Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (26)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

alexutzzza eu sper sa nasc natural dar oricum voi folosi in primele luni un marsupiu pentru nou nascuti, orizontal si cu suport pentru cap, gat si coloana. Scoica/cosuletul de masina va ramane fixata in masina.

Mamica Sarei Maria(22.11.2006) si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Larisel am uitat sa-ti multumesc pentru info, imi plac foarte mult costumasele, insa nu cred ca le voi gasi. Multumesc oricum esti o draguta.

Vikinga cat de maaaaaaaaaaaare s-a facut Nadja, Aldo era oricum maricel, nu se mai vede diferenta chiar atat de mare, insa Nadja de la bebelusa la fetita, e o incantare. Mie uneori nu-mi vine sa cred ca voi fi mamica, probabil toate fetele au avut simtit asta, mai ales la primul bebe. Este minunat sentimentul de a sti ca vei deveni mamica!

17+ cu Lorena

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

mariucasara sa stii ca si sotul meu e f incantat de marsupiu dar eu ma gandesc, in ianuarie la minus cate grade or fii cum duc io bb in marsupiu? mi se pare ca nu am posibilitatea sa-l infofolesc/protejez f mult in marsupiu. bine la faza asta vine replica sotului: auzi da unde crezi tu ca iesi in primele luni (cele in care nu ai voie sa faci efort dupa operatie si care vor fi februarie si martie) singura cu copilu de o sa fie nevoie sa cari? Te duci cumva in fiecare zi sa scoti copilu in parc pe minus cate or fii? Si are dreptate, adica in mare cred ca in lunile alea o sa iasa bb din casa numa la ocazii la care o sa fie si sotul prezent sau maica-mea/taica-miu...Oricum marsupiu ramane pe lista la capitolul "interesant!"

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

larisel mai stii de vreun premaman in Bucuresti? ca a fost unu in Dorobanti si s-a desfiintat si nu stiu daca mai e altundeva. in schimb am fost la prenatal si e jale! jaf armat la druu mare!!!!!!!!! 366 lei nist epantaloni de birou cu dunga (f fancy trendy whatever, f la moda si frumosi cu stil si gust dar...ma lasi!). Ce m-a deranjat era ca la alti pantaloni uitasera pretul in euro pe eticheta: 40 Euro s i apoi in lei 284 RON!!!!! JAF! Eu ma impac cu mothercare f bine sunt destul de moderni si rezonabili ca pret, nu mi-am luat decat 1 blug f misto, 1 rochita f draguta merge si la o ocazie (nu nuta, dar de cocktail e ok) si 1 pantalon negru cu dunga ptr zilele mai oficiale la birou. nu cred ca o sa mai investesc mai mult in hainute, sper eu cel putin .

ratusca mica sa stii ca si io eram incantata de 3 in 1 dar mi-a zis cineva ca e cea mai mare prostie sunt f scumpe si cica nu le vei folosi. Ea si-a dorit f mult 3 in 1 i-au facut parintii cadou si…sunt folositoare numai: carutul si cos/scaun masina (acel cos port-bebe care poate fii si scaun de masina), cred ca o sa mi le iau separate, dar oricum am voie sa car si bebe si cos? Daca bebe e mare si gras (asa cum sper eu sa ma ajute Dumnezeu sa fie baietelul meu !!!)?

20+

Cred ca Premaman se deschide in noul mall Cotroceni, parca am vazut pe undeva o reclama, am cautat pe net dar nu am gasit confirmarea, deci ramane la stadiul de zvon

Ratusca 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

eu azi dimineata am dat la rate.................
acid..............

voi nu aveti dureri de spate?

pe mine ma doare pe dreapta langa coloana de nu mai pot
cateodata mi-e greu si sa sulfu......bebe e pe partea stanga..............

doamne c e groaznic doare.........................

