Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 8
arwen92 spune:
catalutza-te poftesc la mine pana termina mama ta... dar sa sti ca inca nu m-am apucat...sau daca vrei iti aduc si tie,daca staiu mai prin zona
...
16s+Doamne ajuta sa fie bebe sanatos!
SorinaF spune:
Catalutza81 noroc cu tine ca ai mentionat de Babyexpo ca altfel nu stiam. Presupun ca acolo se practica si preturi mai mici
o zi buna fetelor!!!
17+
larisel spune:
lia_2009 Mai bine iei tratament...unele medicamente sunt permise in sarcina.
miradeli Ai pm.
miremia Si tu ai pm. Eu am auzit ca nasterea in apa la Euromaterna consta doar in travaliu in apa, nasterea facandu-se oricum pe masa.
vi4i Nu ai de ce sa te simti straina...oricum toate nu ne cunoastem decat virtual si avem aceleasi motive care ne aduc aici impreuna: bb-ii nostri.
Si eu vroiam carucior 3 in 1, cu landouri si scoici care se monteaza pe carucior, dar voi renunta la scoici (le primesc de la cineva dar sunt de la alta firma si nu le voi mai pune pe carucior) pt ca si asa este foarte scump....dar e ok ca landourile se transforma in scaune sport si in consecinta caruciorul poate fi folosit tot pana la 3 ani.
Despre burtica nu stiu ce sa-ti zic, sa nu fie contractii...si pe mine ma mai doare cateodata, dar asta se intampla cand ma obosesc mai mult...Stai cumintzica si vb cu dr, el stie cel mai bine.
gratiana Felicitari pt bb miscacios!
arwen Pt link: scrii urmatoarea formula: [ url="" ]aici scrii denumirea care vrei sa apara[/url]
Scoti pauzele din paranteze iar intre ghilimele scrii exact adresa site-ului (mai bine folosesti copy-paste). Daca nu te descurci iti mai dau detalii.
24+
odiseea noastra, trusou bbluse
nepoteii mei, viatza la tzara, noi
ratusca_mica spune:
Dragele,
Mi-au iesit in sfarsit rezultatele la sumar si uro, le reproduc mai jos:
Test Rezultat Interval de referinta
Sumar de urina GLU ABSENTA
PRO ABSENTA
BIL ABSENTA
URO NORMAL
PH 6.5
BLD ABSENTE
KET ABSENTI
NIT ABSENTI
LEU ABSENTE
Densitate 1.019
Urocultura cu antibiogr. NEGATIVA NEGATIVA
Cred ca suntem OK dupa ce scrie mai sus!
Ratusca 19+
amir10 spune:
Fetelor, nu am mai scris de mult, dar am citit tot ce ati scris. Bebe meu e bine, foarte miscaret. Eco morfologica am facut, e totul bine.
Larisel, super dragut carutul!Scump, scum, dar face. Parca te vad ca o sa cumperi si carucioare sport, de alea unul langa altul. Tb sa te gandesti foarte bine, ca nu o sa prea apuci sa le plimbi iarna, ca sunt prea mici, si e destul de frig. Pana apuci sa le scoti, deja se face primavara - vara, e caldut, isi poti tine si capusorul si o sa fie mai usor sa le plimbi cu carut sport. Tocmai de aceea, am decis sa optez pentru un sistem 3 in 1, cu carut sport, landou si scoica de masina, ca sa am de unde alege in functie de situatie. Am vazut cu preturi intre 1000 si 3000 de ron, am de unde alege...
Patut am vazut cu 300 - 400 ron, cu de toate, masa de infasat, salteluta si carusel cu jucarii - e f bun pt dezvoltarea simtului vazului si a atentiei, ca sta cu ochii pe jucarele cand e treaz.
Bubu_bu, e super chestia aia pt laptop de la Ikea, si eu vreau sa o iau.
Si eu am inceput cu insomnii, ma trezesc in fiecare noapte aproape, stau cu ochii pe pereti cam jumatate de ora intre 3 si 5. Dar adorm inapoi, pana cand suna ceasul la 6 si un sfert!!!, iar atunci tare as mai dormi.
Pupici la toate.
23
catalutza81 spune:
Ratusca_mica esti perfecta!!! Si vezi ca tre sa primesti si bani inapoi ca nu ti-a procesat antibiograma, pe care probabil ca ia platit-o inainte .
Arwen daca mai zici de doua ori, vin oriunde ai fi .
Catalutza 18+
mariucasara spune:
Neata fetele!
ratusca_mica rezultatul e excelent.
Si eu stiam ca ceaiul de frunze de zmeur provoaca contractii. E bun dupa 40 de saptamani in caz ca bebe nu vrea sa se arate.
Eu voi lua direct carucior sport cu 3 pozitii ale spatarului (perfect intins, ridicat la 45 grade si la 90 de grade),cu centura in 5 puncte, si cu greutate maxima de 8 kg.
Imi plac si mie carucioarele 3 in 1 dar par grele si pentru mine greutatea este printre cele mai importante criterii. Deh..coloana de babutza...
Noi crestem...Am o burta maaaare si abia am ajuns la jumatatea drumului. Bebe e foarte activ, mai ales seara. Ieri l-a simtit si Sara lovind si a fost foarte incantata. A pupat burtica si a zis ca il iubeste "mult pana la cer" pe bebe.
Mamica Sarei Maria(22.11.2006) si 20+
Beatrice1982 spune:
larisel
mi-a masurat asa:
DBP -57 mm
DFO-66 mm
Lf-40 mm
MCF-148 batai/min
nu se constata anomalii morfologice fetale
placenta posterioara grad I- 31 mm normal inserata
lichid amniotic in cant normala
canal cervica inchis-40 mm
secretie vaginala normala
Poze
Bea 22+ cu Ivan Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
suflet spune:
Pentru fetele cu contractii, luati Nospa.Cunosc pe cineva care lua Nospa preventiv, ori de cate ori avea ceva de carat.Chiar si cand a inceput travaliul de la prima sarcina, doctorul mi-a spus sa iau un Nospa. Daca contractiile nu cedau , m-a sfatuit sa merg la spital pt. internare.
mariucasara spune:
Beatrice1982 ecografia e prea sumara sa fie eco morfologica. Nu scrie nimic de organele lui bebe, schelet, miscari fetale, etc. Eu as mai face o ecografie morfologica in alta parte.
La multi ani ursuleata
Mamica Sarei Maria(22.11.2006) si 20+