Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(68)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

simona - ma pui tu o data linkul la poze sa nu orbecai eu prin cele 30 de pagini?plz

25 martie 2009

sigur:

http://picasaweb.google.com/SimonaMami/MoeciuCuGhioceii#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

neata
citesc din urma si revin

31+ cu Maya Andreea
AMR 9 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

merci Simona. dar chiar sunt frumoase pozele. daca nu m-ar chinui netul meu care merge cu viteza melcului turbat ce bine ar fi

simina - ooooo a incepu numaratoarea invenrsa. ma apuca emotiile cand ma gandesc ca tot la 31 am inceput si eu sa numar pe dos.ce frumos ce frumosde abia ashtept sa mai fac un pitic. ma credeti ca mi se face gol in stomac cand ma gandesc?

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

pe joanna eu tot nu o identific in poze si m-ati facut curioasa rau

petra, eu o vad doar in vama la ovidiu, amdoi cu o bluza larga si alba pe ei si piciul in pielea goala. deh, asa mi-a ramas mie familia asta...vamaioata
si e de bine pt ca iubesc vama cu tot ce era ea candva

25 martie 2009

Mergi la inceput

Anca fff frumos ai scris.Ai talent

SimonaMami eu am ajuns la concluzia ca sotul tau a facut pozele pt ca erai tu in ele...adik pe munte

Aris ce ma oftic cand te aud ca bei cafeaua..ca-mi imaginez cum stai la aer cu cafeaua si tigara in fata..........eu de 2 sapt n-am mai fumat deloc

cat ma poate enerva reclama asta cu Ikea

31+ cu Maya Andreea
AMR 9 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae
Si ca sa ne simtim cu totii copii, nu doar ghioceii nostrii, iata cum apar cele mai pupacioase si mai alintataorte mamici, Dyanna si nasa de Brasov! Cu ele, am remarcat ce bine te simti sa te alinte cineva de genul: "ati facut somnicul? Ati luat papitza? Tzine e puiut mic?" Asta e fetelor, cand va e dor de copilarie, plecati in excurise cu cele 2 mamici, sigur va intoarceti cu 15 ani mai tinere

mi-au dat lacrimile; vreau inapoi cu voi la munteeeeeeeee!!! sau la mare, sau hai la mine acasa toate, va tin o saptamana-2-3, si tot nu ma satur; am povestit la toata lumea cu lux de amanunte ce am facut, si singurul regeret este ca nu am putut sa va cunosc pe toate in detaliu... ca asta e cu programul motoceilor... oricum anca, esti "psihologul numarul 1", de mult nu m-am distrat atat de tare; ma gandeam ca am tinut camera video aiurea in bagaj, cand de fapt trebuia sa filmez jocul si acuma ma tavaleam de ras cand aveam eu chef; Doamne ce am mai chinuit-o mai fetelor, iar taticii au fost absolut deliciosi la joc ; pupam inca odata taticul cristi (sotu' lu' olishka adica") care ne-a organizat; si neaparat taticul de platinat care ne-a facut focul sa nu inghete nasucurile de motocei

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

EXCURSIE MOECIU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Doar ce am aflat ca a murit Patrick Swayze. O zi foarte trista pentru mine.

Odihneste-te in pace, Patrick...

Mergi la inceput

Aris uite-o aici pe JOANNA

31+ cu Maya Andreea
AMR 9 SAPTAMANI
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

M-am intors de la scoala, am dus rechizitele celor 2 copii cica "superisteti", cum au concluzionat forumistele . mai garv e ca cica seamna cu mine . Dar eu nu cred, pt ca nu uitam sa pun lucruri in ghiozdan, cand eram la scoala, ci doar uitam sa vin acasa dupa...

Aris, am zis ca Joanna este sora cu tine dpdv al genului de umor, gandire si vorbire, fizicul e doar basca .

Ma apuc de zacusca, fac cam 45 de borcane, dc termin la 12 nopatea va fi bine. Cand obosesc de la copt gogosari, mai pun pe aici un ochi

Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Buna mamici cu pitici

Am scapat si noi de problemele de sanatate...yupppiiiiiiiiiiiiiii, sunt mult mai linistita.
Am citit tot dar nu am apucat a postez.
Bine ati revenit excursionistelor...sa va fie de bine si sa repetam experienta cat mai curand posibil, impreuna cu noi bineanteles.
Anca ai povestit asa frumos..ai talc,in timp ce citeam imi imaginam ceea ce scriai .Si nu numai tu ai povestit frumos. La fel Dyana,Novus, toate participantele..ce sa mai.

Ii dau sa pape la printesa si revin

la fete

Printesa mea Teona

Mami fericita de printesa Andrada Teona

Mergi la inceput