Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (26)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

catalutza multumesc de urari
la mine urocultura a durat 2 zile,iar restul analizelor cam 4 zile.
Andreea mami de 18+ si Mario Andrei 16.08.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Larisel, sper sa nu pun o intrebare "inteligenta", insa landoul il poti prinde cumva de bancheta masinii? Pentru ca eu am nevoie sa circul singura cu bebe in masina si de aceea ma gandesc la scoica ca la un lucru absolut necesar.

Multumesc,

Ratusca 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

buna seara fetili!nu stiu daca ma mai tineti minte...
am avut probleme cu pc dar acum suntem ok...am primit cadou de la sotul un laptop ca sa stea bebe cu mami in pat si sa butonezestau cu el pe picioare si desprecopii a fost prima pagina ce am accesat-o
noi suntem bineee bebe ne bucura in fiecare zi si noapte cu prezenta luine simtim bine e o perioada frumoasa...mai ales ce vine vergihete cununie
moamaaaa cat ati scris harnice fetele ma duc sa va citesc din urma si revin!la toate gagicle si burticile!

19+

Mergi la inceput

am mai crescut putin si noi

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

carmita_baby Pe eticheta de la salopeta scrie "nellino baby", poate iti este de folos.

miremia Activeaza-ti pm pt a putea primi parola.

cris_mario Bine ai venit! Sarcina usoara si bb sanatos! Imediat te trec pe listutza. Scrie mai repede vreo 10 mesaje ca scapi de moderare, altfel risti sa pierdem raspunsurile tale pe care noi le vedem cu intarziere.

alexutzzza Nu am auzit de chisturi din alea, dar ar trebui sa fii calma si rabdatoare pana data viitoare...mai ales ca dr nu s-a impacientat.
Iar cu alcoolul..nu sunt de acord, eu stiu ca nu e bun deloc, dar un pahar de vin pe zi e chiar foarte mult. Mai imi colorez si eu cateodata apa minerala cu putin vin, dar doar asa de pofta.

catalutza Dupa...ne mutam la scutece, dar ramane aceeasi gasca de pufoase.

beatrice Dar la ultima eco ce ti-a masurat? Morfofetala este foarte importanta pt ca se masoara la bb multe: creierul, inimioara, restul organelor, guritza, nasucul, oscioarele importante + masuratorile curente: placenta, col, lichid amniotic etc.

Multumim fetelor care au pus materiale pe mailul comun . Eu nu am avut timp sa intru nici sa citesc nici sa incarc acolo ce am eu, dar vine el concediul prenatal...numai pe aici vom fi toate.

arwen Ai grija cu ceaiurile, unele nu sunt recomandate in sarcina. Vezi ca era un subiect pe tema asta chiar aici pe DC, eu nu am timp sa-l caut acum (la capitolul Sarcina cred ca l-am vazut).

ratusca_mica Depinde de landou. Eu, de exemplu, vreau sa imi iau caruciorul de la inglesina www.inglesina.ro/eshop/product.php?id_product=15" target="_blank">asta. La aceste landouri poti cumpara separat kit pt masina si atunci poti sa le prinzi pe bancheta din spate. Dar eu oricum vreau si scoici (pe care mi le-a promis cineva si scap sa le cumpar si pe alea). Totusi caruciorul asta este foarte scump (2600 ron fara optionale) si mai caut altele mai ieftine...vad eu pana la urma ce fac. Concluzia: cand alegi caruciorul trebuie sa-ti stabilesti clar niste criterii pe care vrei sa le aiba...binenteles, sa te incadrezi si in buget. Pot sa iti spun ce vreau eu neaparat la caruciorul meu: landouri detasabile de pe sasiu, maner reversibil sau landouri reversibile, roti pe suspensii si eventual mai mari (eu o sa merg o vreme la tzara si as vrea sa fie rezistente), material mai grosutz pt ca ne prinde iarna...cam asta in principal.

bubu_bu Bine ai revenit. Ma bucur ca sunteti bine.

24+

odiseea noastra, trusou bbluse
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

miremia Mi-am mai adus aminte ceva ... Nu stiu la Isis daca e la fel, dar la Euromaterna e super ca functioneaza in regim de spital, adica doctorii fac garzi si in orice moment te duci gasesti un doctor acolo...Plus ca am auzit ca acolo sunt cei mai buni medici din oras, care, se pare, au renuntat la Spitalul Judetean...cred ca nu mai faceau fatza cu cabinetele particulare si garzile de la maternitatea privata...

24+

Mergi la inceput

ursuleata

21+

Mergi la inceput

La multi ani ursuleata!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_2009 spune:

buna seara fetelor
Azi am luat rezultatul de la urocultura se pare ca am o infectie urinara. Maine merg la dr sa vad ce tratament imi da. Ma chinui cu aceasta "cistita" de 2 sept. Urinari dese, mereu senzatie de urinare si chiar durere. Nu vreau sa mai iau antibiotic am mai luat si nu vreu sa-i fac rau bb dar asta vom discuta maine cu dr. el stie mai bine ce e rau pt bb. Daca stiti alt remediu naturist pt infectie urinara va rog sami raspundeti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miradeli spune:

Imi trimite si mie cineva parola de la contul comun, va rog?
Mi-am activat sa primesc pm.

15+

Mergi la inceput