Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(68)*
Raspunsuri - Pagina 9
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
Noi am rezervat deja...Noi am rezervat in Austria, o pensiune f faina. Ne-am luat apartament, caci este dotat cu de toate (de la masina de spalat vase, aragaz, cuptor cu microunde etc) Am zis ca daca incepem diversificarea sa putem sa ne desfasuram macar 1 data pe zi. Este tare faina pensiunea...piscina, spa, mancare suuuuper. Am fost anul trecut, dar eram graviduta si nu am putut schia Mi-am zis inca de atunci ca o sa vin cu bebe "aici" Noi mai mergem cu Tamara (a fost si ea cu noi la munte). Din pacate mai erau doar 2 apartamente libere, restul doar camere in acea perioada. Ar fi super sa puteti veni Mai sunt doritori? Olga, mamica lui David iepurasul |
cum se cheama pensiunea ? ca tocmai povesteam cu sotu' si ma lamurea el ca am putea sta prin zona de revelion da da da draga !! i-am raspuns
Mami lui Alexandra (03.03.09)
PetraTudor spune:
citat din mesajul lui denisamada
Noi! Mai ales ca am inteles ca se vorbea de Campulung Moldovenesc. Doar sa ne facem curaj sa plecam la asa drum lung cu ratzushk, mai ales daca vor fi nametzi... Dar in principiu suntem doritori. Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |
Am vrea si noi, daca este vorba despre Campulung Moldovenesc!!!! Este la 1/2 h de unde locuieste tatal meu, noi intentionam sa facem sarbatorile la Gura Humorului - va fi finalizata si partia de ski, asa ca ar fi super sa se organizeze o noua intalnire la CL!
Dyanna multumesc de aprecieri la adresa lui Bogdi; Ilinca, da, am un sot pe cinste , Simona_Mami superbe pozele, mai ales cele cu pustii absorbiti de joaca pe masa
MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)
dyana27 spune:
florinela pupacim si noi platinatul cumintel; daca nu-l vedeam poate credeam ca e ceva mai in neregula cu el, dar sincer, e plin de energie si vesel, e un scumpic si jumatate; asa e, ca e slabut si pare mititel, dar poate asa-i place lui sa tina la silueta; fara gluma acuma, m-as mira tare rau sa-ti gaseasca ceva foarte in neregula; adica nu se pun chestii din astea cu lipsa de fier sau anemii care se rezolva repede, si e posibil sa apara; si fura repede retele din spital, ca poate asa papa baiatul tot ; sau serviti masa de pranz la ei; pupam inca odata baiatul mic si frumos si ma bucur tare mult ca primele vesti sunt incurajatoare
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite
EXCURSIE MOECIU
PetraTudor spune:
citat din mesajul lui denisamada
Si a mea la fel, ne-a urlat aseara de nu ne-am vazut! Azi a fost mai cumsecade, dar aseara era disperata ca am adus-o inapoi acasa. Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |
Asta sa fie explicatia ? Ca si pe noi ne-a bazait Bogdi de nu stiam ce sa-i mai facem!
MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)
olishka spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui saby
Unde? In ce zona din Austria mergeti voi? Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009) www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia |
Aici mergem noi
http://www.stubaierhof.eu/index.php?lang=2&season=2&PHPSESSID=74eae48469d027822ec71e6d4b3d17a5
Cred ca este innsbruck...
Olga, mamica lui David iepurasul
novus spune:
citat din mesajul lui PetraTudor
Asta sa fie explicatia ? Ca si pe noi ne-a bazait Bogdi de nu stiam ce sa-i mai facem! MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!! (09.03.2009) |
La noi nimic schimbat dupa excursie !!
Mami lui Alexandra (03.03.09)
dyana27 spune:
citat din mesajul lui PetraTudor
Asta sa fie explicatia ? Ca si pe noi ne-a bazait Bogdi de nu stiam ce sa-i mai facem! MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!! (09.03.2009) |
ooooooooooo, deci n-am fost singurii maraiti, nu????? mutzu a plans tot drumul pana la bucuresti, a continuat cu spor toata seara, drept urmare la 8 era bagat la somnic vrei nu vrei, iar azi am tinut-o tot intr-o maraiala; nu chiar mereu, dar aproape....; am reusit s astam doar o ora astazi afara pana l-au apucat maraieliule alea mari, si am venit acasica, l-am aruncat direct in cadita si somnic de voie acuma; ma cam resimt la spinarusa in schimb, ma arde fiecare muschiulet; as baga o berica sa-mi treaca, dar am baut un pahar de must si n-as vrea sa nu dorm la noapte din motive .... neplacute
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite
EXCURSIE MOECIU
Pisik06 spune:
Petra, si noi tot in zona Gura Humorului vrem sa facem Reve. Maine ma apuc de cautat pensiune (azi n-am avut timp). Oricum, postez detalii la ce gasesc. Si mie mi-e teama de drumul lung, dar totusi bebelina va avea 10 luni, sper sa fie ok, nu?
Ne-am baga si noi la bai (distanta e cam aceeasi cred fata de Buc.), dar le-am promis nasicilor ca facem acolo deja...
Abia astept sa mai postati poze de la munte. Sunt superbe toate
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
olishka spune:
citat din mesajul lui novus
cum se cheama pensiunea ? ca tocmai povesteam cu sotu' si ma lamurea el ca am putea sta prin zona de revelion da da da draga !! i-am raspuns Mami lui Alexandra (03.03.09) |
Pai daca va place pensiunea ar trebui sa va grabiti cu rezervarea...Noi avem de pe 6 ian. Ar fi super sa puteti veni Sunt super ok si camerele. Va primim la noi sa pregatiti mancarica
Olga, mamica lui David iepurasul
Pisik06 spune:
Of, Ana nu reuseste sa adoarma, atipeste si se trezeste in urlete. Cred ca a papat prea mult, 260 ml lapte cu cereale, ca trage multe partulete. ooof, si e lesinata de somn. I-am dat niste debridat, sper sa o calmeze.
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente