Locul fetelor Nou-Venite (13)
Raspunsuri - Pagina 15
ralushka spune:
pe 09.08 am avut ultimul cmmamaaa ce as fuma o tigara dar am promis ca ma las
apropo de fier in gura, eu am unul ( pierce) si daca spuneti ca senzatia o sa fie si mai urata cred ca o sa-l scot
trutzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralushka pe 09.08 am avut ultimul cmmamaaa ce as fuma o tigara dar am promis ca ma las apropo de fier in gura, eu am unul ( pierce) si daca spuneti ca senzatia o sa fie si mai urata cred ca o sa-l scot |
Eu zic sa il scoti ca sa nu mai accentuezi senzatia, cred ca e tare nasol, dar totul o sa treaca, o sa ai o sarcina usoara, o sa nasti la timp si la anu` o sa iti tii in brate
lorin7774 spune:
Asta am auzit-o la multe fete care au ramas ...ca te schimbi total si devii o alta persoana ca bebe face minuni. In alta ordine de idei....sa inteleg ca la ovulatie aveti dureri de ovare? eu daca am fost atatia ani in pauza nu prea stiu cum sta treaba Pozele mele Ce nu te doboara te face mai puternic |
Da, dupa toate calculelele se pare ca sunt la ovulatie zilele astea si ori am racit putin prin zona aia, ori "simt ovulatia live"...prefer a doua varianta
pe 09.08 am avut ultimul cmmamaaa ce as fuma o tigara dar am promis ca ma las apropo de fier in gura, eu am unul ( pierce) si daca spuneti ca senzatia o sa fie si mai urata cred ca o sa-l scot |
nu cred ca "fierul" din gura e de vina, ci din burtica...
in legatura cu , las-o....e mai bine pentru amandoi. noi suntem aici sa te sustinem si promit ca nu mai vb nimic despre acest subiect, sa nu-ti fac pofta.
si sa-ti traiasca "taurul" din burtica !!!
trutzi, la odisee cu noi. Hai ca putem !!!
aleesicoo spune:
sigur ca putem Lorindoar ca ne mai tine si pe noi in suspans.
eu in continuare am acele mici intepaturi numai in ovarul stg. e clar ovulatia pt k in fiecare luna simt la felacum am asociat,asadar am am si papat si acum la barfa cu mine
Alesicoo - actuala mamica de javruta Gessy batranica(11ani)
Take a look at yourself and then make a Change - MJ
aleesicoo spune:
haideti fetele despre ce vb ?
lorin7774 spune:
si mie mi s-a facut foame... Ma duc sa halesc ceva.
Ale, sa-ti fie de bine...
fetelor, voi ce mai gatiti pe acasa ? Ca azi am zi de gatit si sunt in pana de idei...
aleesicoo spune:
ms frumos , sa ai pofta si tu
pe mine nu ma bagati in aceeasi "oala" in privinta gatitului ca eu stau la mamica si oricum nu stiu sa fac nimicinafara de cartofi prajiti si oua, astea sunt standard, asa ca pas la mine sub asta
si inafara de asta la mine in casa acum arata a santier sau subsol care vi se mai pare delicat
lorin7774 spune:
pe mine nu ma bagati in aceeasi "oala" in privinta gatitului ca eu stau la mamica si oricum nu stiu sa fac nimicinafara de cartofi prajiti si oua, astea sunt standard, asa ca pas la mine sub asta si inafara de asta la mine in casa acum arata a santier sau subsol care vi se mai pare delicat Alesicoo - actuala mamica de javruta Gessy batranica(11ani) Take a look at yourself and then make a Change - MJ |
ce bine de unii ca are cine gati si ce nasol ca te-au invadat meseriasii !!!