Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(68)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Dodo-pui tare frumosi puii tai. Sa aveti un an cat mai frumos si plin de realizari

Multumim frumos

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

SimonaMami...desi ai zis ca nu prea ai stat cu grupul , ma declar fff multumita !!!! Se vede treaba ca sotul este pasionat de fotografie!!!

31+ cu Maya Andreea
AMR 9 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Simona este mai pasionata decat sotul Ea a facut majoritatea pozelor...

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

admirat poze, sorbit din oki povesti si ma retrag iar... nu am timp de nici un fel de forumit ... dar sa stiti ca va iubi tare tare

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Din pacate am sunat la 3 scoli de dimineata si la toate s-au format clase de 30-35 de elevi. Se pare ca e ceva generalizat la nivel de bucuresti sau chiar tara. Cred ca astfel vor sa reduca din cheltuieli
Oricum la fata mea in clasa au venit numai plezne. Ca daca veneau copii cat de cat normali era o treaba...da repetenti si traficanti e chiar aiurea:(

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

SimonaMami, pozele sint superbe, si cred ca tati vostru s-ar fi inteles de minune cu tati nostru. Si eu sint cam antisociala, a se citi timida si ne-exuberanta...

Stiu ca excursia abia s-a terminat, dar intreb: sint doritori pt revelion?

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui joanna27

Gigilica si burtoasa Simina v-am pomenit ..am vrut sa va sun sa va necajesc..da m-am razgandit.
PUUUUUUP PE TOATA LUMEA

super obosita de berbecut plangacios DARIUS ANDREI (27.03.2009)

http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Darius#

HA...AUZI LA EA!!!!!!...crezi ca nu eram suficient de ofticata??????...acum ca am vazut pozele m-am ofticat si mai rau....sunt superbe
Mai Novus da alexandra rade tot timpul???? ce i-ai facut de-i asa zambareata??

31+ cu Maya Andreea
AMR 9 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

am ras si eu tot timpul

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

SimonaMami, pozele sint superbe, si cred ca tati vostru s-ar fi inteles de minune cu tati nostru. Si eu sint cam antisociala, a se citi timida si ne-exuberanta...

Stiu ca excursia abia s-a terminat, dar intreb: sint doritori pt revelion?

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Cu mare drag as veni eu, insa noi nu avem revelion...in fiecare an Cristi munceste de rev. Asa ca....stam acasa sau pe unde ne prinde anul acesta...

Mergi la inceput

Mamici o mai tineti minte pe M_monique? Nu a mai intrat demult pe forum, dar am vb cu ea pe messenger...zicea ca Ioana (nascuta pe 3 apr), merge de-a busilea Un copil tare precoce...Ea nu prea mai are timp sa intre pe forun, caci mai are un bebe de aproape 3 anisori. A zis ca se baga la o iesire in parc.

Ma streseaza reclama cu Ikea De 3 ori am inchis pagina...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui joanna27

Gigilica si burtoasa Simina v-am pomenit ..am vrut sa va sun sa va necajesc..da m-am razgandit.
PUUUUUUP PE TOATA LUMEA

super obosita de berbecut plangacios DARIUS ANDREI (27.03.2009)

http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Darius#

HA...AUZI LA EA!!!!!!...crezi ca nu eram suficient de ofticata??????...acum ca am vazut pozele m-am ofticat si mai rau....sunt superbe
Mai Novus da alexandra rade tot timpul???? ce i-ai facut de-i asa zambareata??

31+ cu Maya Andreea
AMR 9 SAPTAMANI
bebe

am ras si eu tot timpul

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Si nu minte...este cea mai vesela si optimista mamica pe care am intalnit-o...Nu cred ca am prins-o vreodata in toane proaste...cum nici pe Alexandra n-ai s-o auzi plangand (poate un mic marait, dar la 3 zile...asa ca nu se pune)

Mergi la inceput

Ati plecat toate in alta excursie si pe mine m-ati lasat acasa? Unde sunteti?

Mergi la inceput