CAMPANIA Infertilitatea este o boala RELANSATA (12
Raspunsuri - Pagina 2
LucaLuca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sophie76 Felicitari si multumim din suflet pentru perseverenta si tenacitatea voastra! Daca aveti nevoie de noi membri care sa se inscrie in Asociatie ,ma ofer cu placere si daca pot ajuta cu ceva din acest colt de tara de asemeni! sophie |
sigur ca avem nevoie de membri in asociatie! trebuie sa avem reprezentanti in toate colturile tarii, sa facem cunoscuta cauza. am pregatit deja materiale promotionale pentru campanie/asociatie (brosura, pliant, prezentare powerpoint)- le vom pune intr-o rubrica de download curand, iar fiecare voluntar le va putea disemina (pe suport de hartie sau online).
azi a fost relansarea, am tras tare - pe langa tot ce se vede pe www.., comunicatul a plecat la cateva sute de destinatari (media, ong-uri, voluntari etc.), adresat personal fiecaruia, gratie bazelor de date pe care le-am constituit anul trecut si scriptului informatic dezvoltat de psj.
de maine, o luam catinel, pe bucatele, mai sunt atatea de facut.
clarice dinu, editor al sectiei politica interna la evenimentul zilei a scris despre relansare pe blogul sau: http://claricedinu.weblog.ro/2009-09-14/949058/Un-pas-inainte.html
va reamintim ca blogul nostru (fostul blog:) s-a calificat in finala Webstock, categoria company & brand blogs: http://www.webstock.ro/company-brand-blogs-2009/ - ceilalti finalisti sunt exclusiv profesionisti, de talia BMW.
LucaLuca spune:
Suntem pe prima pagina la Gala Societatii Civile: http://www.galasocietatiicivile.ro/view_stire.php?id=357
castelanaC spune:
citat din mesajul lui LucaLuca Suntem pe prima pagina la Gala Societatii Civile: http://www.galasocietatiicivile.ro/view_stire.php?id=357 --------------------------- www.experimentulpitesti.org/public/apelul-nostru/" target="_blank">Experimentul Pitesti. Genocidul Sufletelor. For sale |
uau, felicitari si sa stii ca trimit si eu la toate adresele mele din rubrica!
Bafta si sa auzim de bine!!!
castelana fericita 11+
pogonici1977 spune:
daome ajuta si felicitari ptr cele ce ati muncit
mai devreme sau mai tarziu..minunea va aparea si pe strada mea
LucaLuca spune:
Am pregatit un set de materiale promotionale pentru campanie, dupa cum urmeaza:
1. Brosura de prezentare detaliata SOS Infertilitatea (doc word, 31 pg A4)
2. Prezentare sintetica a campaniei SOS Infertilitatea (doc word, 3 pg A4)
3. Pliant de prezentare SOS Infertilitatea (doc Microsoft Publisher, 6 coloane, pliabil, echivalent a 2 pg A4)
4. Prezentare slide show SOS Infertilitatea (fisier pps/ppx, 18 slide-uri)
Le vom pune spre download pe pagina web a campaniei, in asa fel incat toata lumea sa le poata descarca si sa le poata disemina.
Cred ca cel mai de interes pe suport de hartie este pliantul, care poate fi imprimat (5-10 exemplare/persoana) si lasat/afisat prin clinici. Si, bineinteles, in format electronic, pps-ul, care poate fi trimis online.
brunadria spune:
cum poate fi posibil asa ceva?
pacat..
fetelor felicitari !! sunteti curajoase
nu mai spun nimic...
elenada spune:
Asa cum am spus si pe topicul aruncat la ZZ sunt desgustata.
E strigator la cer cum incercati sa faceti bani pe seama suferintei altora.
Tin sa reamintesc administratorului DC ca in toate aparitiile mele televizate am mentionat si numele site-ului DC.
Se pare ca nu a fost suficient.
Poate doreste ca la urmatoarea aparitie televizata sa imi scriu in frunte numele site-ului. Cred ca asa veti fi multumiti.
elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
desprecopii spune:
citat din mesajul lui elenada Asa cum am spus si pe topicul aruncat la ZZ sunt desgustata. E strigator la cer cum incercati sa faceti bani pe seama suferintei altora. Tin sa reamintesc administratorului DC ca in toate aparitiile mele televizate am mentionat si numele site-ului DC. Se pare ca nu a fost suficient. Poate doreste ca la urmatoarea aparitie televizata sa imi scriu in frunte numele site-ului. Cred ca asa veti fi multumiti. elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009 Piticii mei iubiti Povestea noastra in Tabu ***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!! |
Nu inteleg de ce va ambitionati cu chestia cu banii. Aici nu este vorba de bani ci de modul in care suntem tratati si jigniti in conditiile in care noi sprijinim aceasta campanie.
Nu am cerut NICIODATA bani pentru a sprijini campania ci numai respect si un pic de credit! Ma doare sa vad cat de usor treceti la injurii si acuze omitand faptul ca noi dorim in continuare sa ajutam aceasta campanie.
Deci preferati ca in loc de a va arata respectul si a discuta civilizat sa acuzati in continuare. In aceste conditii noi nu putem sa lucram, nu putem sa facem echipa cu voi si nu ne ramane decat sa va inchidem la nesfarsit topicurile...
Asa cum am mai afirmat: vrem sa lucram impreuna cu voi dar dorim o relatie civilizata si o alta persoana de contact. Cerem prea mult?
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |
elenada spune:
Ok spuneti ca va simtiti jicnit ca nu am spus de sprijinul oferit de dumneavoastra campaniei.
Sunteti amabil sa enumerati aici ce anume ati facut concret pentru binele campaniei.
Sper ca nu v-am jicnit din nou cu aceasta intrebare.
Chiav va rog sa scrieti ce anume ati facut pt aceasta campanie.
Va multumesc
elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
desprecopii spune:
citat din mesajul lui elenada Ok spuneti ca va simtiti jicnit ca nu am spus de sprijinul oferit de dumneavoastra campaniei. Sunteti amabil sa enumerati aici ce anume ati facut concret pentru binele campaniei. Sper ca nu v-am jicnit din nou cu aceasta intrebare. |
Ne-am simtit jigniti de modul in care s-a purtat discutia, de tonul discutilor. Si nu este prima oara cand s-a intamplat asa. Am mai fost pusi la punct si anul trecut dar am trecut cu vederea.
In ceea ce priveste ajutorul, l-am scris in topicul de la ZZ. Sunt lucruri foarte concrete.
Am fost acuzati ca am cerut bani!?!? Banii revin mereu in discutiile voastre. Aceasta acuza este bazata pe un copy pase din regulament al moderatorului Marius care nu a stiut despre ce este vorba. Eu, ca propietar Desprecopii.com, am infirmat imediat acest paragraf. de unde aceasta indarjire?
Refuz sa discut la acest topic cu fiecare in parte. Din cate am inteles de la lucaluca voi discutati despre consens de grup. Mi se pare corect sa discutati mai intai pozitia voastra fata de DEsprecopii.com si apoi sa ne contactati.
Nu avem nici o intentie sa creem un razboi si nu vad dece voi transformati discutia si implicit aceasta campanie intr-un razboi personal intre egoul lui lucaluca si Desprecopii.com.
Chiar nu intelegeti ca noi suntem in continuare deschisi sa va ajuta dar in conditii de fair play. Chiar nu aveti o alta persoana de contact in grup care poate sa tina legatura cu noi?
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |