Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (26)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yellowrose spune:

Buna... sunt din Constanta.... o viitoare mamica de sfarsitul lunii parilie inceputul lunii mai 2010. Abia astept momentul. Sarcina e la inceput, dar ma simt fff bine. Sa de Dzeu sa ma tina tot asa. O sa merg la d-na dr. Savu Cornelia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Larisel iti multumesc din suflet pt k m-ai trecut pe listuta,carutul este superb,mai mult decat frumos,imi plac si hainutele le-am vazut ieri
Eu am programare la morfologie fetala in data de 15 octombrie,la Medlife.Iau doar elevit pt k asta mia recomandat medicul,am luat 'utrogestan" o perioada iar no-spa doar la dureri pe care nu prea le am

Mergi la inceput

o sa incerc sa scriou cat mai repede cele 5 msj care au mai ramas.fac asa ucm m-a sfatuit larisel
bebe al meu a miscat la 17 saptamani si misca doar seara cand stau linistita in pat,pe spate,exceptie facand ziua de ieri cand a miscat si in timpul zilei

Mergi la inceput

Spuneti-mi si mie va rog ce e contul comun si Pm pt k am citit la voi ca sunt foarte multe lucruri interesante acolo

Mergi la inceput

cristies eu beau ceai de tei cu lamaie cam la 2 zile,k beau 2 zile lapte si 2 ceai e bine?

Mergi la inceput

fetelor vroiam sa va intrb daca este bine sa cumparam hainute inainte,ca unii zic ca doar dupa ce treci de luna a opta(stiu ca sunt multe obiceiuri)..patutul l-am cumparat cu tot ce mi trebuie,dar restul nu stiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Buna dimineata fetelor!
Nu am mai intrat in ultimul timp ca am fost un pic ocupata cu pusul legumelor la congelator, pentru iarna.
In 9 septembrie am simtit pt prima data cum misca bebele si apoi l-am mai simtit a doua zi, dupa care pauza. E normal sa nu il simt in fiecare zi? Luni merg la 4D. Abia astept sa imi vad din nou bebele.

20+ (Amaris)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Neata la toata lumea!!!

Lia infectiile urinare pot fi periculoase, nu stiu cat pt bb, dar cu siguranta pt tine. Netratate pot duce la infectii la rinichi, asa ca mai bine tratezi...zic eu. Vb cu dr. exista si antibiotice inofensive pt bb. Ai primit cu buletinul de analize si o antibiograma pe care scrie la ce antibiotice este sensibil microbul tau da? Si mai intreaba dr. daca poti folosi Uricol, eu stiu ca da, dar mai bine intreaba. Este un antimicotic si antimocrobian si iti usureaza senzatia de urinare. Eu il foloseam cu succes ca sa scap de antibiotice, inainte de sarcina, dar functioneaza (cel putin in cazul meu) doar in stadii incipiente ale infectiei.

Despre ce vb cu carucioarele?? Sasiu, landou, ce limba mai e si asta???? Off ma apuca groaza, nu stiam nimic din ce vb voi...
De abia astept si eu targul Babyexpo :) sa ma vezi atunci in maldarul de hainutze .

Bu_bubu si eu am contractii de genul celor pe care le ai tu. Sunt contractii nedureroase, dar din pacate scurteaza colul. Eu cand le am incerc sa ma mut in alta pozitie ca sa treaca. Oricum, la mine sunt cam de 2-3 ori pe zi. Dr meu a zis ca nu e mult de atatea ori.

Si ieri si se pare ca si azi bb a mea e cam cumintica. Nu se mai misca mai deloc, aveti idee care e cauza? Mai ca imi vine sa beau niste cola... sa poate asa o simt.

Catalutza 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

buna dimineatza si din partea mea.
mai stie cineva ceva de onitza?nu am mai auzit de mult nimic.fetele au azi am treaba:fac compot de struguri si apoi v-a trebui sa plec la dr..

Citat:
citat din mesajul lui cristies
Arwen92 eu n-am mai aprins calculatorul, dar si eu am admirat peretii aseara.. Eu stiam ca ceaiul de zmeura provoaca contractii (nu daca te speli cu el la ochi). La mine era ceaiul preferat, dar am aruncat si ceaiul de fructe de padure pe acelasi principiu. Dar poate nu am inteles eu bine.

doar pe cel de galbenele il folosesc ptr a ma spala la ochisori
ceaiul de fructe de padure nu imi place deloc,asa ca nu consum.cel de frunze de zmeura stiam ca este bun.cel putin asa am citit eu.o sa mai caut.dar pana atunci poate ma invata si pe mine cineva cum sa pun link fara sa se vada adresa.

va icesc!
am tulit-o la treaba ca azi as vrea sa si gatessc ceva.

16s+Doamne ajuta sa fie bebe sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Arwen nu mai imi face pofta!!!! Compot de struguri auzi, si ca sa stii vine mama mea la mine azi si o sa o pun sa imi faca si mie sac!!!

Catalutza 18+

Mergi la inceput