Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(68)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui cativ13
Noi nu avem timp azi nici de poze, nici de povestit ca am o maimuta taaare plangacioasa....cred ca ii pare rau ca a plecat de la munte...

Si a mea la fel, ne-a urlat aseara de nu ne-am vazut! Azi a fost mai cumsecade, dar aseara era disperata ca am adus-o inapoi acasa.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Asta sa fie explicatia ? Ca si pe noi ne-a bazait Bogdi de nu stiam ce sa-i mai facem!

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)

Adu-l pe la mine sa se joace cu cerceii. Am multe perechi, sigur nu se pliciseste Si eu m-am indragostit de Bogdi

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui saby

Florinela tinem pumnii sa isa analizele bine, sa ne anunti si pe noi si pupam Victoras curajos si mancacios .
Denisa eu nu cred ca fata ta a urlat, a fost atat de cuminte la munte .
Ne-am baga si noi la revelion dar noi suntem cu schiul si tare mult am vrea intro zona unde se poate si schia.
Oli si noi vrem in Austria la schi si chiar am gasit si cateva oferte bune de revelion dar inca nu ne-am decis, asteptam sa vedem poate ne strangem iarasi forumistele. Mi-ar fi placut si mie sa putem pleca dupa 1 ianuarie, atunci este si mai liber, dar nu cred ca va putea Adi sa-si ia concediu.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Noi am rezervat deja...Noi am rezervat in Austria, o pensiune f faina. Ne-am luat apartament, caci este dotat cu de toate (de la masina de spalat vase, aragaz, cuptor cu microunde etc) Am zis ca daca incepem diversificarea sa putem sa ne desfasuram macar 1 data pe zi. Este tare faina pensiunea...piscina, spa, mancare suuuuper. Am fost anul trecut, dar eram graviduta si nu am putut schia Mi-am zis inca de atunci ca o sa vin cu bebe "aici"
Noi mai mergem cu Tamara (a fost si ea cu noi la munte). Din pacate mai erau doar 2 apartamente libere, restul doar camere in acea perioada. Ar fi super sa puteti veni Mai sunt doritori?

cum se cheama pensiunea ? ca tocmai povesteam cu sotu' si ma lamurea el ca am putea sta prin zona de revelion da da da draga !! i-am raspuns

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Pai daca va place pensiunea ar trebui sa va grabiti cu rezervarea...Noi avem de pe 6 ian. Ar fi super sa puteti veni Sunt super ok si camerele. Va primim la noi sa pregatiti mancarica

pensiunea e superba doar ca la birou de atunci incepe inchiderea de an (acum mi-am revenit la realitate ) asa ca poate ne potrivim la bai macar

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Of, Ana nu reuseste sa adoarma, atipeste si se trezeste in urlete. Cred ca a papat prea mult, 260 ml lapte cu cereale, ca trage multe partulete. ooof, si e lesinata de somn. I-am dat niste debridat, sper sa o calmeze.

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Pupici pentru somnorici

Ramane miercuri pt parc?

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui saby

Florinela tinem pumnii sa isa analizele bine, sa ne anunti si pe noi si pupam Victoras curajos si mancacios .
Denisa eu nu cred ca fata ta a urlat, a fost atat de cuminte la munte .
Ne-am baga si noi la revelion dar noi suntem cu schiul si tare mult am vrea intro zona unde se poate si schia.
Oli si noi vrem in Austria la schi si chiar am gasit si cateva oferte bune de revelion dar inca nu ne-am decis, asteptam sa vedem poate ne strangem iarasi forumistele. Mi-ar fi placut si mie sa putem pleca dupa 1 ianuarie, atunci este si mai liber, dar nu cred ca va putea Adi sa-si ia concediu.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Noi am rezervat deja...Noi am rezervat in Austria, o pensiune f faina. Ne-am luat apartament, caci este dotat cu de toate (de la masina de spalat vase, aragaz, cuptor cu microunde etc) Am zis ca daca incepem diversificarea sa putem sa ne desfasuram macar 1 data pe zi. Este tare faina pensiunea...piscina, spa, mancare suuuuper. Am fost anul trecut, dar eram graviduta si nu am putut schia Mi-am zis inca de atunci ca o sa vin cu bebe "aici"
Noi mai mergem cu Tamara (a fost si ea cu noi la munte). Din pacate mai erau doar 2 apartamente libere, restul doar camere in acea perioada. Ar fi super sa puteti veni Mai sunt doritori?

