Locul fetelor Nou-Venite (13)
Raspunsuri - Pagina 13
lorin7774 spune:
Citat: |
dar stii care e treaba ca nu am prestat sambata cand au fost durerile sa zic asa mai puternice, am prestat aseara dar oricum tot am mai simtit ceva asa.. uite spre exemplu acum nu simt...... si aseara dupa ce s-a terminat actul, nu m-am ridicat brusc din pat, am stat vreo 15 min, dar de celelalte dati cand am ramas nu am tinu cont de chestiile astea, nici nu ma gandeam la si tot se prindea, deci psihicul face tot fir-ar sa fie, cu cat ne gandim mai mult la ovulatie si la cu atat nu vine mai repede, asa mi-a zis si o dr. de aici d la mine care specializarea ei este GINECO asa ca eu o las mai moale sa ma tot gandesc, prestez si nu mai gandesc Alesicoo - actuala mamica de javruta Gessy batranica(11ani) Take a look at yourself and then make a Change - MJ |
Intotdeauna psihicul ne joaca feste !!!
Miruna avenit dupa 1 an si jumatate de munca... Si inainte de a ramane mi-a zis dr. sa ma duc in padure, sa urlu la luna, sa nu ma mai gandesc la BB si sa traiesc momentul ca nu mai are ce sa-mi faca mai mult !!! Si Miruna a venit exact cand nu ne asteptam, ca de altfel si ce-a de-a doua sarcina.
Si sa nu-ti mai spun ca si eu stau dupa in pat si chiar cu cracii pe pereti, sa-i directionez pe aia mici unde trebuie !!!
Offf, inainte ramaneau femeile gravide numai cand vedeau chilotii in cui... Si uite cum am ajuns...
Propun ca dupa ce trece luna cu NO STRESS, sa abordam zicala : "GANDESTE POZITIV"
Desi luna de luna sunt gravida doar in creierul meu si dezamagita pe masura..
aleesicoo spune:
pai sa vedeti atunci cate capitole se fac pe zi o sa stea Mvb si Trutzi care mai fac capitole numai pe forum, ca eu si cu piciul meu vom vb fff mult, si de cate ori respir o sa va spun
Alesicoo - actuala mamica de javruta Gessy batranica(11ani)
Take a look at yourself and then make a Change - MJ
aleesicoo spune:
eu ramanand inainte fff repede mama mea avea o vorba: "tu si cand te uiti la ea ramai gravida"
dar acum nu stiu ce se intampla , cred ca e prea intuneric de nu vad aia mici drumul
Citat: | ||
citat din mesajul lui lorin7774
Intotdeauna psihicul ne joaca feste !!! Miruna avenit dupa 1 an si jumatate de munca... Si inainte de a ramane mi-a zis dr. sa ma duc in padure, sa urlu la luna, sa nu ma mai gandesc la BB si sa traiesc momentul ca nu mai are ce sa-mi faca mai mult !!! Si Miruna a venit exact cand nu ne asteptam, ca de altfel si ce-a de-a doua sarcina. Si sa nu-ti mai spun ca si eu stau dupa in pat si chiar cu cracii pe pereti, sa-i directionez pe aia mici unde trebuie !!! Offf, inainte ramaneau femeile gravide numai cand vedeau chilotii in cui... Si uite cum am ajuns... Propun ca dupa ce trece luna cu NO STRESS, sa abordam zicala : "GANDESTE POZITIV" Desi luna de luna sunt gravida doar in creierul meu si dezamagita pe masura.. |
lorin7774 spune:
Asta nu poate decat sa ma bucure....poate si travaliul meu o sa fie floare la ureche Pozele mele Ce nu te doboara te face mai puternic |
Si la travaliu e cam cum iti faci....Adica puteam si sa urlu si sa ma sui pe pereti, dar nu ma ajuta cu nimic.
Atunci m-am controlat si spre sa mai apuc o data sa repet figura !!!
Va imaginati cum o sa stam cu laptop-ul in brate si o sa povestim fiecare contractie ???
aleesicoo spune:
raportez si acum niste mici intepaturi in ovarul stg
unde e sotul??????
aleesicoo spune:
mie iar nu imi mai merge sa intru pe forum dupa explorer
lorin7774 spune:
raportez si acum niste mici intepaturi in ovarul stg unde e sotul?????? Alesicoo - actuala mamica de javruta Gessy batranica(11ani) Take a look at yourself and then make a Change - MJ |
Pai unde e ??????? Mana pe telefon si sa se prezinte la raport !!!
Doamne, va dati seama cat ii stresam saracii ?
lorin7774 spune:
mie iar nu imi mai merge sa intru pe forum dupa explorer Alesicoo - actuala mamica de javruta Gessy batranica(11ani) Take a look at yourself and then make a Change - MJ |
Am incercat si eu cu explorer acum 10 minute si m-am lasat pagubasa. Imi dispareau capetele galbene si mergea mult mai greu.
Hai cu Mozila, aleesicoo...sau cu orice alceva, da' nu ma lasa singura aici.
Cica eu sunt la birou si muncesc !!!
jesia spune:
Lorin bravo imi place ideea ta...ca oricum daca zbieri nu te ajuta cu nimic ...
alesico pupam fata sa treaca
Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic
aleesicoo spune:
e la serv si la fel sunt si eu ......deci bebeloiu sa ast pana diseara
iar face forumul figuri
Citat: | ||
citat din mesajul lui lorin7774
Pai unde e ??????? Mana pe telefon si sa se prezinte la raport !!! Doamne, va dati seama cat ii stresam saracii ? |