Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(68)*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Cum pun si eu un filmulet pecontul meu picasa???????/ daca dau incarcare fotografii nu merge...nu-i apare filmuletul in folder

31+ cu Maya Andreea
AMR 9 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Si eu care credeam ca ati plecat fiindca v-a suparat sotul meu. .
Am uitat sa te trec si pe tine pe lista mamicilor tinere si ff tinere.
Cum fac sa descarc cateva poze de la voi.

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem patru lunite

Gazza poti face un cont in picasaweb le descarci acolo si dxupa copiezi linkul aici

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Citat:
Si eu care credeam ca ati plecat fiindca v-a suparat sotul meu. . Am uitat sa te trec si pe tine pe lista mamicilor tinere si ff tinere.Cum fac sa descarc cateva poze de la voi.Mami de Gazii mica si frumoasa Avem patru lunite
Nu ne-a supaat Gazu`dar eu il amarasc pe sot in continuare cu ,,si nu numai".pt poze, dai click dreapta pe poza si ai optiunea save image as...mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Citat:
citat din mesajul lui saby

Citat:

Si eu care credeam ca ati plecat fiindca v-a suparat sotul meu. .
Am uitat sa te trec si pe tine pe lista mamicilor tinere si ff tinere.
Cum fac sa descarc cateva poze de la voi.

Gazza poti face un cont in picasaweb le descarci acolo si dxupa copiezi linkul aici

Ups acum am vazut ca tu de fapt vroiai sa descarci de la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Ms Cati
Saby o sa pun si eu poze dar nu prea am avut timp, si nu am vrut sa incarc contul comun. In plus trebuie sa le reduc ca sunt prea mari. Poate imi fac timp mai pe dupamasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

gaza ai pm

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

va multu fetelor pt raspuns
am gasit in sfarsit
dar tot m-i se pare aberatie mai ales ca ma dezavantajeaza

deIulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

pisigri mai ai un Pm nu ma injura rau, da?
fetyelor am uitat sa va zic ce maaaare victorie avem; ieri cand ii schimbam pemparasu' mi s-a parut ca se vede un pic dintr=-o depunere pe caere o avea la putica sub pielea aia de nu se mai da la o parte; si cand pun mana.... iese tot afara, si se trage si putin pielicica mai sus; am spalat repede cu ser fiziologic si aseara la baita zic ia sa verific... si ce credeti... s-a decalotat baiatul meu zdravan, nu asa; adica inaintam cu tupeu si sper sa nu mai fie nevoie de chiraiala cred ca intr-o spatmana ajungem la jumate; deocamdata las sa se vindece bine pielicica aia, ca desi nu am tras eu cu putere, mai mult s-a tras singura e asa rozalie si firavaaaa...si dupa aia, o sa iau iar problema in mana; uite ca insistentele mele au avut rezultat

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

EXCURSIE MOECIU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27
pisigri mai ai un Pm nu ma injura rau, da?fetyelor am uitat sa va zic ce maaaare victorie avem; ieri cand ii schimbam pemparasu' mi s-a parut ca se vede un pic dintr=-o depunere pe caere o avea la putica sub pielea aia de nu se mai da la o parte; si cand pun mana.... iese tot afara, si se trage si putin pielicica mai sus; am spalat repede cu ser fiziologic si aseara la baita zic ia sa verific... si ce credeti... s-a decalotat baiatul meu zdravan, nu asa; adica inaintam cu tupeu si sper sa nu mai fie nevoie de chiraiala cred ca intr-o spatmana ajungem la jumate; deocamdata las sa se vindece bine pielicica aia, ca desi nu am tras eu cu putere, mai mult s-a tras singura e asa rozalie si firavaaaa...si dupa aia, o sa iau iar problema in mana; uite ca insistentele mele au avut rezultatdiana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009mutzunel mic de 5 luniteEXCURSIE MOECIU
Wow! Asta da realizare! felicitari!eu... ma bucur ca am fata cand va aud cum povestiti de decalotaremami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui miha1980

Azi puiutul meu i-a facut curte unei fetite.. de 1 anisor ..asa il vrea mama, de mic sa fie descurcaret ,sa fure inimioare si sa-l placa fetele..sa le vrajeasca...ooo ce mandra sunt de el.... comoara mea cea mai de pret... dar sa-l vedeti ce fericit e si ce le zambeste,ce rade la ele,intinde manuta la ele, sa le atinga, gangureste.. dragul mami puisor...

Si noi am agatat azi un "tanar" la farmacie, cand ne-am dus dupa calciu. El venise dupa pampershi! Nr. 4!

Bine ai venit, Miha!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput