Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(68)*
Raspunsuri - Pagina 7
pisigri spune:
Olga, imi pare rau ca nu aveti revelion, si la noi in general e cu semnul intrebarii pina in ultimul moment, dar anul asta mai are Motanul o saptamina de concediu si probabil si-o va lua atunci...
Am scris pe fuga si nu am apucat sa spun:
Sa va fie de bine excursia, pozele sint superbe (datorita protagonistilor, desigur)
Monica, ce mai face Alex?
Monnvas, sper sa se repare lucrurile cu bunicul!
Chatonel, imi pare rau ca nu ai timp de nimic...Mi-e tare drag sa te citesc...si mi-e dor de tine.
Florinela, asteptam vesti de la analize !
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri Stiu ca excursia abia s-a terminat, dar intreb: sint doritori pt revelion? |
Noi! Mai ales ca am inteles ca se vorbea de Campulung Moldovenesc. Doar sa ne facem curaj sa plecam la asa drum lung cu ratzushk, mai ales daca vor fi nametzi... Dar in principiu suntem doritori.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
novus spune:
citat din mesajul lui olishka Ati plecat toate in alta excursie si pe mine m-ati lasat acasa? Unde sunteti? Olga, mamica lui David iepurasul |
venim la tine !!!
Mami lui Alexandra (03.03.09)
olishka spune:
Am ramas singura, dar tot nu ma las de vb...
Astazi am fost la Kika. Au foarte multe lucruri frumoase pt copii: de la patuturi, carucioare, babetici, body-uri, jucarii etc, etc...Au si multe produse Chico. Am vazut si suzete de acelea mari cum au Bogdana si Aris
Ce mi-a placut f mult si vreau sa iau neaparat...pt zilele friguroase, un fel de sac de dormit care se ataseaza la carut...poti sa prinzi copilul cu centura...sunt f groase si imlanite...nici zapada nu trece prin ele. Au multe modele la preturi diferite...Merita sa dati o fuga pana acolo. Si sunt fericita ca mi-am gasit geanta pt bebe cea mult visata. Este atat de frumoasa si atat de bine compartimentata Din pacate nu ne mai ajungeau banutii, caci costa ceva...dar maine trebuie sa fie a mea
Merita sa dati si voi o fuga pana acolo...
Aaaaa....si am mai vazut fel si fel de scaune pt bebelusi...de lemn, de plastic...mai scumpe, mai putin scumpe....
Olga, mamica lui David iepurasul
novus spune:
Fetele, o sa pun si eu poze dar mai tarziu !!
Cat despre revelion, ce sa zic, normal ca suntem doritori dar sa vedem unde, Bucovina e cam departe zice sotu' si daca ninge ; eu mai degraba as merge prin zona Sibiului sau daca nu, la bai termale
Revin cu povesti mai tarziu ca abia am ajuns pe acasa
Mami lui Alexandra (03.03.09)
cativ13 spune:
Seara buna!Noi nu avem timp azi nici de poze, nici de povestit ca am o maimuta taaare plangacioasa....cred ca ii pare rau ca a plecat de la munte...Bag o explicatie scurta pt Lysbeth, care se plangea ca s-au format clase de 35 de elevi... a venit un ordin de la minister, prin iunie, prin care se spune in felul urmator: la ciclul primar, minim 20 de elevi in clasa, la gimnazial, minim 25. Cred ca undeva s-a dizolvat o clasa, neintrunind nr minim de elevi si de-aia i-au trimis pe micutii infractori la voi. Faza cu meditatul elev-elev nu are nicio baza metodologica, elevii nu sunt obligatis a faca asta. In prima sedinta cu parintii, ceri sa ti se arate regulamentul scolii/clasei in care sa se mentioneze asa ceva -sigur nu exista!Noapte buna!mami de Silvia Ioana
denisamada spune:
citat din mesajul lui pisigri Florinela, asteptam vesti de la analize ! |
Da. Te asteptam sa ne spui ca totul e in regula cu Platinatul.
Ratzik a papat azi bananutza. Maine incercam si branzik.
Vazut pozici frumoase. Maine le urc si eu. Promit.
denisamada spune:
citat din mesajul lui cativ13 Noi nu avem timp azi nici de poze, nici de povestit ca am o maimuta taaare plangacioasa....cred ca ii pare rau ca a plecat de la munte... |
Si a mea la fel, ne-a urlat aseara de nu ne-am vazut! Azi a fost mai cumsecade, dar aseara era disperata ca am adus-o inapoi acasa.
olishka spune:
citat din mesajul lui novus Fetele, o sa pun si eu poze dar mai tarziu !! Cat despre revelion, ce sa zic, normal ca suntem doritori dar sa vedem unde, Bucovina e cam departe zice sotu' si daca ninge ; eu mai degraba as merge prin zona Sibiului sau daca nu, la bai termale Revin cu povesti mai tarziu ca abia am ajuns pe acasa Mami lui Alexandra (03.03.09) |
Noi de pe 1 ian ne-am hotarat sa mergem la bai termale in ung. Acolo un de ati fost voi. Va bagati? Noi apoi mergem mai departe la schi.
Olga, mamica lui David iepurasul
florinela79 spune:
Uhhh! acum am ajuns acasa, adica pe la 20.30, i-am facut baie si l-am adormit, ca nu a dormit toata ziua...cu investigatiile.
I-a luat sange vreo trei eprubete (nu a zis pas spre uimirea mea care curgeau apele de pe mine....). Instilatiile cu bariu au mers ok cu biberonul a baut bariul....din ce am reusit sa vb. cu medicul de la radiografie, la prima ar fi esit un reflux gastro intestinal nu foarte accentuat.....dar asteptam interpretarile finale.
I-a fcaut eco la toate organele...si totul era ok, o transfontanela aici parca ceva nu era chiar snur...ma tot intrebau daca schimb sticluta de vigantol la 2 saptamani.
I-a luat probe de urina, si caca pe toata durata zilei....
Iar Vicoras m-a uimit a mancat mancarea aia de spital, ca nu aveai voie cu de la tine, si a golit la biberoane de ceai.....de am zis ca ma abonez la aia sa ne asigure masa, a golit castronel dupa castronel.
In 5 zile asteptam rezultatele si interpretarea finala....pana atunci amanam si vaccinul de pe 16....Doamne ajuta sa iasa rezultatele bune sa nu fie complicatii....si sa ne remediem Flimentul de crestere...in saptamna trecuta nu a mai luat deloc in greutate.
Va pup si va citesc pe indelete maine ca vine mama la mine!
Asteptam urmatoarea excursie cu mare placere...!!!!!!!!