Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 19
Vi4i spune:
seara buna la toate burticutele!!!
alexutzzza sorry,da mai vin si eu cu niste adausuri la aceasta receta delicioasa,(sunt si eu o o admiratoare al lintei,cel putin odata pe sapt.)
p-u doritoare mai adaugati vreo cateva frunze de teline si un pic de otet la fierbere! la servire puteti sa mai adaugati inca putin de otet(dupa gust) si tare super delicios merge cu branza feta sau cu orice branza mai saratica!!!! desi se recomanda de servit cu branza p-u ce nu mai stiu exact ca toti vorbesc greaca in preajma si nu m-am prins!!!!

chiar azi am gatit linte si am uitat sa pun fruze de dafin

!!! desi si fara ea are un gust delicios!!! sper ca v-am fost de folos....
alexutzza

si sper ca nu te-am ofensat ca am venit si eucu niste adausuri( dupa gust)
17+
Dionisios
larisel spune:
lia_2009 Dupa ce ti-am scris mesajul am vazut ca si alexutzzza iti zisese acelasi lucru...
alexutzzza Eu mi-am comandat perna www.bebelusul-tau.ro/detalii.php?cod=AR01" target="_blank">asta si e mai ieftina. (scoateti liniutza dintre "bebelusul"si "tau" ca altfel nu merge).
danyelana Nu mai stiu pretzuri...o data am trecut in mall, dar m-am uitat de departe si stiu ca am ramas socata de scorurile mari.
24+

odiseea noastra, trusou bbluse
nepoteii mei, viatza la tzara, noi
arwen92 spune:
fetele vin si eu cu o intrebare:putem sa mancam zacusca???a facut soacra mea si eu pe langa cratita

...acum am auzit ca nu ar fii indicata,dar manar putin ca 

16s+
Doamne ajuta sa fie bebe sanatos!
plateea spune:
'seara, fetele!
am intrat sa va salut, ca-mi era dor de voi.
bebe al meu e ok, eu nu. dar, daca e el bine, o sa imi fie si mie.
la toate burticile.
21 cu 
danyelana spune:
Plateea, sper ca nu este ceva grav.
fata sa treaca.
Alexutzzza, si la noi preturile la perna sunt de la 30 si ceva pana la peste 100 depinde de firma, de umplutura si mai stiu eu de ce. A mea e cu bilute de poliester expandat si e foarte buna.
Merci pt reteta de linte ca am tot vazut in magazin dar nu am luat ca nu stiam cum sa o fac si daca este buna.
Azi mi-a fost pofta de ardei umpluti, dar cu umplutura de post
, asa ca asta am papat in seara asta. Si pe langa mine si baietii au mancat ardei.
Poate maine fac fasole batuta ca parca as manca si de aia si azi am intrebat-o pe mami cum se face. Sper sa ma simt bine si sa reusesc sa gatesc.
Pupici
Acum
21+ cu bb mic
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
larisel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui arwen92 fetele vin si eu cu o intrebare:putem sa mancam zacusca???a facut soacra mea si eu pe langa cratita ![]() ![]() ...acum am auzit ca nu ar fii indicata,dar manar putin ca ![]() ![]() ![]() 16s+ Doamne ajuta sa fie bebe sanatos! |
Dar ce sa aibe? Doar e din legume?
Eu pana acum am auzit de putine alimente contraindicate in sarcina: branzeturi de la tzarani (pt a evita listeria), carnuri si oua care nu provin din surse sigure (pt a a evita salmonella), cruditatzi gen peste crud, mezeluri, scoici etc. (pt a evita intoxicatzii).
24+

larisel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui plateea 'seara, fetele! am intrat sa va salut, ca-mi era dor de voi. bebe al meu e ok, eu nu. dar, daca e el bine, o sa imi fie si mie. la toate burticile. 21 cu ![]() |
Dar ce s-a intamplat? Sper sa vii cu vesti bune cat de curand.

24+

alicredo spune:
v-am spus acum o luna ca eram nelinistita ca m-a trimis la spital cu urina ptr analize ca a vazut asistenta ca am infectie, ei bine, am facut o infectie nasoala cu e.coli.
maine ma duc la medic sa vad daca imi da ceva , sau daca mai am.Nu pot sa cred ca m-au lasat asa de o luna fara sa ma sune.am aflat de infectie de la cineva de la spital(o prietena)care s-a uitat peste analize.
sper sa fie totul bine! va sarut pe toate 
noapte buna!
19+
arwen92 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui larisel
Dar ce sa aibe? Doar e din legume? Eu pana acum am auzit de putine alimente contraindicate in sarcina: branzeturi de la tzarani (pt a evita listeria), carnuri si oua care nu provin din surse sigure (pt a a evita salmonella), cruditatzi gen peste crud, mezeluri, scoici etc. (pt a evita intoxicatzii). 24+ ![]() odiseea noastra, trusou bbluse nepoteii mei, viatza la tzara, noi |
saru-mana!am infulecat o cantitate mai maricica
hai sa mai scriem repede o pagina 2 sa facem capitol nou
.sunteti harnicute...au am umblat toata ziua pe drumuri si la 4 cand am ajuns acasa m-am bagat direct in pat si am dormit pana a venit sotul.am rugat-o pe soacra mea sa ma trezeasca cand se apuca de mancare,dar eu am vb eu am auzit...m-a lasat sa dorm pana a venit tati si m-a
.asa ma trezeste mereugagicile,eu intru in 4luni si burtica tot mica o am.se vede doar putin...toata lumea ,ma intreaba cat am ca nu se vede burtica sau daca bebe este bine...de la asta m-a si speriat putin...OARE CHIAR ESTE BINE DACA NU SE VEDE BURTICA???S-A DEZVOLTAT NORMAL???maine merg la spital sa ma intalnesc cu noua dr care ne va supraveghea sarcina si poate v-om naste acolo...sa vedem!
larisel-

16s+
cristies spune:
[/quote]
saru-mana!am infulecat o cantitate mai maricica
...a fost delicioasa![]()
gagicile,eu intru in 4luni si burtica tot mica o am.se vede doar putin...toata lumea ,ma intreaba cat am ca nu se vede burtica sau daca bebe este bine...de la asta m-a si speriat putin...OARE CHIAR ESTE BINE DACA NU SE VEDE BURTICA???S-A DEZVOLTAT NORMAL???maine merg la spital sa ma intalnesc cu noua dr care ne va supraveghea sarcina si poate v-om naste acolo...sa vedem!
larisel-

16s+
[/quote]
Draguta, tu peste doua sapt. inti in luna a cincea (din sapt. 18). Dar nu-ti face griji, fiecare corp reactioneaza in stilul lui caracteristic. La mine acum se vede, dar sincer am impresia ca de-acum a inceput sa creasca. Pana acum era doar in capul meu. ![]()
Cu zacusca 

, si eu sunt fan dar nu prea mananc ca imi face rau, fara legatura cu sarcina, doar cu fierea. 

22+