Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(68)*
Raspunsuri - Pagina 17
zsuzsu spune:
salutare fetelor
as avea o intrebare la fetele care au primit deja indmnizatia de 85%
mie acum imi va veni decizia am fost la dir de munca
si mi-au calculat astia cu 2 mil pe luna mai putin decat am calculat eu
explicatia lor e ca ultima luna a 12 a n, cea a nasterii copilului nu se ia in considerare ci luna a 11 a se calculeaza de 2 ori
ati mai auzit voi asa ceva
pt ca eu am verificat si oug148 si si normativul de aplicare si nicaeri nu scrie asa ceva
daca stiti careva ceva sau ati primit indemnizatia si stiti aproximativ cum s-a calculat va rog sa-mi raspundeti please
in rest mai citesc din cand in cand dar nu prea am timp tot timpul
si acum sunt in urma cu vreo 2 capitole, darmite sa mai si scriu
va pup si mai ales bb i dragalasi
de
Iulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)
poze cu noi
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui SimonaMami Multam dragelor si pentru pozele voastre, si pentru aprecierile la adresa pozelor noastre! ![]() Olga, noi la Innsbruck mergem des. Iubesc la nebunie oraselul asta. Chiar acum cateva zile ma uitam dupa hotelul la care am mers noi mereu: Weisses Kreuz. Hmmm... ce pofta mi-ai facut! Apropo, chitibus a fost superbissima in prima ei zi de scoala! Simona mami de 2 : Victor Christian (02.04.09) si Eric Christian (02.03.05) + sotie de tati Christian! |
Da intr-adevar este foarte frumos orasul. Insa anul acesta (de fapt la anul
Acum o astept si eu cu nerabdare pe Chitibus sa-mi ovesteasca cum a fost astazi...Este atat de trist fara ea in casa
Acum o sa vina mai rar pe la noi...Olga, mamica lui David iepurasul

simina_kin spune:
| citat din mesajul lui adirys21 Buna mamici cu pitici Am scapat si noi de problemele de sanatate...yupppiiiiiiiiiiiiiii, sunt mult mai linistita. ![]() la fetePrintesa mea Teona Mami fericita de printesa Andrada Teona |
...pana la urma a avut catelusa vreo vina sau nu????...eu intreb ca sa stiu la ce sa ma astept
31+ cu
Maya AndreeaAMR 9 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui zsuzsu salutare fetelor as avea o intrebare la fetele care au primit deja indmnizatia de 85% mie acum imi va veni decizia am fost la dir de munca si mi-au calculat astia cu 2 mil pe luna mai putin decat am calculat eu explicatia lor e ca ultima luna a 12 a n, cea a nasterii copilului nu se ia in considerare ci luna a 11 a se calculeaza de 2 ori ati mai auzit voi asa ceva pt ca eu am verificat si oug148 si si normativul de aplicare si nicaeri nu scrie asa ceva daca stiti careva ceva sau ati primit indemnizatia si stiti aproximativ cum s-a calculat va rog sa-mi raspundeti please in rest mai citesc din cand in cand dar nu prea am timp tot timpul si acum sunt in urma cu vreo 2 capitole, darmite sa mai si scriu va pup si mai ales bb i dragalasi de Iulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)poze cu noi |
Eu zic sa scrii un mesaj la "legislative" ca-=ti raspunde Marius

31+ cu
Maya AndreeaAMR 9 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
adirys21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui simina_kin
...pana la urma a avut catelusa vreo vina sau nu????...eu intreb ca sa stiu la ce sa ma astept![]() 31+ cu Maya AndreeaAMR 9 SAPTAMANI bebe www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
Nu catelusa..sigur nu ea..cu toate ca am dus-o la parintii mei.Eu ma bucuram ca am scapat de rosu in gat si infectia de la urechi si de antibiotic.Ca de mancat..mananca o zi da una ba..da m-am obisnuit..cat timp e vioaie....nu-mi mai fac griji.

lui MayaIntrebare....ai nasi de botez pt mazarica?
Printesa mea Teona
Mami fericita de printesa Andrada Teona
denisamada spune:
| citat din mesajul lui aris26 denisa - spor la branza. eu am abandonat-o momentan pt ca nu mai manca nici fructele . noroc ca ia bine in greutate(spre disperarea mea partial pt ca el inca vrea plimbare in brate) pt ca nici legume cu carne nu vrea doar fructe simple. l-am pacalit c o lingura de cereale peste fructe si asa am reushit sa inlocuim o masa |
Yupiiiiiiii!

