campanie si pa, gata. Avem butoane, avem dreptate.
Marina spune:
sincer daca mi-as folosi butoanele de moderator as bana toti userii comuni care se ascund in spatele acelui user si arunca cu noroi in speranta ca poate nu ne prindem cine a spus-o.
Cat despre sustinere, mi se pare normal sa-mi exprim sustinerea la suprafata si nu pe PM sau alte alea.
Plus ca zic eu sunt foarte in masura sa apreciez cam unde a ajuns informarea despre infertilitate de la 2001 cand faceam eu tratamente si abia auzeam de inseminare si de FIV pana in ziua de azi. Si vorbesc strict de informatia de pe DC.com
catalina2307 spune:
In momentul in care folosim userul "fivoase" inseamna ca toate participantele FIV au acelasi punct de vedere.
Ceea ce nu mi se pare corect. Sincer cred ca s-a intins coarda prea mult, ca totul a devenit o chestie personala . A devenit o tiganeala ieftina care nu isi are sensul si rostul din moment ce ati decis ca acest forum nu va ajuta cu nimic.
Ok, este minunat ceea ce faceti, daca considerati ca acest loc nu va mai reprezinta mergeti pe un alt drum. Dar hai sa nu aruncam cu mucii in fasole.
Pe acest forum ati gasit suport in toata amareala FIV-ului, pe durata sarcinii, in momente triste. Pe acest forum , s-a nascut aceasta campanie, fie ca va place sau nu.
Deci ar fi mult mai civilizat sa limitati toata mahalageala asta la o singura fraza prin care va retrageti sau ramaneti si stabiliti un plan comun de bataie.
coltul meu de rai
fivoase spune:
"tiganeala ieftina","muci in fasole", "mahalageala" pe scurt o lectie de stil si eleganta.
semnat:
o fivoasa care nu are alt cont
desprecopii spune:
Pentru ca acest cont comun: fivoase, este folosit in mod incorect de alticineva, il vom monitoriza. Cine scrie in numele lui, ar trebui sa aiba bunul simt de a semna pentru a nu implica alti useri care poate au alta parere.
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |