Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(68)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miha1980

va rog sa-l bagati si pe puiul meu in lista :

18 aprile 2009 andrei Rares , bebe de Miha 1980, 2870, 48 cm , 37 s si 4 z , cezariana

multumesc anticipat

nasica baga repede 10 mesaje ca altfel dureaza mai mult pana apar ; trebuie verificate de moderatori, si abia dupa aia poti sa raspunzi pe loc

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

EXCURSIE MOECIU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Miha1980 bine ai venit si pe forum, ca la munte ne-am cunoscut

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha1980 spune:

Multumesc Sabina bine te-am gasit!

mami lui Andreiut ce in 3 zile face 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Salut fetele! raspund si eu repede acum ca doarme Gazii mica. Am vrut sa pun si eu o descriere de la munte dar asa de frumos au povestit fetele dinaintea mea ca nu mai are farmec acu sa ma trezesc si eu. Anca ff frumos ai povestit, chiar ar trebui sa scrii o carte cum spunea cineva mai sus, poate chiar povestea ghioceilor nostrii.
Aris azi am primit vizita Dr, ne-a placut de ea. Si uita-te si la pozele facute de Olishka, sunt mai complexe si poate iti dai mai bine seama de cine, cum.
Oli as veni si eu in parc maine dar s-ar putea sa-mi vina mobila si nu pot sa plec de acasa. Poate va mai intalniti odata sapt asta.
Simonamami superbe pozele, se vede ca sunt facute cu pasiune. Sper ca nu v-am deranjat prea tare la munte. SI ne pare rau ca nu am venit in drumetie cu voi, poate alta data cand mai crestem un pic.
Petrean cum te mai simti?
Ayla ma bucur mult pt Alex, sa progreseze cat mai repede si sa va bucurati dinnou impreuna de viata.

aa si multumesc fetelor de aprecieri in ceea ce priveste tineretea mea, dar sa stiti ca sunt mai multe mamici care arata ca niste copilite su oricum muuult mai tinere decat sunt: Petratudor, Lysbeth, Dyana, Joanna, Saby, Novus. Asa ca parerea mea e ca ar trebui sa primim un premiu de la administratori pt odiseea noastra pt ca se ridica la superlativ din toate punctele de vedere. Cea mai activa, cea mai unita, cei mai simpatici bebei, cele mai frumoase mamici, etc.

gata mai vroiam sa scriu cuiva dar s-a trezit matzica si nu mai pot sa scriu. pup si vb mai tarziu.

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem patru lunite

Mergi la inceput

Miha bine ai venit !

Mergi la inceput

Azi puiutul meu i-a facut curte unei fetite.. de 1 anisor ..asa il vrea mama, de mic sa fie descurcaret ,sa fure inimioare si sa-l placa fetele..sa le vrajeasca...ooo ce mandra sunt de el.... comoara mea cea mai de pret... dar sa-l vedeti ce fericit e si ce le zambeste,ce rade la ele,intinde manuta la ele, sa le atinga, gangureste.. dragul mami puisor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Si noua ne-a placut la muntesi mai vrem...pana atunci insa ...Marea Intalnealamami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Vreau sa precizez, sa nu existe dubii am plecat primii si fara sa ne luam ramas-bun, nu pentru ca sotul ar fi avut vreun ochi vanat-multumesc, dna psiholog-, ci pt ca trebuia sa ajungem la 12 la un botez in Targoviste. Fara interpretari, suspiciuni si...nu numaimami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Bine te-am gasit Gaza22

mami lui Andreiut

Mergi la inceput

Si eu care credeam ca ati plecat fiindca v-a suparat sotul meu. .
Am uitat sa te trec si pe tine pe lista mamicilor tinere si ff tinere.
Cum fac sa descarc cateva poze de la voi.

Mergi la inceput