Am papat branzik! Cu mar copt si banana!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
olishka spune:
| citat din mesajul lui anca_nicolae M-am intors de la scoala, am dus rechizitele celor 2 copii cica "superisteti", cum au concluzionat forumistele Aris, am zis ca Joanna este sora cu tine dpdv al genului de umor, gandire si vorbire, fizicul e doar basca .Ma apuc de zacusca, fac cam 45 de borcane, dc termin la 12 nopatea va fi bine. Cand obosesc de la copt gogosari, mai pun pe aici un ochi ![]() Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 4 luni |
La tine venim la iarna sa mncam zacusca

Iar copiii chiar sunt inteligenti...dar Tudor este febletea mea

Olga, mamica lui David iepurasul

carla28 spune:
| citat din mesajul lui florinela79 Uhhh! acum am ajuns acasa, adica pe la 20.30, i-am facut baie si l-am adormit, ca nu a dormit toata ziua...cu investigatiile. I-a luat sange vreo trei eprubete (nu a zis pas spre uimirea mea care curgeau apele de pe mine....). Instilatiile cu bariu au mers ok cu biberonul a baut bariul....din ce am reusit sa vb. cu medicul de la radiografie, la prima ar fi esit un reflux gastro intestinal nu foarte accentuat.....dar asteptam interpretarile finale. I-a fcaut eco la toate organele...si totul era ok, o transfontanela aici parca ceva nu era chiar snur...ma tot intrebau daca schimb sticluta de vigantol la 2 saptamani. I-a luat probe de urina, si caca pe toata durata zilei.... Iar Vicoras m-a uimit a mancat mancarea aia de spital, ca nu aveai voie cu de la tine, si a golit la biberoane de ceai.....de am zis ca ma abonez la aia sa ne asigure masa, a golit castronel dupa castronel. In 5 zile asteptam rezultatele si interpretarea finala....pana atunci amanam si vaccinul de pe 16....Doamne ajuta sa iasa rezultatele bune sa nu fie complicatii....si sa ne remediem Flimentul de crestere...in saptamna trecuta nu a mai luat deloc in greutate. Va pup si va citesc pe indelete maine ca vine mama la mine! Asteptam urmatoarea excursie cu mare placere...!!!!!!!! Florinela mami de Victor Cristian (16.03.2009) |
Il
pe Victoras, ca a fost cuminte.Sa dea Dzeu sa fie rezultatele excelente!
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
simina_kin spune:
SimonaMami multumim de vesti

Moni o sa fie bine!!!!!
Nasa mareee nu mai ai de gand sa vii pe aici??????????.....ti-as face un morcov ca sa apari da nu ma pricep![]()

31+ cu
Maya Andreea
AMR 9 SAPTAMANI
bebe
alina.n spune:
| citat din mesajul lui anca_nicolae Ma apuc de zacusca, fac cam 45 de borcane, dc termin la 12 nopatea va fi bine. Cand obosesc de la copt gogosari, mai pun pe aici un ochi ![]() Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 4 luni |
Anca spor la gospodarit zacusca

Ai povestit asa frumos ,chiar ai talent ...eu zic sa te apuci sa scrii o carte.

Mami fericita!!!

Crestem mari!!!

: Victor Christian (02.04.09) si
. noroc ca ia bine in greutate(spre disperarea mea partial pt ca el inca vrea plimbare in brate) pt ca nici legume cu carne nu vrea
doar fructe simple. l-am pacalit c o lingura de cereale peste fructe si asa am reushit sa inlocuim o masa
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 4 luni