Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(68)*
Raspunsuri - Pagina 19
SimonaMami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Simona.Mami, eu abia acum am vazut ce baietei superbissimi ai! Ca vroiam sa ma uit pe facebook dar am uitat ce nume ai zis mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 4luni |
1. User facebook: Simona Mancas
2. multam de aprecieri insa... eu tot stiu ca am 25 kg peste cat aveam in mod normal...
3. costumasul e frumusel, insa nu vreau sa il imbrac cu un costumas cumparat de fosta sotie a sotului meu. Am si eu niste pitici pe partea asta...
denisamada spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alina.n
bravo sa va fie de bine!! ![]() noi papam doar mar copt cu branzik , banana inca nu am introdus de teama constipatiei |
Noi nu avem probleme cu constipatia... dimpotriva...
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
carla28 spune:
| citat din mesajul lui novus In sfarsit !!!!!!!!!! ![]() http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/ Mami lui Alexandra (03.03.09) |
Frumoase pozele si Alexandra, ce sa mai zic, o printesa cu ochi albastri.
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
dyana27 spune:
| citat din mesajul lui zsuzsu salutare fetelor as avea o intrebare la fetele care au primit deja indmnizatia de 85% mie acum imi va veni decizia am fost la dir de munca si mi-au calculat astia cu 2 mil pe luna mai putin decat am calculat eu explicatia lor e ca ultima luna a 12 a n, cea a nasterii copilului nu se ia in considerare ci luna a 11 a se calculeaza de 2 ori ati mai auzit voi asa ceva pt ca eu am verificat si oug148 si si normativul de aplicare si nicaeri nu scrie asa ceva daca stiti careva ceva sau ati primit indemnizatia si stiti aproximativ cum s-a calculat va rog sa-mi raspundeti please in rest mai citesc din cand in cand dar nu prea am timp tot timpul si acum sunt in urma cu vreo 2 capitole, darmite sa mai si scriu va pup si mai ales bb i dragalasi de Iulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)poze cu noi |
da, asa se calculeaza; mi-au zis si mie de cand am depus dosarul... doar ca pe mine ma avantajeaza asa
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

EXCURSIE MOECIU
alina.n spune:
zsuzsu am trimis pe mailul comun normele la OUG 148/2005 vezi la pag 13 punctul10. art.19 (4) scrie : "pt luna in care s-a nascut copilul se ia in calcul venitul realizat in luna anterioara celei in care s-a nascut copilul " deci in felul acesta luna dinaintea nasterii lui bb este luata de 2 ori in calcul.
Sper ca te-am putut lamuri cat decat 
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
carla28 spune:
| citat din mesajul lui olishka Si David a fost astazi la scoala http://picasaweb.google.com/olgagireada/ChitibusPrimulClopotel#5381426657316544706 Fug la culcare!!! Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Ce frumos! ma apuca melancolia cand ma gandesc la anii de scoala, ce repede s-au dus!
Chitibus este tare frumusica, seamana cu tine Olga. Sunteti rude?
carla28 spune:
| citat din mesajul lui anca_nicolae Am re-inceput scoala, multam de urari, si eu urez an scolar cat mai senin si cat mai bun pt Sasha, Lysbeth si eu, si o toamna plina de "sperante primavaratice" pentru toti ceilalti ghiocei! Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 4 luni |
Anca,
, ce frumos ai scris!Vad ca esti foarte matinala, jos palaria.
saby spune:
Anca pupam
mamica gospodina, dar sa sti ca pe Robert-Adrian (bb3) tot o sa-l furam intr-o zi, Adi s-a indragostit realmente de el. Seara cand am ajuns chiar spunea cum ar fi daca il furam si il puneam cu Maia in pat sa doarma amndoi si l-am intrebat daca chiar asa de devreme vrea sa se culce fi-sa cu baietii, asa ca i-am mai taiat din avant ![]()
Sabina mamica fericita de
Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
dyana27 spune:
PISIGRI HEEEEEEEEEEEELP!!!!! ti-am trimis un PM!!!!!!!!! e legat de mitzisorul meu scuump!! ajuta-ma te rog cu un sfat!!!

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite
EXCURSIE MOECIU
carla28 spune:
| citat din mesajul lui adirys21 Stati ca nu vrea sa pape..suntem la capitolul cereale simple pe care nu le primeste deloc..nu stiu de ce nu vrea. Am admirat impreuna cu tati pozele de la munte....supeeerrrrrr,mai ales cele cu peisajele si florile si ciupercile ale lui Simona.Si ce cu bebeii aliniati.E de poster. Felicitari parintilor pentru bebelusii extraordinari pe care i-am vazut.Ma bucur ca am vazut ca toti taticii sunt topiti dupa copii lor si ca se implica in crestera puiului. La mamici vreau sa ofert cate pentru silueta voastra...si..sa va spun ca va invidiez? Nu va mai spun!Arisinseamna ca asteptam sa dai de beut pt crestinarea lui Alexandros. Anca ne trimiti si noua un borcanel mic cu zacusca dupa ce termini, ca eu nu fac si mor de pofta, si aia din comert parca e papa de porci. Spor la treaba. Printesa mea Teona Mami fericita de printesa Andrada Teona |
Adirys, ma bucur ca sunteti mai bine.
Incearca sa amesteci cerealele cu piure din fructe, la mine a functionat.

Alexandra (03.03.09)
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 4 luni