Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(68)*
Raspunsuri - Pagina 10
olishka spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui PetraTudor
Asta sa fie explicatia ? Ca si pe noi ne-a bazait Bogdi de nu stiam ce sa-i mai facem! MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!! (09.03.2009) |
Adu-l pe la mine sa se joace cu cerceii. Am multe perechi, sigur nu se pliciseste Si eu m-am indragostit de Bogdi
Olga, mamica lui David iepurasul
novus spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui olishka
Pai daca va place pensiunea ar trebui sa va grabiti cu rezervarea...Noi avem de pe 6 ian. Ar fi super sa puteti veni Sunt super ok si camerele. Va primim la noi sa pregatiti mancarica Olga, mamica lui David iepurasul |
pensiunea e superba doar ca la birou de atunci incepe inchiderea de an (acum mi-am revenit la realitate ) asa ca poate ne potrivim la bai macar
Mami lui Alexandra (03.03.09)
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Pisik06 Of, Ana nu reuseste sa adoarma, atipeste si se trezeste in urlete. Cred ca a papat prea mult, 260 ml lapte cu cereale, ca trage multe partulete. ooof, si e lesinata de somn. I-am dat niste debridat, sper sa o calmeze. Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |
Pupici pentru somnorici
Ramane miercuri pt parc?
olishka spune:
Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui novus
pensiunea e superba doar ca la birou de atunci incepe inchiderea de an (acum mi-am revenit la realitate ) asa ca poate ne potrivim la bai macar Mami lui Alexandra (03.03.09) |
Ar fi suuuuper!!! Mai vb cu Cristi pt confirmare si te las sa te ocupi de cazare...caci ai mai fost pe-acolo si te si pricepi
novus spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui olishka
Ar fi suuuuper!!! Mai vb cu Cristi pt confirmare si te las sa te ocupi de cazare...caci ai mai fost pe-acolo si te si pricepi Olga, mamica lui David iepurasul |
daaaa ! vorbesc si eu cu pisi al meu si poate ne imbaiem impreuna
Nicky09 spune:
Buna seara, cucuiete...
Vad ca se dezbate un alt program de intalnire...mmmm....iar o sa stau pe tusa o perioada, ca nu am nimic de zis in legatura cu acest subiect, decat ca... ...o sa va citesc oricum din umbra.Acum ca merg la munca zi de zi si un weekend pe luna, cred ca o sa intru mai rar pe forum si asa imi pare rauuuuuuuuuuu!Eu ajung acasa pe la 8 ora noastra, 9 in Romania cand voi sunteti cu copiii la nana, cand eu trebuie sa stau cu bebe ca sa nu ma uite de tot....si cand intru voi deja dormiti....
Inteleg ca prima zi de scoala nu a fost la asteptari pt unele fete, imi pare rau....
Gata pt moment....nu va suparati, trebuie sa il adorm pe Nicholas.
Pup toate motzatele si cucuietele impreuna cu motztzii mai mici si mai ales cucuietzii cei mai mici.
Microbul meu deja nu mai rezista, s-a pus pe plans, ma duc sa il pun la .Sper sa mai pot intra dupa....
Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
novus spune:
Am pus si eu cateva poze !!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/
stati ca sunt probl tehnice, revin
olishka spune:
citat din mesajul lui Nicky09 Buna seara, cucuiete... Vad ca se dezbate un alt program de intalnire...mmmm....iar o sa stau pe tusa o perioada, ca nu am nimic de zis in legatura cu acest subiect, decat ca... ...o sa va citesc oricum din umbra.Acum ca merg la munca zi de zi si un weekend pe luna, cred ca o sa intru mai rar pe forum si asa imi pare rauuuuuuuuuuu!Eu ajung acasa pe la 8 ora noastra, 9 in Romania cand voi sunteti cu copiii la nana, cand eu trebuie sa stau cu bebe ca sa nu ma uite de tot....si cand intru voi deja dormiti.... Inteleg ca prima zi de scoala nu a fost la asteptari pt unele fete, imi pare rau.... Gata pt moment....nu va suparati, trebuie sa il adorm pe Nicholas. Pup toate motzatele si cucuietele impreuna cu motztzii mai mici si mai ales cucuietzii cei mai mici. Microbul meu deja nu mai rezista, s-a pus pe plans, ma duc sa il pun la .Sper sa mai pot intra dupa.... Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09) Eu...in lumea asta ciudata "In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!" |
Off tare greu este sa te desparti de puiut, dar tot pt el o faci...Multa putere Dar asa de tarziu ajungi acasa? Sau pleci mai tarziu la serviciu? Te asteptam cu mare drag cand mai poti sa intri. Macar pe fuga..Servici usor!!!
olishka spune:
citat din mesajul lui novus Am pus si eu cateva poze !!!!!!!!! http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/ stati ca sunt probl tehnice, revin Mami lui Alexandra (03.03.09) |
Asteptam pozele!!! Acum daca ne-ai spus ca ne arati poze, sa nu ne lasi cu ochii in soare
Pisik06 spune:
Novus, nu se vad pozele
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente