Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (26)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna dragelor!!!
Am nervi........ nu stiu ce-i cu mine in ultimul timp ca am o stare tare iritata si iritanta
Va citesc mereu dar nu am ce sa va spun. Sper din toata inima ca stiti ca sunt alaturi de fiecare insa starea necesara ca sa scriu nu am si acum de ex. m-am enervat din cauza asta

Deci......sunt rpin zona dar cu bazdaci

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
26+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

cristies Daca te referi la www.inglesina.ro/eshop/product.php?id_product=12" target="_blank">asta care costa 5000ron...dar e de alta calitate (piele, matasuri etc.). Mie cel mai mult de la inglesina imi place www.inglesina.ro/eshop/product.php?id_product=17" target="_blank">asta. La targul BabyBoom care a trecut costa 2500ron, pe net e mai scump.
E foarte dragutz si caruciorul pe care l-ai ales tu.

24+

odiseea noastra, trusou bbluse
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Da Larisel, la ala ma refeream. Mi se pare enorm 5000 de lei pentru un carut. Bineinteles ca sunt insa perfect de acord cu cei care si-l permit si-l cumpara pentru bebelusii lor.
Cel pe care l-am ales eu... de fapt nu l-am ales, doar ca in cazul in care castig la loto pana in ianuarie si o sa-mi permit sa dau 1000 si ceva de euro pe un carut atunci ala o sa fie modelul.

22+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonette

Buna dragelor!!!
Am nervi........ nu stiu ce-i cu mine in ultimul timp ca am o stare tare iritata si iritanta
Va citesc mereu dar nu am ce sa va spun. Sper din toata inima ca stiti ca sunt alaturi de fiecare insa starea necesara ca sa scriu nu am si acum de ex. m-am enervat din cauza asta

Deci......sunt rpin zona dar cu bazdaci

26+ cu Nicholas!

Nu te ambala cu hormonii! Mai zburda ei din cand in cand cand esti gravidutza. Dar tu stii sigur asta mai bine ca mine, nu?

22+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

toate burticile.Fetlor voi v-ati vopsit pana acum,sau macar aveti de gand ca eu aud fel si fel de zvonuri...si nu stiu ce sa fac,nu are foarte mare importanta(dar st blonda si se vede oribil0 in orice ca zvreau sa fie bebe sanatos.

Mario Andrei 16.08.2005 18+

Eu m-am vopsit o data si urmeaza saptamana viitoare a doua oara. La salon, cu vopsea fara amoniac. Cand am fost prima data mi-a zis ca tine 25 de spalari. A tinut mult mai mult de atat, asa ca acum se vad radacinile foarte pregnant.

Doctorita mea mi-a zis ca nu exista contraindicatii pentru vopsit, si ca asta ridica moralul in sarcina. Asa ca m-am conformat si urmeaza sa ma mai conformez.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

si de la noi!

In legatura cu carutul, va sfatuiesc sa alegeti unul care e usor (s-l ridicati fara probleme pe scari daca e cazul), care incape in lift cum bine spunea cineva (culmea, chiar nu e gluma) si care e usor manevrabil. Pe urma important mai este sa aiba maner reversebil (adica sa suciti manerul astfel incat sa aveti copilul cu fata la voi). In rest depinde de bugetul fiecaruia ... Noi am avut la Andreea unul primit de la soacra mea foarte ieftinut, dar care nu ne-a lasat deloc. Nu merge insa si la ce-l de-al doilea bebe :). O sa mergem si noi la baby expo sa vad live la ce ne oprim.

In legatura cu cezariana, mie dupa 6 sapt mi-a spus ca pot face orice faceam inainte de operatie. Oricum eu mi-am revenit f repede. Sambata noapte m-a operat si duminica la pranz m-a dat la salon cu bebe. Duminica noaptea bebica mea a plans in continuu asa ca eu am facut toata noapte ture cu ea in brate. Luni dimineata urcam si coboram pe scari pentru niste analize si la pranz mi-au dat drumul acasa. Seara dadeam cu aspiratorul ca mi se parea mie ca nu e curat . Oricum asta e din seria nu faceti ca mine ...

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 20+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lia_2009

Am colul scurt si dr mi-a recomandat fara efort. Nu am stabilit ce inseamna efort acum va intreb pe voi ca merg la serv si stau 8 ore in scaun la calc, ca merg cu maxi taxi la serv si stau in picioare cam 20 min e efort? Si va rog ajutati-ma sa ma lamuresc cum sunt contractiile. Eu de o luna de zile simt miscare in partea de jos ma apasa pe vezica ma ia dupa amiaza si ma tine cel putin 2 ore. Sa fie bb sau contractii? Si de ce mi s-a scurtat colul?

va pup

Prin efort se intelege in principal ridicatul lucrurilor grele, mersul sau alergatul pe distante lungi. Functie de cat de grava e problema medicul poate sa-ti recomande sa nu mergi pe distante lungi in masina (mai ales prin gropi), sa nu te intinzi (adica sa nu speli geamurile sau sa intinzi rufele) si altele care tin de activitatea ta curenta. Mie doctorita mi-a recomandat (obligat mai mult) sa nu ma mai catar pe diverse si sa nu-mi mai gasesc de lucru la inaltimi mai mari de doi metrii. Pentru ca imi pot pierde echilibrul sau daca pozitia e incomoda pot avea contractii.

Trebuie sa stabilesti cu medicul tau toate aspectele astea. Contractii inseamna intarirea burticii cateva secunde, cu sau fara dureri si apoi relaxarea ei. Daca simti miscari acolo, inseamna ca e bebe.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

buna seara iubitele!ati papacit???eu am reusit sa schimb dr gine ca aveam probleme serioase cu cel vechi...sa speram ca ramanea la viitorul.maine avem intalnire si vedem marele rezultat.
si eu cred ca este mai folositor eu marsupiu.cel putin cat esti prin casa si mai ai treaba si bebe vrea la mami...frumoase carucioarele,dar si pretul este...pe masura.mi se pare emorm de mult 2500ron ptr carut.ca sa nu mai spun nimic de 5000ron...

ce ati mai facut bun de papica???eu nu stiu ce sa mai mananc,as vrea ceva bun si usor.

eu azi l-am simtit din nou pe bebe(sper ca el era).nu mai am rabdare pana creste...parca trece asa greu timpul...
merg sa fac o baita si apoi televizor.daca nu am somnic mai intru sa va mai stresez putin
am ami scris azi un mesaj,dar vad ca s-a sters si nici nu s-a postat

16s+Doamne ajuta sa fie bebe sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

cris_mario[/red repet ce mi-a zis mie doctorul: PANA IN SAPT @# E BINE SA NU PUN NIMIC IN CAP fie vopsea , sampon whatever. Stiu ca peste tot spune ca nu e f nociv, am prietene care au copii de 2-3 ani sanatosi si care s-au vopsit in sarcina mai la fiecare luna, dar eu nu am putut si inchipuieti am avut nunta!!! am fost mireasa cu radacini crescute si nevopsite de aprox 4 luni!!! Bine la mine nu e drama ca sunt saena si puneam nuantator caramel. Sa fiu in locul tau eu as astepta macar pana dupa 23 de sapt, dar bineinteles, iti recomand sa faci cum te taie capu' si cum iti zice inima . Merci de veste! super ca au si la zara blugi. Io inainte de gravi ma uita D-zeu in zara si mango, acum nici nu am indraznit sa intru sa nu-mi fac inima rea, dar acum o sa caut blugisori. Preturile sunt cu siguranta bune, zara au fost in genere rezonabili.
[red]lia...ce sa zic, eu stiu ca in cazurile astea e sfant statul in pat, hai ca biroul mai treaca mearga, maxi taxi ala nu prea-mi place. Fa si tu scandal, intra cu tupeu si cere loc, doar esti gravida si nu orice gravida, una cu colul scurtat! Moamaaa io cred ca i-as arunca pe toti pe geam ptr bebe. Sa risc eu sa pierd bebe sau sa ma puna dr definitiv la pat pana nasc numa ca sa stea altii cu burta lafaita p scaun?

