Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (234)
Raspunsuri - Pagina 14
gattasalvaje spune:
Ema , eu zic sa mai astepti cu rotarix-ul pana la 4 luni...de ce te grabesti sa i-l faci acum ? El este micut si nu mananca decat laptic , ii sterilizezi totul , nu intra in contact cu multe persoane...deci este mai putin expus la rotavirus. N-are rost sa-l chinui asa mic.
Sarei i l-am facut la 4 luni , prima doza...iar a doua doza n-am apucat sa i-o mai fac din cauza problemelor care s-au tinut lant anul trecut ...infectiile urinare , operatia . Nu stiu daca este meritul rotarixului , dar pana acum n-am avut probleme cu enterovirozele , sper sa nu vorbesc intr-un ceas rau.
Daca decizi sa i-l faci , ai grija sa i-l administrezi pe cat posibil cand este cu stomacelul gol si nu-i da imediat sa manance. Rotarixul este sub forma de siropel pe care trebuie sa-l inghita , si daca se intampla sa vomite sau sa regurgiteze , s-au dus pe apa sambetei 3 mil. sau cat costa.
Ca efect secundar , la Sara s-a manifestat o oarecare lipsa a poftei de mancare si un pic de kkceala...dar nu ingrijorator.
Pupam grasunelul si pe fratiorul Milan si pe mamica lor 
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta lala, emma despre ce leganut e vorba? de la graco pe baterii/priza? merita sa dau banutii pe el, nu? eu vroiam ocean wonders de la fisher price .. dar e scump in draci. ce model aveti voi? Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 38+ Anna Sophia Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
De la Graco pe baterii. Cea mai buna achizitie pe care am facut-o.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
Design blog
Lala_D spune:
Stancuta pup fetele. Si felicitari pentru progresele micutei.

O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
Design blog
gattasalvaje spune:
Stancuta , nici nu sti ce ma bucur pentru voi , pentru primul "mama" spus de Sofia !

Bafta marti la test ...eu sper sa se constate un progres cu olivele si sa nu fie totusi nevoie de implant cohlear. Va tin pumnii !
Elle , bravo pt vestile bune de la control !
Vreau sa va intreb si eu cum stati cu spalatul pe dintisori cu piticii ? Noi avem probleme la capitolul asta...nu vrea sa stea sub nicio forma sa-i perii dintii. Cum ma vede cu periuta , incepe sa urle sa i-o dau ei si...daca ii dau ei peria , numai spalat pe dinti nu e ala ...isi perie buzele , obrajii , parul , numai dintii nu
. Incep sa-mi fac probleme , pt ca mi se pare ca dintisorii de sus au inceput sa se ingalbeneasca. De la ce varsta ar trebui ca spalatul pe dinti sa intre in rutina zilnica ?
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
NataliaS spune:
'Neata!
Eu am un moment de liniste - Ana a plecat la gradi desi (dupa o sapt de gradi) tuseste putin...sper ca nu mult, i-am zis educatoarei sa ma sune daca tuseste mai mult sa merg sa o iau acasa; iar Stef doarme inca....
prilej pentru mine sa citesc ce-ati mai scris si sa va scriu doua randuri...
Stancutz - felicitari pentru primul Mami -
sa va iasa bine analizele si sa scapati de implant!!!!
fetita scumpica si pe mami ei grijulie.
Ema - nu stiu ce sa spun de rotarix...eu tot nu l-as face...sunt multe tulpini de rotavirus si tu surprinzi prin vaccin doar cateva...oricare ar fi decizia nu le face deodata! Pup mami frumoasa si baietiii scumpi.
Elle - wawww ce putin mai eee...de abia astept sa o vad pe little Ana![]()

Ven - bine bine - adica cu toate "titzele" big love , numai cu Stef big war?![]()
Don Juan si Markus istet si pe mami lor care si face probleme prea din timp pentru anul viitor
Si despre noi...am avut un WE tare placut, am iesit prin parc, la plimbare, la Septemberfest sa o ascultam pe o amica cantand, sa papam Kurtos Kalacs, iar ieri pe langa Cluj la un restaurant la masa cu niste prieteni...a fost foarte relaxant, mai ales ca si gazele au papat bine si nu m-am stresat cu alergat cu papa dupa ele...le-am lasat in voia lor, au adunat pietricele, castane, au alergat dupa pisici, le-au dat sa manance , dar mai ales am stat la aer curat.
Intrebare catre cele care le dati copiilor ulei de peste - nu fac alergie sau diaree de la el? Eu le-am dat cateva zile, am luat si eu o lingura ieri si s-a lasat cu diaree, iar la Stef ii ies bubite pe picioare (urticarie)...sa fie de la asta?
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
laura_dimitris spune:
Buna dimineataaaa !!!!
Poftiti la cafeluta calda care pofteste 
Eu mi-am dus piticii la "job-urile"lor.
Plangacioasa mica si mucioasa la cresa ![]()
Reclacitrantul dimitrakis la gradinita in prima zi dupa vacanta. Aseara de emotionat ce era ca - in sfarsit! - incepe si el gradinita a si intrat mai devreme in casa. Problema este ca gradinita lui a intrat in renovare si s-au mutat cu totii, cu catel si purcel - ins ediul unei scoli. Clasa lui dimitrakis este la fel de mare ca dormitorul meu
si acolo trebuie sa stea 21 de copii si doua educatoare....
Pur si simplu nu se putea respira inauntru 
Asta este!
Alinush, aoleu.... ce face nazdravanul tau....
si dicolo de trotuar este strada intens circulata...
Macar sa ramana in curte si sa nu mai iasa in strada!
cum a fost in wek-end la tara ? A mai alergat anita pisicile si cainele
?
Honey,
lui AJ! Ce bine si usor s-a adaptat daca spui ca a avut doar "cateva zile" in care a plans dimineata... Pai a mea plange deja de 2 saptamani.... si, cica sunt copii care au plans luni de zile... Esti multumita de cresa? cate ore il lasi acolo ?
Miri, wow... asta da cadou frumos si deosebit ! Dar,... il si meriti din plin! 
Ven,
jos palaria in fata ta si a colegilor tai !!!! Si eu m-as lupta ( chiar si la propriu
) cu toti cei care ii blameaza pe profesori, educatori si medici... Sincer cred ca numai pasiunea si rezultatele obtinute te pot determina sa faci o astfel de munca pe un astfel de salariu...
Sper din tot sufletul sa-si revina si tara asta din punctul acesta de vedere...
Stai ca acum sunt blamati si judecatorii... multi au impresia ca sunt plini de bani si fac gargara de pomana...Una din prietenele mele - judecator la o judecatorie - are salariu fix 14 milioane
si bona lui fiu-sau primeste 15 milioane pe luna ![]()
In fine,... nebuneala curata !
Elle, offff cat de mult de inteleg in ceea ce priveste problema cu dormitul lui eva...
Eu ma urc pe pereti de cate ori vine momentul de mers la culcare... la pranz si seara 
Eu m-am resemnat. Copiii mei nu vor pur si simplu sa doarma
adorm doar atunci cand efectiv nu-i mai tin bateriile de atata alergat/tipa/ urlat etc ![]()
Mada,
sunteti si cu printesa acolo la sibiu ? Cred ca ai sughitat zilele trecute ca am tot pus-o pe lavinia sa-mi vorbeasca despre sofia ta ![]()
Eliza
si eu o iau cam la aceasi ora. sper sa se obisnuiasca cat mai repede! Offf!
trimit mesajul acesat ca mai am putin si va dau acfeluta la pranz ![]()
revin
sper ![]()
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
vara2009
Ellenuta spune:
neataaa
laurici multumim de cafelutza!! tare buna mai este! uff .. ce nasol cu gradinita lui dimi .. te cred ca e greu si aglomerat ... cum Dumnezeu sa tii atatia copii intr-un spatiu atat de mic .. zici ca eleni inca mai plange la cresa .. mititica de ea, sunt sigura ca in curand o sa fie ok. cat despre somn
atat pot sa zic. la pranz e horror, seara e ok in sensul ca o pun in patut, ii spun povestea si adoarme. la pranz pot sa-i spun eu si mama povestilor ca nu sta in pat, pleaca, daraman jucariile, umbla in dulap, pur si simplu nu vrea in pat .. pupici multi!
stancutza ma bucur ca sofiuca face progrese. tinem pumnii sa veniti cu vesti bune de la testare! 
gatta nu stiu ce sa-ti spun. eva e fan spalat pe dinti. cum ma vede pe mine, cere si ea (
recunosc ca nu o spal zilnic) .. mai intai o frec eu pe dinti si apoi o las si pe ea .. e innebunita, ar sta minute in sir sa-si perie dintii ..
mai .. totusi cine e noua gravidutza??
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
38+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
NataliaS spune:
Aoleu Lauriciule...mi se cam rupe sufletul pentru Eleni cand spui ca plange de 2sapt...draga lu' mama, dar las ca se obisnuieste ea in curand si apoi ai doi copii care se bucura ca merg la gradi, resp cresa
Gatta - hmmm same here, are dintii ca lamaile si nu ma lasa sa o spal...isi ia ea periuta, se freaca de 2 ori si numai pe incisivii centrali
, suge pasta si La revedere taica! O mai prind eu asa la 3-4 zile, o tin cu forta si ii periez putin mai bine, adica atat de bine cat se poate cu o mata zvarcolindu-se la tine in brate
, dar tot nu mi se par curati si ma seaca cand ii vad galbeni. Teoretic la varsta asata ar trebi sa stea cu gurita deschisa si sa te lase sa o ajuti...cel putin la Ana mergea...dar nu merge la toti
. Sper sa nu ajungem sa avem probleme din cauza asta.
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
laura_dimitris spune:
Cati, scumpa mea cuscra ![]()
cum sa te uitam ??!!
ma bucur ca mateiasul este bine si vorbaret. Chiar, in engleza stie vreun cuvant?
Eleni a mea lalaie 2 cantacele grecesti si mai spune si cateva cuvinte dar i le spune numai lu' tata-sau ![]()
Elle, 

pai daca o cheama "eva" trebuie sa tina minte de acum mii de ani cum era si cat de bine era sa nu fie "inchistata" de niste carpe pe ea... 