cum se cheama pensiunea ? ca tocmai povesteam cu sotu' si ma lamurea el ca am putea sta prin zona de revelion da da da draga !! i-am raspuns

Pai daca va place pensiunea ar trebui sa va grabiti cu rezervarea...Noi avem de pe 6 ian. Ar fi super sa puteti veni Sunt super ok si camerele. Va primim la noi sa pregatiti mancarica

pensiunea e superba doar ca la birou de atunci incepe inchiderea de an (acum mi-am revenit la realitate ) asa ca poate ne potrivim la bai macar

Ar fi suuuuper!!! Mai vb cu Cristi pt confirmare si te las sa te ocupi de cazare...caci ai mai fost pe-acolo si te si pricepi

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

[quote]citat din mesajul lui olishka

Ar fi suuuuper!!! Mai vb cu Cristi pt confirmare si te las sa te ocupi de cazare...caci ai mai fost pe-acolo si te si pricepi

daaaa ! vorbesc si eu cu pisi al meu si poate ne imbaiem impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Buna seara, cucuiete...
Vad ca se dezbate un alt program de intalnire...mmmm....iar o sa stau pe tusa o perioada, ca nu am nimic de zis in legatura cu acest subiect, decat ca... ...o sa va citesc oricum din umbra.Acum ca merg la munca zi de zi si un weekend pe luna, cred ca o sa intru mai rar pe forum si asa imi pare rauuuuuuuuuuu!Eu ajung acasa pe la 8 ora noastra, 9 in Romania cand voi sunteti cu copiii la nana, cand eu trebuie sa stau cu bebe ca sa nu ma uite de tot....si cand intru voi deja dormiti....

Inteleg ca prima zi de scoala nu a fost la asteptari pt unele fete, imi pare rau....

Gata pt moment....nu va suparati, trebuie sa il adorm pe Nicholas.

Pup toate motzatele si cucuietele impreuna cu motztzii mai mici si mai ales cucuietzii cei mai mici.
Microbul meu deja nu mai rezista, s-a pus pe plans, ma duc sa il pun la .Sper sa mai pot intra dupa....

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Mergi la inceput

Am pus si eu cateva poze !!!!!!!!!

http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/

stati ca sunt probl tehnice, revin

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nicky09

Buna seara, cucuiete...
Vad ca se dezbate un alt program de intalnire...mmmm....iar o sa stau pe tusa o perioada, ca nu am nimic de zis in legatura cu acest subiect, decat ca... ...o sa va citesc oricum din umbra.Acum ca merg la munca zi de zi si un weekend pe luna, cred ca o sa intru mai rar pe forum si asa imi pare rauuuuuuuuuuu!Eu ajung acasa pe la 8 ora noastra, 9 in Romania cand voi sunteti cu copiii la nana, cand eu trebuie sa stau cu bebe ca sa nu ma uite de tot....si cand intru voi deja dormiti....

Inteleg ca prima zi de scoala nu a fost la asteptari pt unele fete, imi pare rau....

Gata pt moment....nu va suparati, trebuie sa il adorm pe Nicholas.

Pup toate motzatele si cucuietele impreuna cu motztzii mai mici si mai ales cucuietzii cei mai mici.
Microbul meu deja nu mai rezista, s-a pus pe plans, ma duc sa il pun la .Sper sa mai pot intra dupa....

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Off tare greu este sa te desparti de puiut, dar tot pt el o faci...Multa putere Dar asa de tarziu ajungi acasa? Sau pleci mai tarziu la serviciu? Te asteptam cu mare drag cand mai poti sa intri. Macar pe fuga..Servici usor!!!

Mergi la inceput

Citat:

Am pus si eu cateva poze !!!!!!!!!

http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/

stati ca sunt probl tehnice, revin

Asteptam pozele!!! Acum daca ne-ai spus ca ne arati poze, sa nu ne lasi cu ochii in soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Novus, nu se vad pozele

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput