Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (26)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Buna la toate fetele!!!

Cris_mario bine ai venit, or sa te puna fetele care e pricep pe prima pagina la loc de cinste. Si uite asa suntem 116???

Nic0le, Cris multumesc muult de incurajari, ma mai apuca pe mine lamentatul, ca in rest sunt viteaza . Pai putem sa continuam odiseea si dupa ce nastem sau cum? Ca ati zis ca o sa ne conversam si dupa despre vaccinuri si restul...

Bb al mea misca tot timpul, acum o simt si in timpul zilei la serviciu. O faza haoiasa am patit vineri cand am fost la masa cu colegii si la un moment dat, mi s-a intarit burtica putin deasupra osului pubian (sub forma de dunga paralela cu osul) si simteam ca se tot misca, cred ca sughita ca nu am mai patit pana atunci asa. Acum a devenit ceva ff normal, cred ca sughita cel putin o data pe ora . Si de miscat, misca mereu, mai ales la 6 dimineata am senzatia ca face tumbe, iar eu asa as dormi. Bine ca numai tati e de vina, care a inceput sa o simta la mana si o tot agita sa se miste sa se joace cu ea si normal ca ma trezeste si pe mine.... Dar e fff placut sa il vad interesat de tot ce se intampla la demisol.

Mersul la doctor l-am practicat numai cu tati cu noi, mi se pare normal sa fie si el, cred ca dandanaG spunea ca e "produsul nostru". Cand am fost acum o sapt la dr cu care o sa nasc a fost o faza tare la usa cabinetului: iese dr o invita pe o dna inauntru, dna gravidutza, dupa burtica cam in 5-6 luni. Intra dna in cabinet, la 2 sec iese dr si il ia pe un domn de mana si ii spune "Nu vreti sa faceti cunostinta cu bb?" Era atata de disperat sarmanul om (domnul ma refer). Sotul meu s-a amuzat copios...facacndpe viteazaul ca lui ii place cu mine in cabinet . Nici cu ceilalti dr la care am fost nu am avut probleme, dar Lorex ca sa nu ai tu griji de genul asta, mai bine intrei dr in fata direct daca e deranjat ca intri cu sotul. Si pun pariu ca nu te refuza .

De abia astept si eu morfo pe 6 oct...mi se pare o vesnicie pana atunci.

Catalutza 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

fetele mie dr nu mi-a zis nik de morfofetala.............................

a zis ca totul e ok la ultimul eco din 4 spetembrie......si in rest daca nu e nici o problema..............sa mergem dupa o luna jumate inapoi.............

oare sa ma duc la altul sa imi faca??????????
sau chiar asa de ok e incat nu necesita sa facem morfo ???????????

Poze
Bea 22+ cu Ivan Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Beatrice1982 eu am inteles ca trebuie sa faci morfofetala 3D. Tie la ecografiile normale iti vede oasele, organele dar nu si pielea. La morfofetala 3D se urmaresc si diverse posibile probleme de dezvoltare care se manifesta la nivelul pielii. De ex aici la bbuza superioara si nas, se verifica daca s-au lipit cele 2 parti etc. Eu as sugera sa incerci sa faci altundeva.

Bafta!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

ratusca_mica, daca pana acum nu ti-au dat rezultat la urocultura, e ceva ciudat. placa se insamanteaza in max. 4 ore de la luarea probei, si se citeste o data la 24 de ore si inca o data la 48. dupa aceea, nu mai este relevant. deci sau ai rezultatul pana acum, sau nu mai are rost, si iti iese un rezultat de aiurea.

21 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

buna burticile!!!noi v-am citit de la 14.00,dar acum am reusit sa va scriu.intrati pe adresa comuna ca veti gasi o gramada de lucruri interesante.si ptr noi mamicile si ptr bebicii nostri...

si eu abia astept sa merg la prima eco sa il iau pe tati daca poate sa vedem cum va reactiona.

carmita-intr-adevar este greu,dar a fost alegerea ei.Doamne Doamne a avut grija si de mine si mi-a dot o soacra de nota 10+.nu am nimic de reprosat la ea.azi mia adus florii,ca s-a inceput scoala si a primit la scoala o gramada.a oprit cateva si restul mi le-a dat mie.si nu este prima oara cand face asa.de multe ori s-a intamplat sa am parte de surprize de la ea.maine merge cu mine la dr.
o alta faza draguta care a facut-o a fost de ziua mea.eu sunt nascuta pe 30 ianuarie,sotul tot pe 30 ianuarie si cumnatul meu pe 29 ianuarie.la baietii ei le-a luat cate o bluza sau camasa si mie mi-a luat o gramada de lucrusoare dragute.sau acum cateva zile s-a dus si a cumparat 5feluri de ceai ca nu avea care vroiam eu si nu stia care imi va placea din astea 5(ma tot bate la cap ca trebuie sa beau mult ceiut sau laptic).AM FOST O NOROCOASA!!!.peste tot pe unde ma duc o laud(merita)

pe toate burticile si ptr bbi

16s+Doamne ajuta sa fie bebe sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Catalutza, dupa ce nastem toate (sau pe parcurs, nu stiu cum se procedeaza exact ), se inchide odiseea si se deschide "clubul scutecelor". Asa ca vom avea ocazia sa ne consultam si pe probleme de alaptat, schimbat scutece, nopti nedormite etc

Ratusca 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Ratusca_mica uff ce bine :) ma gandeam ca o sa raman de capul meu . cat despre analizele tale, mie la toate analizele de urina a durat cam 5 zile lucratoare. Mai bine suna sa vezi daca sunt gata. De ex. la cab unde merg eu, politica este sa nu afiseze pe pagina personala rezultatul pana cand dr. care ti-a dat trimiterea nu a vazut rezl. daca il duci de capul tau, nici nu afiseaza. Mai bine da un tel.

Catalutza 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Off...am reinceput munca ...si sunt foarte aglomerata. Dar mai stau pana la 6 si gata (pe ziua de azi).

Nu mai stiu cine vroia linkurile cu patutzurile. Le pun aici: www.copiiyumi.com/" target="_blank">1 si www.patutbebe.ro/patuturi-transformer.php" target="_blank">2.

nicoleta_ior Dar ai facut analize pt coagulare? Eu, de exemplu, am facut screeningul pt trombofilie ereditara si mi-au iesit pozitive 2 chestii (MTHFR si factorul V Leiden) pt care iau tratament cu clexane si aspenter. Nu am mai facut eco de cand am inceput tratamentul...de aia abia astept ziua de joi sa-mi vad printzesele...si daca s-a schimbat ceva cu ir-urile (dar cum ti-am spus eu nu am valorile pt uterine ci doar pt ombilicale).

plateea Actualizez azi si listutza.

carmita_baby Hainutzele le-am luat de la targul Babyboom de saptamana trecuta, dar daca vrei ma uit pe eticheta si-ti zic numele producatorului.
Saptamana acasa...mmmm...foarte scurta, nici nu am simtit cum a trecut. Am frunzarit net-ul la greu dupa carucioare si patutzuri si etc., am facut niscaiva trebushoare dar nu cine stie ce (muntele de rufe nu l-am calcat oricum ), am mai umblat prin oras dupa una alta...
BB-line fac gimnastica dar mai cu mila, nu ma pot plange...

beatrice Orice vanataie imi trece foarte greu, plus ca imi apar uneori unele noi fara sa ma lovesc...de vina sunt in jectiile cu clexane care impiedica sangele sa se coaguleze...asta este, inestetice dar vor trece pana la urma.
Body 15 lei/buc si salopeta 35 lei/buc...stiu ca au fost cam scumpicele dar au fost primele si nu m-am putut abtine...
Imi place carutzul...dar se lasa perfect orizontal? Si culoarea e super...si eu tot visiniu as vrea.

miradeli Activeaza-ti pm ca sa iti trimit parola.

ratusca_mica Patutzuri pliante gasesti si mai ieftine (300-400 ron) daca renunti la optionale (masutza de infasat, carusel, saltelutza - eu pe astea le iau separat). Iar cu scoica ai dreptate...doar ca bb nu sta foarte confortabil in scoica pt ca nu este perfect plata. Eu de aia vreau sa iau neaparat landouri, desi se folosesc numai pana la 6 luni.

miremia Dar nu am de ce sa ma supar...Din cate inteleg intrebarea ta se refera la Euromaterna/Isis si nu Euromaterna/Spitalul Judetean Constanta. In al doilea caz nu exista urma de indoiala de ce (ba chiar la prima sarcina, cea pierduta anul trecut, alesesem Spitalul din Medgidia), insa intre Euromaterna si Isis ...desi la Euromaterna este un pic mai scump, e vorba de doctoritza care imi monitorizeaza sarcina (este printre cei 5 medici care au infiintat Euromaterna) si merg dupa ea.

24+

odiseea noastra, trusou bbluse
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Ratusca_mica uff ce bine :) ma gandeam ca o sa raman de capul meu . cat despre analizele tale, mie la toate analizele de urina a durat cam 5 zile lucratoare. Mai bine suna sa vezi daca sunt gata. De ex. la cab unde merg eu, politica este sa nu afiseze pe pagina personala rezultatul pana cand dr. care ti-a dat trimiterea nu a vazut rezl. daca il duci de capul tau, nici nu afiseaza. Mai bine da un tel.

Catalutza 17+

Clar, maine dimineata sunt pe capul lor, sumarul de urina ar fi trebuit sa iasa deja. Multumesc de incurajari!

Ratusca 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

buna seara burtici!

as vrea sa salut cu caldura aparitia vikingei printre noi, e o placere sa o citesc !

bea, eu zic sa incerci sa faci morfofetala chiar daca nu ti-a fost recomandata. e cea mai importanta ecografie din sarcina . apropo de ecografii mie medicul ecografist (am fost la unul singur toata sarcina) mi-a recomandat sa fac in saptamanile 27-28 inca una datorita sangerarilor pe care le-am avut in luna a doua. nu a detaliat, a spus doar ca unele probleme ce pot aparea din cauza implantarii dificile se vad cam in acea perioada. am incredere in ce spune si trebuie sa precizez ca am abonament deci oricum nu platesc ecografiile si in orice caz este foarte aglomerat.

arwen, intrebai de chisturi. daca sunt functionale chisturile nu cresc si chiar se retrag in sarcina datorita lipsei ovulatiei (mecanismul e asemanator cu perioada in care luam anticonceptionale) asa ca nu-ti fa griji! intepaturi si dureri cred ca avem toate, de diverse feluri. eu am intrebat medicul ce fel de dureri nu sunt normale si a spus ca doar contractiile dureroase!

22+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...

Mergi la inceput