Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (234)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Hallo, hallo....ne mai stiti?
Eu am reusit toata saptamana sa va citesc dar fiind intr-o pasa nasoala n-am reusit sa scriu un rand......mi-am facut doar datoria si am pus o poza, doua pe blog pentru bunicii gazei, de dor.
Acuma mi-am scos baietii din casa sa pot respira si eu. Sunt super obosita si nu stiu de la ce.....am facut un pic de curatenie prin casa toata saptamana, calcat, gatit (facut si paine) fara o zi in care sa fi tras pe dreapta langa gaza la somnul de pranz....Cred ca tot toamna e de vina chiar daca e inca frumos si de ieri iar caldut.
Gaza cloceste o raceala, ii curge nasul cand si cand iar in somn tuseste. Am recunoscut in aproape tot ce povestiti faze prin care trece si gaza mea. (Paradoxal, nu urla sa se urce la volan vrea doar cheile si atat.)
E atata de incapatanat cum n-am crezut, ducem in fiecare zi razboi mental.........el plange cu sughituri si lacrimi de crocodil eu imi musc limba si ma tin cu mainile la spate sa nu ma reped la el ..........imi pare rau in secunda doi dupa ce am ridicat tonul. Gatta, te inteleg foarte bine. Acum seara a facut o frumoasa si preaminunata criza de "isterie", nu a vrut deloc la el in scaun ci pe scaunul meu la masa, sa ii las pe mana furculita si cutit, sa taie el imaginar pureul de cartofi, carnea si legumele. Pana mi-a venit ideea sa scot tacamurile lui, pe care le pastram pentru mai tarziu. A admirat pisicile, iepurele si catelul gravate pe maner si a mancat de a rupt........singurel cu furculita si cutit, pe scaunul meu, la masa ca oamenii mari. UF!
Gata, termin sa nu va plictisesc.....

Mie imi pare rau ca nu am ajuns joi la inceperea scolii la nepotul nostru, Emil. Gaza a dormit pana la 17, 3 ore. In doi ani juma sper sa nu ratam ceremonia la nepotul nr2, Julius. Pentru care azi mi-a stat inima in loc: s-a speriat de o masina care i-a taiat calea, el fiind pe bicicleta si a cazut rau......Masina a oprit peste bicicleta lui noroc ca el era de partea cealalta.
Ca si Ven as vrea sa ramana clopoteii mici, sa stea lipiti de noi, cel mult sa se tarasca prin jur.
Azi mi se rupea sufletul ca plangand cu foc nu a vrut copilu la pieptul meu sa il alin. Se zbatea, vroia neaparat sa ma duca la comp sa ii pun un filmulet.......apoi se razgandea si fugea urland. Horror! Sper ca e totul de la ultimele masele....altfel nu mai rezist mult. Are iar rana la fundulet cum trece putin cum iese iar, scaune dese, azi l-am schimbat de 6 ori de kk. Miercuri avem programare la vaccin, probabil ca nu il facem in situatia data dar merg macar sa vad ce-i cu el......
Acuma iar intru sub carapace.......

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Buna seara!

Am tot intrat si v-am citit, dar stiti ca eu sunt mai lenesa la scris... Acum insa mi-am facut curaj si va zic niste banalitati de-ale noastre.

Pustiu meu e bine, n-am mai avut probleme cu burtica, de cand mergem la alergolog se pare ca am dat de cap problemei noastre. ZIlele urmatoare mergem la un control ORL pt ca se pare ca pustiul are ceva la nas, ori polipi ori...asta investigam. Totodata el are si o secretie a urechii mai abundenta, care nu e otita sau altceva, doar...mai multa ceara de urechi. Chestie care pe mine nu m-a ingrijorat ca si Andrei are la fel si am zis, nah, a luat ceva de la ta-su. Dar se pare ca nu ar fi tocmai in regula, so mergem sa investigam.

In rest, am aflat (din nou) ca lumea e mica si ca Eleni a Laurei_D are aceeasi alergoloaga ca si noi!

Creata e week-endul asta la Sala Dalles cu sapunelele si, desi i-am zis ca o sa trec pe-acolo, nu am apucat

Ne-am vazut si cu Lavinia Mitsu intr-o zi, ne-am bucurat ca a revenit in Buc si am stabilit sa ne vedem mai des.

Elle cum e, mami, burtica? Ceva semne prevestitoare? Hai ca suntem curioase si nerabdatoare sa scuturam de praf majoretele. Pupici pt toate!

Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul
Aventurile lui David
Mutzupusha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Ellenuta,
ma gandesc la voi, sper sa vii deseara cu vesti bune si clar de saptamana viitoare suntem in alerta! Emotii, emotii, emotii!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

ellenuta intru si eu sa aflu despre tine si te astept cu vesti bune!!!

lala l am vazut pe andrei cu pletele un picut scurtate, ce bine i s a aranjat perisorul! si acum observ ca avem leagan ca al vostru. este o gaselnita minunata, cum e sasha marait sau nu vrea sa mai adoarma noaptea, il asez in 'lovin'hug' si se linisteste,yuppy!de ce nu am luat asa ceva si la milan ?

de ceva timp avem somn sincron la pranz -amandoi baietii, e excelent asa, mai respiram un pic si noi, hihi

dragelor ce parere aveti -sa ii fac la 2 luni si infanrix ul si rotarix ul in aceeasi zi? lala ce parere ai, voi cum ati procedat?
milan nu a facut rotarix dar ma gandesc ca cel mic e mai expus si vreau sa fie acoperit. cele care ati facut rotarix la copii, au avut reactii? credeti ca a fost o alegere buna sa il faceti? adik nu au facut enteroviroza?

mari merci de respuns. cum te mai simti?pupicei!

stankuta ia mai spune ne de greturi, au trecut sau surprise!!
vizavi de intrebarea ta, trec repede cele 9 luni indiferent de greturi( stii ca nu le am ratat nici eu, twice),de dureri de spate, de etc, iar apoi rezultatul este minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

am mers si noi la zoo intr unul din w.e. trecute,aka milan, tati si mami, si am fost placut surprinsi de ce era pe acolo. recomandam. acum iubitelul meu stie sa faca precum leul, hihi

feedback de la circul globus are cineva? vrem sa incercam curand un spectacol potrivit pt my big boy.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna dragutele mele

mai tineti majoretele alea ..

am fost dimineata la control, totul e ok .. colul inchis si lung, placenta ok ptr 38s, lichid normal, bb este bine. dr mi-a spus ca este important dpn-ul primei eco .. deci la mine e 7.10 .. insa potrivit UM este 02.10 .. in consecinta, ceza va fi ori pe 3 ori pe 4 oct .. nu mi-a iesit faza nici cu 29.09.2009 nici cu 01.10.2009 ..

cati pupam pe mami si mateiasul scumpilici!

laurici da, mai tine-o in patutul de bb .. e chinul de pe lume in patut normal. azi s-a culcat la ora 16 .. ea care de obicei la 14 tragea pe dreapta ..

gatta hehe .. nu inca .. mai tine ele inca vreo 14 zile ..

ven ce baietel istetel ai tu acolo! si frumusel pe deasupra! grea dilema cu impartitul .. nu poti merge cu markus si tati cu mathias?

ana maria burtica e ok .. dar mi-e tot mai greu .. dureri de spate noaptea, pisu de n ori .. abia astept sa scap de ea.

ceska, emma si pentru voi!!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 38+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Buna zuzici!

Intru si eu pe fuga sa vad ce a facut Elle la eco. Deci mai avem de asteptat cu majoretele . Ma bucur ca totul e ok cu amandoua! Referitor la data, stii cum e...depinde de Anita cat de grabita e sa va cunoasca. Dc ea vrea sa iasa mai devreme (poate chiar in una din zilele dorite de tine), asa va fi!

