Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (26)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Buna seara

larisel multumesc de informatii!
Despre Euromaterna stiu doar ce este la ei pe site,despre Isis am mai citit la "nasterea in apa". Ma gandesc sa le vizitez pe amandoua sa vad ce si cum, insa despre medicii din Cta nu prea stiu nimic.

burticile

PS: mi-am activat pm-ul

Mirela 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

miradeli ai PM!

16s+Doamne ajuta sa fie bebe sanatos!

Mergi la inceput

larisel-am gasit la Sarcina.vad ca a nimerit bine(de zmeura,lamaie,fragi cu capsuni si galbenele ca sa ma spal la ochii.-am fost la piscina si am facut o infectie de la clorul din apa,si ma manca ochii rau.)
ceaiurile negre sau verzi nu imi plac.imi mai plac 2ceaiuri de la nestea de pere si cel de mango.dar acum nu am mai baut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vi4i spune:

buna seara la toate burticute!!!!! si multi
ursuleata sanatate multa si bb sanatos si la termen!!!!

bubu bububu bu bine ai revenit!!!! eu am lipsit foarte mult timp si ma cam simt straina printr-e voi!!!!

lia 2009 imi pare rau ca ai facut infectie urinara!!!! si vezi,consultate cu dr poate iti poate recomanda vreun tratament si fara antibiotice,daca e posibil!!!! si intrebare cum capeti aceste infectii??? sa stiu poate putem preveni cumva????

am vazut ca vorbiti de carucioare,eu m-am hotarat sa cumpar din ala 3 in unu!!! stiu e scump da am gasit o firma buna si de calitate buna!!! scaunel auto de 0 pana la 12 luni,bebe port(landoul) de la 0 la 6 luni poate si mai mult daca bb e asa mai micut de fire si caruciorul pana la 3-4 ani!!!! si landoul si cosul auto se monteaza pe sasiu!!! comod si scump (600 eu) dar il primim ca cadou

azi am intrat si eu intr-un magazin si nu am putut rezistat tentatiei si am cumparat o pereche de pantalonasi si o bluzita,sunt atat de dragute,stiu ca e devreme dar asa mi-am potolit si eu pofta!

INTREBARE: la voi tot se intareste burtica??? la mine da asa cateva secunde si numai cand stau culcata pe spate!!! ar trebuie sa sun dr sau e ceva normal???? imi cam fac griji ca inceput acum vreo 2-3 zile!!!

17+ Dionisyos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Buna fetele!

Cum a fost prima zi din saptamana? Eu mi-am facut calculul si de pe la mijlocul lui noiembrie stau acasa. Colegii mi-au zis sa-mi fac ca in armata cu AMR x zile .

Ce scump e carutul Larisel... dar merita fetitele .

Pupici.

22+

Mergi la inceput

larisel-este superb carutul!

cine mai are insomnii la ora asta???

Mergi la inceput

toata lumea doarme???

Mergi la inceput

Haideti la pufoaselor!

Arwen92 eu n-am mai aprins calculatorul, dar si eu am admirat peretii aseara.. Eu stiam ca ceaiul de zmeura provoaca contractii (nu daca te speli cu el la ochi). La mine era ceaiul preferat, dar am aruncat si ceaiul de fructe de padure pe acelasi principiu. Dar poate nu am inteles eu bine.

Cred ca nu m-am orientat eu la caruturi din punctele esentiale.
Trebuie sa ma mobilizez si sa studiez piata. Si sa fac un mic credit la banca pentru el

Va pup ca trebuie sa mai plec si la serviciu.

22+

Mergi la inceput

Vi4i intarirea burticii sunt contractii. Din ce spui probabil ca nedureroase. Dar au efecte adverse si asa, adica scurteaza colul.
Anunta doctorul care iti urmareste sarcina ca el stie ce ai de facut.

22+

Mergi la inceput

Bubu_bu la ikea are o chestie speciala pentru laptop, un fel de masuta care o sa te ajute sa nu-l mai deranjezi cu zgomotul si caldura. Si e bun si pentru laptop ca nu se mai incalzeste ca pe haine sau patura.

Si bine ai revenit!

22+

Mergi la inceput