Burtici fericite de septembrie-octombrie (198)
Raspunsuri - Pagina 9
Dana15 spune:
Uka ce frumos este AMR-ul tau!!!

Tinem pumnii!! sa fie totul bine!!!
Dana 36s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
raluk16 spune:
Dana o fi fost textul cu diacritice. Dar bancurile alea 5 care zici ca au iesit scrise prost sunt bestiale

happy_uka sa ai un somn usor la noapte, sa te odihnesti, si maine sa mearga toate bine si usor si repede! 
34+
Alex
happy_uka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluk16 Dana o fi fost textul cu diacritice. Dar bancurile alea 5 care zici ca au iesit scrise prost sunt bestiale ![]() happy_uka sa ai un somn usor la noapte, sa te odihnesti, si maine sa mearga toate bine si usor si repede! ![]() 34+ Alex |
Uff..cam greu de realizat, am niste emotii..cam pana la luna si inapoi..frica nu-mi este, astept doar sa o vad pe printesa si ma rog sa fie perfect sanatoasa!!
Acum simt si eu puterea miraculoasa a galeriei voastre si a gandurilor bune; ma simt speciala, va multumesc mult de tot.
Noapte buna burtici si mamici, cu toate femei deosebite!
Uka, fericita
38+ 
Printesa noastra asteptata cu drag,
Carina Maria!
AMR 10 ore!! Maine imi tin gagalicea in brate !
raluk16 spune:
Eu va las incetuc sa ma intind la tv. Dana cum de esti asa activa la ora asta?
A fost un weekend plin. Speram ca saptamana viitoare va fi plina de vesti bune!
Noapte buna si linistita 
34+
Alex
raluk16 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
Uff..cam greu de realizat, am niste emotii..cam pana la luna si inapoi..frica nu-mi este, astept doar sa o vad pe printesa si ma rog sa fie perfect sanatoasa!! Acum simt si eu puterea miraculoasa a galeriei voastre si a gandurilor bune; ma simt speciala, va multumesc mult de tot. Noapte buna burtici si mamici, cu toate femei deosebite! Uka, fericita 38+ ![]() Printesa noastra asteptata cu drag, Carina Maria! AMR 10 ore!! Maine imi tin gagalicea in brate ! |
Recunosc ca e foarte greu sa stii asa dinainte "maine imi vad puiul"... e foarte greu sa ai rabdare,sa nu ai emotii, sa nu te gandesti cum va fi... Cred ca abia astepti
.Iti doresc sa fie totul bine si sa iti tii repede printesa la piept!

34+
Alex
Lullaby_2009 spune:
Buna seara!
Vreau sa felicit mamicile speciale:

luto esti o mamica deosebita, felicitari! Uite ca ti s-a implinit dorinta de a naste pe data de 13 un flacau grasunel! Sa-ti traiasca! David bine ai venit pe lume! Multa sanatate si noroc!
Madalina, mamica frumoasa si curajoasa, sa-ti traiasca puiul drag! Sa fie sanatos si sa-ti aduca multe bucurii! Bine ai venit pe lume Irinel Andrei!
Daciana sanatate si refacere usoara! Bun venit pe lume Darius Alexandru!
Iuliapapusa sa-ti traiasca printesa! Felicitari! Bun venit pe lume Stefania Gabriela!

34+ cu 
Lullaby_2009 spune:

Hai Uka! 

Hai Uka! 

Hai Uka! 

Mai e atat de putin, incearca sa te odihnesti, maine e ziua cea mare. 
34+ cu 
santorini spune:

Hai Happy Uka! Nastere usoara!

Eu zic sa stai linistita pentru ca dr. Rusa este super bun la cezariene si la Euromaterna chiar ai toate conditiile. Eu una m-am refacut super usor dupa cezariana. A doua zi m-am dat jos din pat destul de usor si am avut grija de bebe (adica l-am schimbat, i-am dat bibe)si de atunci nu pot sa zic ca m-a durut prea rau. In primele zile oricum iti fac si calmante (dar eu de ex nu am mai avut nevoie din a treia zi). Bafta multa maine si un bebic sanatos!
de
Andrei-Alexandru
POZE