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

ellenuta intru si eu sa aflu despre tine si te astept cu vesti bune!!!

lala l am vazut pe andrei cu pletele un picut scurtate, ce bine i s a aranjat perisorul! si acum observ ca avem leagan ca al vostru. este o gaselnita minunata, cum e sasha marait sau nu vrea sa mai adoarma noaptea, il asez in 'lovin'hug' si se linisteste,yuppy!de ce nu am luat asa ceva si la milan ?

de ceva timp avem somn sincron la pranz -amandoi baietii, e excelent asa, mai respiram un pic si noi, hihi

dragelor ce parere aveti -sa ii fac la 2 luni si infanrix ul si rotarix ul in aceeasi zi? lala ce parere ai, voi cum ati procedat?
milan nu a facut rotarix dar ma gandesc ca cel mic e mai expus si vreau sa fie acoperit. cele care ati facut rotarix la copii, au avut reactii? credeti ca a fost o alegere buna sa il faceti? adik nu au facut enteroviroza?

mari merci de respuns. cum te mai simti?pupicei!

stankuta ia mai spune ne de greturi, au trecut sau surprise!!
vizavi de intrebarea ta, trec repede cele 9 luni indiferent de greturi( stii ca nu le am ratat nici eu, twice),de dureri de spate, de etc, iar apoi rezultatul este minunat!

Ema cu Milan (7.02.2008) si Sasha (31.07.2009)

Emma :
Scaunul/ leaganul si-a scos toti banii
Il foloseste Andrei zilnic de la 4 saptamani in el si-a luat si mesele desi am in casa si scaun de masa nu l-am folosit niciodata
Acum se urca in el si se da uta singur, nu mai are nevoie de baterii ca a invatat sa isi faca vant.

Emma eu nu am facut rotarix.
M-am sfatuit cu dr si l-am sarit .
Asa ca nu stiu ce sa iti spun.Personal nu prea imi place sa fac multe vaccinuri o data desi sunt pro vaccinare .Pe rand.

Si Andrei de cand l-am nascut si pana acum a avut doar roseola infantum si o raceala/viroza in ianuarie. In rest doar muci ocazionali si febra usoara cand si cand.Per total foarte sanatos fata de Bogdan la aceleasi varste.

Elle punem majoretele la incalzit totusi pana sa le trimitem in arena

Ceska iesi din butoi

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

lala, emma despre ce leganut e vorba? de la graco pe baterii/priza? merita sa dau banutii pe el, nu? eu vroiam ocean wonders de la fisher price .. dar e scump in draci. ce model aveti voi?

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 38+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Ce mai faceti, mamici de clopotei?

Ce ciuda-mi e cand picam pe pagina 2...
Si ce liniste e pe aici in w/e, si in parc e la fel sambata si duminica, de fapt si noi am ratat o iesire pt ca am fost la putin shopping cu Sofia.

Domnisoara noastra a fost cam maraici zilele astea, despre noptile noastre nu va mai povestesc :-) dau si eu vina pe maselute ca baleste din nou si roade si musca tot ce prinde.

Dragutele, eu NU sunt gravi, pentru noi nu prea e momentul pt ca Sofia are nevoie 100% de atentia si grija noastra, altfel nu am vedea progrese.

DAR, vedem! Are iar silabe noi, si la suparare ma striga mama, ceea ce pentru mine e minunat, e cel mai frumos sunet din lume. Nu va imaginati ce chestie extraordinara e asta pentru noi, pentru ea adica. Sper sa evolueze bine in continuare, desi...logopeda ei spune ca nu crede ca Sofia aude cine stie ce cu aparatele si ca o sa trebuiasca sa-i facem implantul cohlear.

Marti mergem la evaluare audiologica din nou, iarasi o s-o adoarma cu siropel, sa vedem daca si cat ii compenseaza aparatele pierderea. Si in plus o sa-i ia sange pt o analiza care o sa ne spuna daca are o gena care cauzeaza hipoacuzia, sau...e dobandita. Vom vedea ce si cum, macar o parte din dileme ni se risipesc.

Va pup dragi zuzici, si pe voi si pe clopotei, si pe fratiori mai mari sau mai mici sau inca in burtici :-)

Va dau vesti cat de curand, si aici sper sa citesc doar lucruri bune!

PS pup si eu cu maaare intarziere clopoticile cu nume sfinte Maria, Ana si Sofia!

Mergi la inceput