Locul fetelor Nou-Venite (13)
Raspunsuri - Pagina 14
aleesicoo spune:
Lorin aici sunt ca nu scapa forumul asa usor de mine
Alesicoo - actuala mamica de javruta Gessy batranica(11ani)
Take a look at yourself and then make a Change - MJ
aleesicoo spune:
acum ati fugit voi?
lorin7774 spune:
Jesia, o sa vezi ca o sa poti si tu....Iti doresc sa ajungi cat mai repede acolo....
aleesicoo spune:
cred ca celelalte fete sunt cu treaba multa
lorin7774 spune:
Citat: |
acum ati fugit voi? Alesicoo - actuala mamica de javruta Gessy batranica(11ani) Take a look at yourself and then make a Change - MJ |
N-am plecat , dar se pare ca suntem numai noi doua... Asa ca, despre ce vrei sa vb ?
aleesicoo spune:
despre orice vrei tu, doar daca ma ast 5 min sa ma duc sa
jesia spune:
Lorin saru`mana Doamne ajuta sa ajung si eu mai repede cu desi eu sunt ffff emotiva nu stiu ce o sa ma fac atunci
Sunt si eu aici sa vb
Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic
lorin7774 spune:
Lorin saru`mana Doamne ajuta sa ajung si eu mai repede cu desi eu sunt ffff emotiva nu stiu ce o sa ma fac atunci |
Gandul ca vei tine in sfarsit in brate "minunea ta" te va face sa ai puteri de care nici nu ai visat ca esti in stare !!!
dar hai sa ajungem intai acolo, ca iar cad in butoiul cu melancolie blegoasa ...
Ale, ies si eu la
jesia spune:
Gandul ca vei tine in sfarsit in brate "minunea ta" te va face sa ai puteri de care nici nu ai visat ca esti in stare !!! dar hai sa ajungem intai acolo, ca iar cad in butoiul cu melancolie blegoasa ... Ale, ies si eu la |
Asta am auzit-o la multe fete care au ramas ...ca te schimbi total si devii o alta persoana ca bebe face minuni.
In alta ordine de idei....sa inteleg ca la ovulatie aveti dureri de ovare? eu daca am fost atatia ani in pauza nu prea stiu cum sta treaba
Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic
trutzi spune:
Salutare fetelor!
Greu mai tine omul pasul cu voi. Si mie imi surade ideea sa ne mutam toate la odisee, ca m-am atasat de voi Acum am iceput sa visez