Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (234)
Raspunsuri - Pagina 19
laura_dimitris spune:
Gratiela, apropo de mancat.... gladioala de eleni manca si ea la fel precum gladiolul tau pana de curand... De 2 saptamani si ceva ii dau septilin pentru imunitate si mananca frate de sparge. Tot timpul are burta ca un cimpoi
. Chiar si oamnele de la cresa mi-au spus ca se sperie de cat poate sa manance ![]()
Monica, deci, trebuie sa+i multumim net+ului tau ca nu ti-a permis sa intri pe mail si asa avem placerea sa te citim ... ![]()
habar n-aveam ca exista o astfel de boala! Doamne ajuta ca sa nu se ia si la clara ta ! 
Natalia,
Alinush, fugi mami la dentist... Doamne cat de nasoale sunt durerile de dinti/masele...
Eu care am nascut natural de doua ori sustin in continuare ca dureri mai mari ca cele de dinti/masele nue exista!!
Offf
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
vara2009
alina023 spune:
Laurici, am fo' mama la dintar! Si cica n-are ce-mi face pana nu trece abcesu' lu' peste oceanic! Iar abcesu' in cauza nu trece nici de-al naibii cu tot augmentinu' ce-l iau. Cum ma opresc o zi, cum incepe iar si dureaza cateva zile pana se retrage din nou.
Am inghitit o marmacie intreaga de pastile pana acum!
Mai stau o zi doua si apoi mai bag o vizita la stomatolog! Poate reuseste sa o scoata...mama ei! E o masea de minte cica!
Va dati seama ca raman si fara dramul de inteligenta ce-l mai aveam si eu...![]()
Luca e ok cu scoala! Inca il gasim in curtea scolii, dar eu ma gandesc zilnic ca nu cumva azi sa fi plecat singur spre casa.
Si ce-as face daca n-ar ajunge acasa...unde-l caut, ce ma fac?? 
Mama paranoica!
Si vreau si eu temeeeeee!!!! ![]()
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Luca, iubitul mamei drag! 
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!
alina023 spune:
PS. Ma prinde bine portocaliul, nu? ![]()
![]()
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!
monicaa spune:
Alina nasol rau cu maseaua. probabil ca de la atata atibiotic si de la intreruperi se incapataneaza sa nu treaca.
Nu poate sa iti faca antibioticul local, injectabil?
Acum 3-4 ani am avut si eu probleme asemanatoare si decat sa imi fac stomacul praf am acceptat injectia in gingie sau ma rog acolo la locul faptei. Si a functionat. daca e asa rau poate e nevoie de mai multe injectii dar macar are efect garantat.
si sa treaca cat de repede
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/
beinazutza spune:
buna!
va rog sa ma ajutati si pe mine
de azi beatrice face caca moale (4 ori)
ieri a mancat ou fiert cu legume . aseara cand am venit de la serviciu am obs o roseata pe obrazul drept care pana la culcare s-a intins pana la ochi. de dimineata cand am sunat acasa nu mai avea pe obraz dar in schimb avea f putin pe gat.
de sambata ea este pe tratament pt raceala. va spun ce a luat si sa imi spuneti daca puteti daca poate fi si de la acesta:
oscilococcinum- 1 pe zi
nurofen- panadol- 4 ml
vitamina c -10 pic
si un sirop de tuse din plante care acum nici nu imi mai aduc aminte cum se numeste
ce sa ii dau?
multumesc!
beinazutza spune:
am uitat sa precizez nu mai vrea sa ia nici un medicament face urat rau.
in schimb este vioaie ...
nu stiu ce o fi
oare sa nu fi fost oul destul de proaspat? a fost in frigider!nu mai stiu....
ma bucuram ca am scapat de tuse si febra 
alina023 spune:
Beinazuta, poate a facut kk moale de la siropurile antitermice. La mine ambii copii patesc asa!
Multa sanatate! 
Monica, multumesc mult de pont! Am sa intreb stomatologul cand merg! Sper sa existe si la noi posibilitatea asta!
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!
beinazutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina023 Beinazuta, poate a facut kk moale de la siropurile antitermice. La mine ambii copii patesc asa! Multa sanatate! ![]() Monica, multumesc mult de pont! Am sa intreb stomatologul cand merg! Sper sa existe si la noi posibilitatea asta! ![]() Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag! ![]() Povestea nasterii Anei ![]() ************************** Emma este iubire! |
multumesc alinis m-am gandit si la asta. oare sa nu ii mai dau? ca febra nu a mai facut de ieri
alina023 spune:
Ca sa stai tu linistita cred ca poti ramane doar cu unul din ele si il dai la 8 ore. Asta pentru inca 24 de ore si daca nu mai face febra il opresti si pe asta. 
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!