Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (234)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Alinush, daaa..subscriu! Este groaznica durerea asta cauzata de infectia dentara. Daca ai stii cat de bine te inteleg. Am avut la 3 dintre maselele de minte complicatii din astea. Tin minte, la una din ele, cel putin, am facut un abces asa de nasol incat nu mai puteam deschide gura mai mult de 1 centimetru...Nu puteam, pur si simplu...parca aveam legat maxilarul de mandibula...iar daca incercam sa fortez durerile erau crunte. Nici n-a putut dr. sa bage vreun instrument prin deschizatura aia...Mi-a facut, tot asa, o injectie (cu anestezic) si n-am mai simtit mare lucru si asa a reusit sa-mi deschida gura si sa-mi faca extractia! Brr..

Laurici si Elle, va pup si-mi este dor de voi!
Laurici, draga de Elenita..a inceput gradi! Se va obisnui curand..O cred, mititica, ca sta agatata de tine cand o iei... ii lipsesti in orele alea!
Elle, drga mea, ma bucur ca toate sunt ok cu baby! Mai tinem un pic "dansatoarele"! Abia astept sa o vad pe Anita!

Monica..wow! ce boala dubioasa! Cititnd cele descrise de Lala...mi s-a zbarlit parul! Sper si eu ca Clarita mica sa nu aiba treaba cu urata asta de boala!
Si mie imi place la cursul de engleza pt. ca, tot asa, vorbesc si eu cu tot felul de oameni, mai aflu diverse lucruri interesante, mai ales ca sunt din f. multe tari acolo (Brazilia, Iraq, Japonia, Rusia, Cehia, Germania etc.). Am avut chiar surprisa f. placuta ca, colega mea "de banca" , ca sa spun asa (ca nu stam cate doi in banca, fiind o masa lunga unde pot sta mai multi, dar ne-am asezat una langa alta de la inceput), locuieste in acelasi complex de locuinte cu mine, chiar suntem vecine, si este din Germania, din Augsburg!

Felicitari pentru Micsunea si Mariaana! Ce vesti frumoase!

Diana, o pupam pe Sofia cea delicata si dragalasa pentru primul mami! Cu testul...asta este..ce sa faci?! Reusiti voi data viitoare!
Sa stii ca am avut o mare emotie cand am citit cum ca ai putea fi gravi! Ma pregateam s ate felicit din inima dar, am vazut apoi mesajul tau si, parca mi-a parut rau ca nu a fost sdevarat!

Ceska, maaamiii..prin ce experienta teribila ati trecut! Si eu zic ca se putea intampla si cu tine la fel de bine ca si cu bunicul sau cu tati...Eu am invatat chestia asta din cele cateva evenimente de gen petrecute fiind EU cu Matei. Si aveam impresia ca mai bine decat mine nu-l poate proteja nimeni, nhu poate avea nimeni grija de el etc. Iata ca sub ochii mei (am intins mana sa-l prind dar n-am reusit) a cazut si s-a lovit cu ochiul (sub ochi, imediat, de fapt) de o sudura la rama metalica de la pat si i s-a facut ochiul instantaneu cat casa si vanat de n-ai vazut! Am crezut ca innebunesc pe loc si m-am blamat continuu ca nu l-am prins...ma gandeam ca i-a fost afectat ochiul..L-am urmarit o lunga perioada dupa ca sa vad cum se comporta ... Matei chiar cred ca are un ingeras care-l pazeste! Prea l-a ferit de ce-i mai rau! Si sa stii ca de multe ori parca cineva m-a impins sa ma duc sa vad ce face si el sa fie cocotat pe ceva inalt, periculos, sau sa fie cu ceva in gura gata sa inghita si multe, multe altele!

Referitor la spalatul pe dinti....da, si la noi se efectueaza cu greutate..plansete, zvarcoliri..Si la noi chiar este musai sa-l facem datorita depunerilor de pe dintisorii lui Matei (care, by the way, s-au estompat considerabil de cand facem periaj sustinut)...

Ma confrunt cu o chestie cu Matei...Am observat ca atunci cand transpira in somn, prinde un miros urat in jurul gatului, in special gatul body-ului are un miros f. nasol...M-am confruntat cu chestia asta si la sot...care transpira f. mult cand doarme...O fi ceva mostenit de la sot? ceva nasol? elimina toxine? semnalizeaza ceva chestia asta? este o dereglare? oare sa merg la doctor? v-ati confruntat cu asa ceva?

Roli, imi pare rau pentru durerile piticutului! Sper sa-i treaca cat de repede! Si noi avem fimoza dar, multumesc lui DD n-am facut inca nimic de gen..Nici noi nu suntem de acord cu procedura si n-am facut-o si nici dr. nu ne=-a sfatuit sa o facem...
Iar chestia cu putzulica asezata in sus..am mai auzit-o dar n-am procedat ca atare...Am incercat doar o data sa fac asa si s-a trezit ud din cap pana in picioare si, cum n-am gasit o explicatie stiintifica pt. procedeu am lasat-o balta!

SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...[/red]

----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
----------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

235

va asteapta!

elle

Mergi la inceput