Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(68)*
Raspunsuri - Pagina 16
adirys21 spune:
Stati ca nu vrea sa pape..suntem la capitolul cereale simple pe care nu le primeste deloc..nu stiu de ce nu vrea.
Am admirat impreuna cu tati pozele de la munte....supeeerrrrrr,mai ales cele cu peisajele si florile si ciupercile ale lui Simona.Si ce cu bebeii aliniati.E de poster.
Felicitari parintilor pentru bebelusii extraordinari pe care i-am vazut.Ma bucur ca am vazut ca toti taticii sunt topiti dupa copii lor si ca se implica in crestera puiului.
La mamici vreau sa ofert cate
pentru silueta voastra...si..sa va spun ca va invidiez? Nu va mai spun!
Arisinseamna ca asteptam sa dai de beut pt crestinarea lui Alexandros.
Anca ne trimiti si noua un borcanel mic cu zacusca dupa ce termini, ca eu nu fac si mor de pofta, si aia din comert parca e papa de porci. Spor la treaba.
Printesa mea Teona
Mami fericita de printesa Andrada Teona
adirys21 spune:
Si acum intrebare pt mamicile de bebiti cu dintisori.
Teona mea adoarme ff greu, se trezeste tipand si plange cu lacrimi,aseara era moarta de oboseala, i se inchideau ochii si nu putea sa adoarma, nu vroia nici suzeta nici bibe, nici joaca, totul o enerva. O tineam in brate si vroia sa ma muste de nas, de umar de orice.I-am facut masaj la gingie si calgel apoi i-am dat sa muste degetul dar nu mai strangea de el.Isi molfaie parca gingia,mereu ma uit sa vad daca are ceva in gura de mesteca atat.Si nu prea mai mananca, am observat aseara la laptic si acum la cereale,de astea stiam ca nu-i plac si i-am facut piure de fructe...prefera sa roada lingurita.Ce ziceti...iese vreun dintisor?
Printesa mea Teona
anca_nicolae spune:
Legat de zacusca, daca sunteti fete cuminti, va servesc cu drag la urmatoarea intalneala... Deci iata ca nici nu veniram bine acasa, ca si avem motiv de plecare iara! Si da, zacuisca din comert e fada rau de tot, eu am cumparat 1 data de pofta si curiozitate, apoi m-am linistit
.
Veronica-Elena 11 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 4 luni
SimonaMami spune:
noutati de la Monica
"E mai bine,chiar e.incearca sa vorbeasca,a acceptat sa il ridic mai sus pe perna dar nu sta nesustinut.ieri nu vroia nici sa il ridic.isi misca picioarele,adica leganat pe loc,se impinge in ele.e mai dificil cu mainile.a scapat de perfuzia continua.inca doarme mult.am stat azi langa el in pat la el pe piept.de dimineata l-am spalat eu peste tot i-am dat pijamalute curate,l-am pieptanat.a fost incantat,aproape a plans.isi da seama de toate deja,cred.nu are paralizii faciale ca face grimase,chiar se enerveaza,strange ochii,se incrunta cand se enerveaza ca nu poate
Daca nu face nici o complicatie,si eu sper ca nu,dar sti cum se exprima medicii ca sa dea impresia ca promit ceva,peste maxim 2 sapt plecam acasa"
Doamne ajuta
sa fie mereu mai bine!
adirys21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_nicolae Legat de zacusca, daca sunteti fete cuminti, va servesc cu drag la urmatoarea intalneala... Deci iata ca nici nu veniram bine acasa, ca si avem motiv de plecare iara! Si da, zacuisca din comert e fada rau de tot, eu am cumparat 1 data de pofta si curiozitate, apoi m-am linistit Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 4 luni |
Buuun..deci putem sa ne intalnim maine
Printesa mea Teona
alina.n spune:
| citat din mesajul lui Nicky09 Buna seara, cucuiete... Vad ca se dezbate un alt program de intalnire...mmmm....iar o sa stau pe tusa o perioada, ca nu am nimic de zis in legatura cu acest subiect, decat ca... ...o sa va citesc oricum din umbra.Acum ca merg la munca zi de zi si un weekend pe luna, cred ca o sa intru mai rar pe forum si asa imi pare rauuuuuuuuuuu!Eu ajung acasa pe la 8 ora noastra, 9 in Romania cand voi sunteti cu copiii la nana, cand eu trebuie sa stau cu bebe ca sa nu ma uite de tot....si cand intru voi deja dormiti....Inteleg ca prima zi de scoala nu a fost la asteptari pt unele fete, imi pare rau.... Gata pt moment....nu va suparati, trebuie sa il adorm pe Nicholas. Pup toate motzatele si cucuietele impreuna cu motztzii mai mici si mai ales cucuietzii cei mai mici. Microbul meu deja nu mai rezista, s-a pus pe plans, ma duc sa il pun la .Sper sa mai pot intra dupa....Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)Eu...in lumea asta ciudata "In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!" |
Off greu trebuie sa-ti mai fie sa incepi deja munca cand bb e asa mititel. Eu nu am stat despartita de fetita de cand am nascut-o decat max 2-3 ore si atnci plecata numai la ea ma gandeam ,abia asteptam sa ajung acasa
. Te asteptam cu drag sa intrii si sa ne scrii ce mai faceti.
Mami fericita!!!

Crestem mari!!!
miha1980 spune:
Buna la toata lumea!
Eu sunt nasica Dyanei,mamica lui Andrei Rares..Multumim ca ne-ati primit si pe noi la munte cu voi,a fost ff frumos...Recunosc ca pt mine atatea nume.. mai citisem pe forum,dar ma depasise, la un moment dat..noroc cu Dia..toate sunteti super faine,de gasca si aveti cei mai frumosi bebei
Puitul meu a fost cel mai fericit si in largul lui, cu toate ca stam in Bv ,ne-a placut si mai mult la Moeciu , a socializat ,a vorbit cu ceilalti bebelsi,a ras, a fost ffffff fericit ,la fel ca si parintii lui.
Mi-a aratat o fata pe care nu o cunosteam..
Recunosc ca nu nu am scris pana acum pe forum ,nu am nici o scuza chiar dc lucrez si ma impart in o mie de locuri.. dar promit ca de acum voi participa si aici nu numai la petreceri..
A fost f frumoasa si interesanta excursia.. atatia bebei adunati
..care mai de care mai zglobii..
si vremea a tinut cu noi.. cand ne-am intors acasa puiul meu care e f cuminte vroia afara, maraia de zor ,se obisniuse sa stea numai afara..si nu a tacut pana ce nu am iesit la plimbare
o sa punem si noi poze.. sa ne cunoasteti mai bine..
bine v-am gasit pe forum si va pupam dulce.
alina.n spune:
| citat din mesajul lui olishka Si David a fost astazi la scoala http://picasaweb.google.com/olgagireada/ChitibusPrimulClopotel#5381426657316544706 Fug la culcare!!! Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Olga de pe acum il dai la scoala
Ce frumoasa este chitibus in uniforma de scolarita

Mami fericita!!!

Crestem mari!!!
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui anca_nicolae Ma apuc de zacusca, fac cam 45 de borcane, dc termin la 12 nopatea va fi bine. Cand obosesc de la copt gogosari, mai pun pe aici un ochi ![]() Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 4 luni |

45?????? faci cumva si pentru mine???????
31+ cu
Maya AndreeaAMR 9 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

... fluturas...Nicholas (10.04.09)