Burtici fericite de septembrie-octombrie (198)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Uka ce frumos este AMR-ul tau!!!

Tinem pumnii!! sa fie totul bine!!!

Dana 36s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Dana o fi fost textul cu diacritice. Dar bancurile alea 5 care zici ca au iesit scrise prost sunt bestiale

happy_uka sa ai un somn usor la noapte, sa te odihnesti, si maine sa mearga toate bine si usor si repede!

34+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Dana o fi fost textul cu diacritice. Dar bancurile alea 5 care zici ca au iesit scrise prost sunt bestiale

happy_uka sa ai un somn usor la noapte, sa te odihnesti, si maine sa mearga toate bine si usor si repede!

34+ Alex

Uff..cam greu de realizat, am niste emotii..cam pana la luna si inapoi..frica nu-mi este, astept doar sa o vad pe printesa si ma rog sa fie perfect sanatoasa!!
Acum simt si eu puterea miraculoasa a galeriei voastre si a gandurilor bune; ma simt speciala, va multumesc mult de tot.
Noapte buna burtici si mamici, cu toate femei deosebite!

Uka, fericita 38+
Printesa noastra asteptata cu drag,
Carina Maria!

AMR 10 ore!! Maine imi tin gagalicea in brate !

Mergi la inceput

Eu va las incetuc sa ma intind la tv. Dana cum de esti asa activa la ora asta?

A fost un weekend plin. Speram ca saptamana viitoare va fi plina de vesti bune!

Noapte buna si linistita

34+ Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

34+ Alex

Uff..cam greu de realizat, am niste emotii..cam pana la luna si inapoi..frica nu-mi este, astept doar sa o vad pe printesa si ma rog sa fie perfect sanatoasa!!
Acum simt si eu puterea miraculoasa a galeriei voastre si a gandurilor bune; ma simt speciala, va multumesc mult de tot.
Noapte buna burtici si mamici, cu toate femei deosebite!

Uka, fericita 38+
Printesa noastra asteptata cu drag,
Carina Maria!

AMR 10 ore!! Maine imi tin gagalicea in brate !

Recunosc ca e foarte greu sa stii asa dinainte "maine imi vad puiul"... e foarte greu sa ai rabdare,sa nu ai emotii, sa nu te gandesti cum va fi... Cred ca abia astepti .

Iti doresc sa fie totul bine si sa iti tii repede printesa la piept!

34+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinus8 spune:

Danutza si
eu ma duc sa fac o baitza...

40+4

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinus8 spune:

UKA
HAI MAMI CA TINEM PUMNII STRANSI!!!

40+4

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Buna seara!

Vreau sa felicit mamicile speciale:

luto esti o mamica deosebita, felicitari! Uite ca ti s-a implinit dorinta de a naste pe data de 13 un flacau grasunel! Sa-ti traiasca! David bine ai venit pe lume! Multa sanatate si noroc!

Madalina, mamica frumoasa si curajoasa, sa-ti traiasca puiul drag! Sa fie sanatos si sa-ti aduca multe bucurii! Bine ai venit pe lume Irinel Andrei!

Daciana sanatate si refacere usoara! Bun venit pe lume Darius Alexandru!

Iuliapapusa sa-ti traiasca printesa! Felicitari! Bun venit pe lume Stefania Gabriela!

34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Hai Uka!
Hai Uka!
Hai Uka!

Mai e atat de putin, incearca sa te odihnesti, maine e ziua cea mare.

34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Hai Happy Uka! Nastere usoara!
Eu zic sa stai linistita pentru ca dr. Rusa este super bun la cezariene si la Euromaterna chiar ai toate conditiile. Eu una m-am refacut super usor dupa cezariana. A doua zi m-am dat jos din pat destul de usor si am avut grija de bebe (adica l-am schimbat, i-am dat bibe)si de atunci nu pot sa zic ca m-a durut prea rau. In primele zile oricum iti fac si calmante (dar eu de ex nu am mai avut nevoie din a treia zi). Bafta multa maine si un bebic sanatos!

de Andrei-Alexandru

POZE

Mergi la inceput