Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (26)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Nicole inca nu m-am hotarat de la ce firma. E ceva de genul asta http://www.mamiko.ro/produs/46-Cangur-Prunc-cu-loc-de-biberon-Mondo-Carp dar am vazut modele ce pareau mai sigure si ofereau mai mult suport pentru cap dar nu am timp acum sa caut.
Eu sunt invatata cu bebe in marsupiu iarna de la Sara, ca e nascuta la sfarsit de noiembrie.
simonette. Stiu exact ce spui ca si eu am aceleasi stari...Sper sa treaca.

Mamica Sarei Maria(22.11.2006) si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Nik0le hai ca i-am innebunit pe toti cu lintea mea, pana si la birou [jenat], dar pana acum habar nu aveam ca exista si linte pe planeta asta si ca e asa gustoasa si de aia tot dau din gura entuziasta. Deci se ia linte (cica la mega image se gaseste sigur, tot sotul stie), se spala lintea (in strecuratoare d-aia de paste), se pune 10 min la fiert in apa, se arunca prima apa ptr ca e f maro si daca o pastrezi iese neagra lintea, se pune alta apa cat sa se acopere si se adauga (ptr juma de kil de linte): 2-3 linguri de rosii proaspete/conserva de rosii decojite taiate bucati, 2 cepe medii taiate marunt, 1-4 catei de usturoi taiati marunt(fiecare cum ii place usturoiul, 2 foi de dafin, 3-4 linguri ulei (de preferat de masline), sare si piper. se lasa la fiert pana lintea devine moale (se gusta si se decide cand e gata) in principiu se face repede 20 de mnute cam asa. Pofta mare!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

mariucasara, alexutzzza, multumesc frumos pentru raspunsuri!

Nico de Isabela si 18+

Mergi la inceput

mariucasara uite aici am vazut eu o multime de marsupii interesante si cica or sa deschida mag in mallu din cotroceni: www.premaman.com/wapr/ml/cat_index.jsp?h1=6&h2=603&h3=0" target="_blank">http://www.premaman.com/wapr/ml/cat_index.jsp?h1=6&h2=603&h3=0

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

mai avem putin si facem capitol nou.

16s+Doamne ajuta sa fie bebe sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Buna burtici,

Tana, sange mi-a luat pt toxoplasmoza ca nu sunt imunizata si ma vampirizeaza aproape in fiecare luna.

Alexuzzza perna din poza pe care ai pus-o tu este foarte buna. Si se poate folosi si dupa ce nasti ca sa alaptezi mai usor. Mi-am luat-o si eu si este super. In tara cat costa?

Larisel
, despre preturile de la premaman nu stiu ce sa spun pt ca nu le pot compara cu cele din tara (nu stiu care sunt) dar daca tu imi spui niste produse iti pot zice cat sunt aici.

Simonette, fata ca sa treaca bazdacii.

Pupici

Acum 21+ cu bb mic

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

A fost cineva la Premaman? Produsele de pe site sunt foarte dragute si interesante dar de obicei la noi sunt colectiile mai vechi sau daca sunt cele noi preturile sunt cel putin duble. La danyelana cu siguranta preturile sunt cele de pe site si eventual niste promotii sau reduceri, chiar daca nu-i sezonul. Of, cat o invidiez!!!!

22+

Mergi la inceput

Perna din poza si mie mi se pare f buna dar toti in jur zic ca nu merita sa dai banii p ea, nu mi se pare ca e f mult, uite: www.bebeplanet.ro/categorie/Produse-pentru-gravide/Perne-ergonomice/produs/Jane---Perna-ergonomica-3-in-1/1,9,667,detalii.bebe" target="_blank">http://www.bebeplanet.ro/categorie/Produse-pentru-gravide/Perne-ergonomice/produs/Jane---Perna-ergonomica-3-in-1/1,9,667,detalii.bebe

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

alexia esti o curajoasa c-ai scos-o pe Natalia in ger la o saptamana. Eu cred ca as fi scos-o pe a mea la 2 saptamani. Glumesc acum, nici eu nu prea am ferit-o pe fii-mea de frig si nu e deloc bolnavicioasa. Si eu sper sa avem o iarna blanda, sa putem sta pe afara cu copiii.

mariucasara, n-am vazut marsupiu orizontal, de la ce firma il ai/cumperi?

xela, uau, ce organism bun ai, chiar ca ti-ai revenit repede dupa cezariana! Eu m-am chinuit ingrozitor, desi am nascut natural, din cauza epiziotomiei si ma gandesc serios sa fac cezariana acum, daca tot ma taie macar sa stiu ca scap de travaliu... poate cu ocazia asta imi leaga si trompele ovariene ca oricum prin inca o sarcina cu greturile alea infioratoare si permanente nu ma mai simt in stare sa trec.

micki, ce faci, ai iesit din spital? Sper ca esti bine acum.

Nico de Isabela si 18+

Nikole nici a mea nu este bolnavicioasa Slava Domnului. Am scos-o afara dupa o saptamana pt ca asa mi-a zis si dr neonatolog, am norocul ca am o dr pediatra super nu cu idei din alea invechite, ca altfel nu stiu ce ma faceam iti dai seama ca am intampinat fel de fel de idei de la rude, soacra, sot...imi ziceau ca trebuie sa tin copilul la geam pana cand se incalzeste innnebuneam. E adevarat ca nu o scoteam afara pe vant din ala rece ca imediat imi facea mucisori.

Xela chiar te-ai refacut foarte repede, si eu ca si Nikole m-am refacut tare greu dupa nastere naturala de asta ma batea gandul cezarienei.

Chiar ma bate si pe mine gandul marsupiului, cred ca este foarte practic.

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si 20+

prietene DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

alexutzzza Nu stiu Premaman in Bucuresti...eu sunt din Constanta. Dar eu si la Mothercare am vazut tot pretzuri astronomice.
Pt arsuri poti sa incerci si lapte caldutz; la mine functioneaza cateodata si schimbarea pozitiei de sezut sau de somn.

Dureri de spate mai am si eu uneori...dar nu insuportabile, in schimb, mai nou, burtica ma incomodeaza cand stau pe scaun sau in masina...si daca ma fortzez sa stau mai mult incepe sa ma doara. Astazi chiar a fost rau la munca...eu stau 10 ore cu fundu pe scaun; am plecat de acolo de ma tineam de burta. Sper sa ma ajute perna speciala de gravide pe care mi-am comandat-o pe net...o astept cu nerabdare... vineri o primesc.

lia_2009 Contractiile sunt de vina...Fara efort inseamna sa stai intinsa si relaxta cat mai mult...La servici daca gasesti o pozitie confortabila, mai merge, dar mersul in picioare cu maxi-taxi trebuie sa-l rezolvi cumva...

24+

odiseea noastra, trusou bbluse
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput