Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(68)*
Raspunsuri - Pagina 13
Kea spune:
nu aris, sunt si eu cu keutu in brate pe aici, dar "te ascultam", de asta nu ziceam nimic!
Dodo, ce fericit e Bogdanel!
5 luni
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri Am o neclaritate: ce inseamna mers de-a busilea? E mersul in 4 labe, pe genunchi si palme, sau e chestia aia mai tiriita, gen omida de desene animate, tras genunchii sub fund, ridicat fundul, impins, inaintat etc? all[/size=1] |
Eu zic de-a bushilea la mersul ala in 4 labutze... Sper ca zic bine... De-asta avem ceva incercari, dar nu ne prea iese, la "omida" suntem maeshtrii.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
anca_nicolae spune:
Aris, nu esti singura, si eu pe aici, doar ca o sa plec vreo juma de ora la scoala, ca DEJA copiii mei cei mari au inceput sa uite sa faca ghiozdanul, si tre sa ajung in pauza sa le duc rigla, bloc de desen, creioane cerate si... adidasi de sport.
Ce frumos este la scoala!
Ai vazut ca ti-am gasit inca o sora?
Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 4 luni
SimonaMami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simina_kin SimonaMami...desi ai zis ca nu prea ai stat cu grupul , ma declar fff multumita !!!! Se vede treaba ca sotul este pasionat de fotografie!!! 31+ cu Maya Andreea AMR 9 SAPTAMANI bebe www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
pai... la fel de pasionata sunt si eu (ba chiar nitel mai mult) numai ca rar mai pun mana pe aparat!
Oricum, pozele cu bebiti sunt 99% facute de mine
aris26 spune:
a gatam-am linishtit. e si kea si denisa si anca
e tare urat sa bei singur cafeaua
25 martie 2009
aris26 spune:
anca- ce sora? nu am vazut mai nimic ca am de recuperat vreo 30 de pagini cel putin si nu cred ca apuc
25 martie 2009
olishka spune:
Buna dimineata!!!
LA MULTI ANI Ilinca!!!
Sirimie in Herestrau mergem noi.
Anca inca o data felicitari pt talentul de narator. Mie una mi-a placut tare mult ce-ai povestit
Aris spor la pregatiri...sa inteleg ca pana la urma il botezati in biserica? Nu stiu de ce nu vrei sa-l scufunde preotul, caci vitamina tare s-ar bucura
Olga, mamica lui David iepurasul
aris26 spune:
aaa a gata. joannadar sa ma pici daca am recunoscut-o in pozele lui novus
25 martie 2009
anca_nicolae spune:
Aris, te las linistita sa recuperezi... . Dar, vorba Siminei_kin cu "datul temei de gandire", pana ma intorc de la scoala sa stii deja cine e!
Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 4 luni