Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(68)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

a gatam-am linishtit. e si kea si denisa si anca
e tare urat sa bei singur cafeaua

He-he! Pai si eu tot la cafea! Am hranit ratzik si acum tre sa iesim sa plimbam catzelul, plus la farmacie sa luam calciu, ca azi e "dezlegare la branza". Ii mai imbogatesc caloric cumva fructele alea, ca la fenomenala mea diversificare a luat fix 10g saptamana asta.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

olga - nu ca nu i-ar placea apa, dar urashte sa il fortezi sa intre cu capul in apa, plus locul nou, plus toti oamenii pe capul lui,plus preotul care e un strain...de ce sa imi chinui copilul. mi se pare asa o barbarie sa ii scufunzi ca pe un sac cu cartofi in apa. nu stiu de unde pana unde obiceiul asta tampit. in biblie cand e descris botezul este mult mai gentil si placut pt cel botezat. sa faca bine sa ia ushurel apa cu mana si sa-i puna in cap, ca o fi el mic dar nu e bataia nimanui de joc. nu mai chem acasa pt ca nu ma mai pot baza pe vreme sa fac in curte petrecerea. asa ca mergem undeva si atunci e mai ushor pt toata lumea sa vina la biserica nu la mine

25 martie 2009

Mergi la inceput

denisa - spor la branza. eu am abandonat-o momentan pt ca nu mai manca nici fructele. noroc ca ia bine in greutate(spre disperarea mea partial pt ca el inca vrea plimbare in brate) pt ca nici legume cu carne nu vreadoar fructe simple. l-am pacalit c o lingura de cereale peste fructe si asa am reushit sa inlocuim o masa

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Citat:

aaa si "SHOC" ne pregatim si noi de botez spre sfarsitul lunii si sunt aproape convinsa ca suntem ultimii(exceptie facand doar cei care nu se vor boteza deloc). azi mergem sa vorbim pt spatiu si sa vedem cum e cu biserica pt ca eu trebuie sa gasesc un preot care sa nu scufunde copilul cu capul in apa ca jar mananca. preotul meu de suflet nu stiu daca mai profeseaza pt ca era f f batran cand eu eram un copil. si bisrica mea iubita e f mica...si nu se poate intra cu mashina in zona... sa vedem,mergem azi pana acolo si cu ocazia asta vad si eu ce au facut in zona pietonala din bucurestiul vechi

25 martie 2009

nu nu! Si noi suntem la coada cu botezul. Se va intampla candva saptamanile astea!

Mergi la inceput

simona - stiam ca si voi sunteti codashi daca mai staeam un pic intrau copii singuri in caldareeu vreau undeva pe 26-27 ca atunci e si aniversarea nuntii noastre si ziua piticului...sa speram ca gasim liber unde vrem noi

25 martie 2009

Mergi la inceput

chiar, simona, ati gasit haine de baieti mai frumoase? eu nu vreau costum sau mai stiu eu ce. dar nici in body nu imi vine sa il duc. probabil blugi si....nu stiu ce

25 martie 2009

Mergi la inceput

Multam dragelor si pentru pozele voastre, si pentru aprecierile la adresa pozelor noastre!

Olga, noi la Innsbruck mergem des. Iubesc la nebunie oraselul asta. Chiar acum cateva zile ma uitam dupa hotelul la care am mers noi mereu: Weisses Kreuz. Hmmm... ce pofta mi-ai facut!
Apropo, chitibus a fost superbissima in prima ei zi de scoala!

Mergi la inceput

Citat:

simona - stiam ca si voi sunteti codashi daca mai staeam un pic intrau copii singuri in caldareeu vreau undeva pe 26-27 ca atunci e si aniversarea nuntii noastre si ziua piticului...sa speram ca gasim liber unde vrem noi

25 martie 2009

ca sa vezi! Aniversarea nuntii noastre + botezul lui Eric sunt pe 24 septembrie. Ar fi fost dragut sa fie si botezul lui Victor tot pe 24, dar... cred ca o sa fie nitel mai tarziu. Oricum, prin preajma.

PS. Eric la botez avea si el cam acelasi gabarit ca si Victor. Era MARE. Cand l-a bagat preotul cu capul in apa, prima oara l-a luat prin surprindere, nu stia el ce il asteapta. Cum l-a scos insa, s-a infipt cu picioarele de fundul 'ligheanului' si s-a agatat cu ambele maini de margini, de nu a mai reusit nimeni sa-l bage la fund. Cei doi preoti s-au resemnat pana la urma sa ii puna apa cu palmele in cap!

Mergi la inceput

Citat:

chiar, simona, ati gasit haine de baieti mai frumoase? eu nu vreau costum sau mai stiu eu ce. dar nici in body nu imi vine sa il duc. probabil blugi si....nu stiu ce

25 martie 2009

nu, nu am gasit inca. Iar eu chiar vreau costum, pentru ca am primit un costumas dragut, sotul meu si fosta lui sotie (care i l-a facut cadou) ar vrea tare mult sa-l imbrace la botez in el, iar eu... nici nu vreau sa aud. Asa ca singura mea sansa e sa ii gasesc un costum!

Mergi la inceput

simona - ma pui tu o data linkul la poze sa nu orbecai eu prin cele 30 de pagini?plz

25 martie 2009

Mergi la inceput