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

cris ! Felicitari pentru aniversare si multi ani fericiti va doresc! Sunteti tari, la anu' schimbati prefixul! Petrecere frumoasa!

al3csa, bafta la morfofetala, te asteptam sa ne spui ce culoare are caruciorul!

alexia esti o curajoasa c-ai scos-o pe Natalia in ger la o saptamana. Eu cred ca as fi scos-o pe a mea la 2 saptamani. Glumesc acum, nici eu nu prea am ferit-o pe fii-mea de frig si nu e deloc bolnavicioasa. Si eu sper sa avem o iarna blanda, sa putem sta pe afara cu copiii.

cris_mario, bine ai venit! Si eu am saltea din fibre de cocos, am cumparat-o din aceleasi considerente pentru nr 1 si o voi folosi si la nr 2. Nici eu nu am cumparat hainute pana acum, dar voi lua cu prima ocazie. Patut, carucior si sterilizator am de la nr 1, n-am dat nimic pentru ca nr 2 a fost planuit de la inceput. Hainutele nu se vor potrivi cu siguranta, pt ca fii-mea e nascuta vara si toate body-urile mici pe care le am sunt cu maneca scurta... Sanatate multa, sper sa nu fie nimic serios cu piciorul tau!

sagetutza, felicitari pentru caruciorul roz!

larisel, e super caruciorul pe care te gandesti sa-l cumperi!

onitza si eu am perioade de somnolenta, de obicei dupa masa de pranz si atunci beau putina cafea ca sa-mi revin. Problema e ca nu am fost niciodata bautoare de cafea si ma mai aleg uneori cu dureri de cap sau cu niste fibrilatii. Nu-i rea deloc ideea alexutzzei, dar dimineata inainte sa plec la servici cred ca numai de facut suc la storcator nu-mi arde... Daca mi l-ar face altcineva...

alexutzzza, cum face sotul tau mancarea de linte?

mariucasara, n-am vazut marsupiu orizontal, de la ce firma il ai/cumperi?

simo, te inteleg si imi pare rau, fir-ar ei sa fie de hormoni de sarcina... Si eu ma enervez foarte usor, plang foarte usor si ma trezesc ca-s euforica la fel de usor, trec dintr-o extrema intr-alta de parca n-as fi sanatoasa la cap, eu care sunt o persoana echilibrata de felul meu. O sa treaca si asta...

xela, uau, ce organism bun ai, chiar ca ti-ai revenit repede dupa cezariana! Eu m-am chinuit ingrozitor, desi am nascut natural, din cauza epiziotomiei si ma gandesc serios sa fac cezariana acum, daca tot ma taie macar sa stiu ca scap de travaliu... poate cu ocazia asta imi leaga si trompele ovariene ca oricum prin inca o sarcina cu greturile alea infioratoare si permanente nu ma mai simt in stare sa trec.

micki, ce faci, ai iesit din spital? Sper ca esti bine acum.

Nico de Isabela si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Aveti dreptate..........sunt de vina hormonii si stiam asta dar nu-s obisnuita cu mine-n halul asta! Ajung seara acasa aparent fara nici un motiv sa fiu nervoasa si incep sa pufnesc si sa vorbesc un pic mai rastit cu puii, si mi-e sila in acelasi timp de mine! De ex acuma mor de dorul lor, vreau sa-i puuuuuppp si sa-i strang in brate si cand ajung acasa uit
Nu-mimai place de mine

26+ cu Nicholas!

Mergi la inceput