Laurici, aoleu ce am citit eu in mesajul tau despre carnea de pui 

si eleni a mea - ca si theea - mananca cel mai mult si cu cea mai mare placere carnita de pui cu hormonii aferenti...
eu i-as da miez de nuca verde... nu cred ca i-ar face ceva rau.. doar sa stie sa-i mestece si sa nu se inece cu ei...
fetele !
Simona,
si eu. Si sa o tina Doamne Doamne la fel de sociabila si prietenoasa pe sara a ta !!! Vreau sa spun ca eleni este deja ragusita de la atata plans 
plus ca - reversul medaliei - ca sa spun asa este ca din momentul in care o iau de la cresa stau efectiv numai cu ea in brate. Cu ea in brate dau cu aspiratorul, cu ea pe blatul de la bucatarie spal vasele, etc 
Ven, BRAVO MARKUS !!!!
laura baiatul frumos si destept! Nici eu nu l-am fortat pe dimi sa invete. A invatat literele de tipar cu timpul, si citeste pe litere.
ce don juan cresti tu...
citind scenele povestite de tine despre ralatia dintre fratiori parca i-am vazut pe ai mei cum se iubesc si trantesc...
numai ca dimitris ii mai "scapa" cate-o palma cand eleni nu-l asculta ![]()
Lalad,
pletoselul tunsulici ![]()
Grati,
pentru ozi si 10-le luat la gandire
!
si desteapta si frumoasa fata ta...![]()
Ceska, iesi din butoi imediat ! poate ai noroc si ramane raceala la faza de doar mucisori... La eleni asa s-a intamplat... De o saptamana tot aspir la ei dar sunt fericita ca nu s-au dus la gat, ca nu are febra...
Ana,
te rog frumos, daca poti, sa intrebi orl-istul si daca este bun de dat la picii nostri acel audi-spray... Ma tot bate gandul sa-l iau ... Ca ma omoara controversa sa-i curat sau nu urechile cu betisoarele alea...
ema,
flacaii si mamica lor frumoasa! nu stiu ce sa zic de vaccin... eu nu i-am facut rotarix lui eleni...
mi-ai dat o idee cu gradina zoologica... abia astept sa ma duc cata vreme mai este frumos afara... cred ca eleni va fi tare fascinata de animale...
Stancutza, mi s-au umezit ochii citind despre sofia ta... offff. nu stiu ce sa spun...
cand ar fi recomandat sa-i faceti implantul acela?
Natalia,
aoleu ce pofta mi-ai facut de kurtos d'ala bun de acolo din ardeal...

eleni este innebunita sa se "spele" pe dinti
de fapt, doar sa manance pasta de dinti...
invata ele sa se si spele...
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
vara2009
ceska777 spune:
Vreau sa va intreb si eu cum stati cu spalatul pe dintisori cu piticii ? Noi avem probleme la capitolul asta...nu vrea sa stea sub nicio forma sa-i perii dintii. Cum ma vede cu periuta , incepe sa urle sa i-o dau ei si...daca ii dau ei peria , numai spalat pe dinti nu e ala ...isi perie buzele , obrajii , parul , numai dintii nu
. Incep sa-mi fac probleme , pt ca mi se pare ca dintisorii de sus au inceput sa se ingalbeneasca. De la ce varsta ar trebui ca spalatul pe dinti sa intre in rutina zilnica ?[/blue]
[/quote]
Gatta,
gaza mea se spala cu placere pe dinti, adica cere chiar el dimineata si seara si chiar si peste zi cand ajungem la spalat pe maini prin baie "putzi" adica sa curatam/periem dintii. Noi spunem un cantecel: sus, jos, fata, spate, stg dr spalam toti dintisorii" in germana rimeaza cumva versurile. Si de vreo 2 saptamani are pasta de dinti pentru copii (pana atunci numai cu peria uda) si vrea sa faca mereu spuma cum vede ca ne reuseste noua. Problema e ca vrea, ca orice aproape, sa faca singurel tot, si doar prin cantecel mai controlez cum se spala.... in schimb avem schimbate deja trei periute ca le mai si musca cand plimba peria prin gura.
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra