Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(68)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Ok, facem doua grupuri, grupul bai termale si grupul Campulung moldovenesc

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Si al meu a urlat aseara...dar si azi. Cred ca le este dor unul de altul

Dar acum mi-a adormit si mie ca in filmele cu americani (vb Dianei)

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Noi mergem dupa rev, asa ca pe cine tine balamalele poate sa mearga la Campulung Moldovenesc, iar apoi trece si pe la bai termale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Florinela tinem pumnii sa isa analizele bine, sa ne anunti si pe noi si pupam Victoras curajos si mancacios .
Denisa eu nu cred ca fata ta a urlat, a fost atat de cuminte la munte .
Ne-am baga si noi la revelion dar noi suntem cu schiul si tare mult am vrea intro zona unde se poate si schia.
Oli si noi vrem in Austria la schi si chiar am gasit si cateva oferte bune de revelion dar inca nu ne-am decis, asteptam sa vedem poate ne strangem iarasi forumistele. Mi-ar fi placut si mie sa putem pleca dupa 1 ianuarie, atunci este si mai liber, dar nu cred ca va putea Adi sa-si ia concediu.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Florinela deci a fost cuminte platinatul...bine ati terminat si cu asta...acum asteptam cu emotii rezultatele. Doamne ajuta sa fie bune!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Citat:
citat din mesajul lui novus

Fetele, o sa pun si eu poze dar mai tarziu !!

Cat despre revelion, ce sa zic, normal ca suntem doritori dar sa vedem unde, Bucovina e cam departe zice sotu' si daca ninge ; eu mai degraba as merge prin zona Sibiului sau daca nu, la bai termale

Revin cu povesti mai tarziu ca abia am ajuns pe acasa

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Noi de pe 1 ian ne-am hotarat sa mergem la bai termale in ung. Acolo un de ati fost voi. Va bagati? Noi apoi mergem mai departe la schi.

in pricipiu, da !!! discutam detaliile la Deva

cat costau sacii aia pt carut ? ca si mie mi-ar trebui ca doar nu o sa stau in casa la iarna

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui saby

Florinela tinem pumnii sa isa analizele bine, sa ne anunti si pe noi si pupam Victoras curajos si mancacios .
Ne-am baga si noi la revelion dar noi suntem cu schiul si tare mult am vrea intro zona unde se poate si schia.
Oli si noi vrem in Austria la schi si chiar am gasit si cateva oferte bune de revelion dar inca nu ne-am decis, asteptam sa vedem poate ne strangem iarasi forumistele. Mi-ar fi placut si mie sa putem pleca dupa 1 ianuarie, atunci este si mai liber, dar nu cred ca va putea Adi sa-si ia concediu.

Noi am rezervat deja...Noi am rezervat in Austria, o pensiune f faina. Ne-am luat apartament, caci este dotat cu de toate (de la masina de spalat vase, aragaz, cuptor cu microunde etc) Am zis ca daca incepem diversificarea sa putem sa ne desfasuram macar 1 data pe zi. Este tare faina pensiunea...piscina, spa, mancare suuuuper. Am fost anul trecut, dar eram graviduta si nu am putut schia Mi-am zis inca de atunci ca o sa vin cu bebe "aici"
Noi mai mergem cu Tamara (a fost si ea cu noi la munte). Din pacate mai erau doar 2 apartamente libere, restul doar camere in acea perioada. Ar fi super sa puteti veni Mai sunt doritori?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

eu ma ocup de organizarea ambelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui saby

Noi am rezervat deja...Noi am rezervat in Austria, o pensiune f faina. Ne-am luat apartament, caci este dotat cu de toate (de la masina de spalat vase, aragaz, cuptor cu microunde etc) Am zis ca daca incepem diversificarea sa putem sa ne desfasuram macar 1 data pe zi. Este tare faina pensiunea...piscina, spa, mancare suuuuper. Am fost anul trecut, dar eram graviduta si nu am putut schia Mi-am zis inca de atunci ca o sa vin cu bebe "aici"
Noi mai mergem cu Tamara (a fost si ea cu noi la munte). Din pacate mai erau doar 2 apartamente libere, restul doar camere in acea perioada. Ar fi super sa puteti veni Mai sunt doritori?

Unde? In ce zona din Austria mergeti voi?

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Fetele, o sa pun si eu poze dar mai tarziu !!

Cat despre revelion, ce sa zic, normal ca suntem doritori dar sa vedem unde, Bucovina e cam departe zice sotu' si daca ninge ; eu mai degraba as merge prin zona Sibiului sau daca nu, la bai termale

Revin cu povesti mai tarziu ca abia am ajuns pe acasa

Noi de pe 1 ian ne-am hotarat sa mergem la bai termale in ung. Acolo un de ati fost voi. Va bagati? Noi apoi mergem mai departe la schi.

in pricipiu, da !!! discutam detaliile la Deva

cat costau sacii aia pt carut ? ca si mie mi-ar trebui ca doar nu o sa stau in casa la iarna

De la 130 RON la 300-400. Dar si aceia la 130 erau tare faini. Merg maine si fac poze daca vrei.

Mergi la inceput