Poze
Bea 22+ cu Ivan Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

gagicile!moamaaa cate stiti voi despre carut marsupiu si alte treburi.....eu ma gandeeam ca in afara de carut patut si chestii de baita de papa de ingrijirea lui bebe personala nu vom lua....sunt afoana la capitolele landouscoica..nu ma pricep...si nici sotul...si nici familia.....nu stiu cred ca totusi vom lua pentru masina scaunel si amin....noroc cu voi ca mai aflu de una de alta.pentru asta
legat de dureri de spate parca imi amorteste la birou de imi vine sa smulg tot din jurul meu si ma ridic si ma duc la sot sa maseze si iar ma asez...si iar durereasi iar la sot...uff dar cand o fi burtica in ultimele luni ce o sa facem oaredoamne ajuta-ne sa trecem cu bine de incercari!fetili

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Spatele doare rau zi de vara pana-n seara vorba povestii...m-am obisnit cu el...de felu meu nu-s rea de dureri, dar ajuta f mult seara sa dorm baricadata in perne. Asta ma relaxeaza cel mai bine. inainte de faza cu pernele, ma intindeam seara in pat si parca mai rau ma durea si mai incomod imi era pana a citit sotul pe net(LOOOOOOOOOOOOOOOL!!! el chiar citeste mai multe decat mine!!!!) ca treb sa dorm cu perna intre picioare si la spate si mi-a aratat intr-o seara ce si cum. E incomparabil mai bine! Rai! ma uitam intr-o zi pe net si cred ca asta e de vis! www.bebeplanet.ro/img/produs-perna_jane_3_165.jpg" target="_blank">http://www.bebeplanet.ro/img/produs-perna_jane_3_165.jpg dar nu as da banutii pe ea, sunt ok cu pernutele mele.
Ratusca merci mult de pontul cu premaman! Chiar ma framanta ptr ca atata vreme cat aveau pe Dorobanti (aici lucrez) cand nu eram gravida imi intepeneau ochii zilnic in vitrina....

In ceea ce priveste arsurile tot sotul m-a salvat si pot spune ca m-a salvat de la moarte ptr ca ma ardea raaaaaaaaau!!! tot cosul pieptului si gatu ma ardeau si simteam ca mi se usuca si gatu de arsura si veneau niste ragaieli care lasau o "dara" de arsura de ziceam ca mor...Sotul meu e grec si mi-a cumparat DYOSMOS si-mi face ceai din el si acest ceai a luat durerea cu mana!!! http://images.google.ro/images?hl=ro&um=1&q=DYOSMOS&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi asta e planta, vad ca e tradusa ca menta...acum nu stiu ce sa zic...seamana cu menta dar nu e chiar menta, e o specie de menta...off sper sa va descurcati...

Bafta!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

toate burticile.Fetlor voi v-ati vopsit pana acum,sau macar aveti de gand ca eu aud fel si fel de zvonuri...si nu stiu ce sa fac,nu are foarte mare importanta(dar st blonda si se vede oribil0 in orice ca zvreau sa fie bebe sanatos.
alexutzza ai perfecta dreptate in ceea ce priveste marsupiul,iarna e tragic de incomod (tinand cont de hainutele ff groase),am vazut unele femei care tineau bb in marsupiu prin casa pentru a-si face treaba...akm nu stiu ce sa zic....si inca cv,am vazut ca te interesai de haine,mai nou au si la ZARA blugi pentru gravide,din pacate nu mai stiu pretul,dar nu mi s-au parut scumpi

Mario Andrei 16.08.2005 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Vikinga, ne-ai topit cu vikingii frumusei. Intr-adevar e bine sa ai doi copii de varste apropiate.
Ma uitam la Nadja cata energie are... cum reusesti sa te tii dupa ei?
Inventia este super. Cred ca am mai vazut undeva cu bicicleta in fata, dar alt format la carut.
la toti vikingii.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_2009 spune:

Am colul scurt si dr mi-a recomandat fara efort. Nu am stabilit ce inseamna efort acum va intreb pe voi ca merg la serv si stau 8 ore in scaun la calc, ca merg cu maxi taxi la serv si stau in picioare cam 20 min e efort? Si va rog ajutati-ma sa ma lamuresc cum sunt contractiile. Eu de o luna de zile simt miscare in partea de jos ma apasa pe vezica ma ia dupa amiaza si ma tine cel putin 2 ore. Sa fie bb sau contractii? Si de ce mi s-a scurtat colul?

va pup

Mergi la inceput