Burtici fericite de septembrie-octombrie (198)
Raspunsuri - Pagina 10
Lullaby_2009 spune:
Monikus, Raluk, Emy 
Alex mie-mi place Alessia Enise, de fapt imi plac toate, dar le-am citit cu voce tare ca la catalog si mi-a sunat bine acesta.
Monikus nu te necaji, sa fie bebe sanatos e tot ce conteaza si eu vroiam un bebe grasunel, dar el stie mai bine sa se dezolte armonios, am vazut ca la eco e o marja de eroare destul de mare, deci pana nu il tii in brate nu poti sti sigur ce greutate are.
pentru tine, as vrea sa pot face ceva sa-ti fie mai bine. Sper ca maine sa fie o zi mai buna!
Delia te-am admirat in poze. Esti tare frumoasa, ai un chip tare frumos si luminos si o silueta extraordinara.
Nela, ti-am vazut noul apartamanet, superb, pentru cateva clipe am crezut ca sunt la etajul 26 si privesc alaturi de voi pe geam, incredibila privelistea.
Sa va bucurati de el! Sunteti niste draguti.
Iuliapapusa bine ca s-au rezolvat problemele. Ce burtica finuta! Uite ca intre timp ai nascut, cred ca esti tare fericita. 
Mada jos palaria pentru domnul doctor. Esti o mamica puternica, felicitari!
Mariaanna sa fie totul bine! Nastere usoara!
Kemsy felicitari pentru stelute!
Anco bine ai venit acasa!
Ioanna pregatim agitatele pentru maine?
Citeam ca voua v-a spus doctorul de tahcardie fetala la 160 de batai pe minut, iar eu la ultima eco am vazut ca avea peste 170 bpm, dar doctorului nu i s-a parut ciudat. M-a intrebat doar daca am emotii. Pana sa citesc ce ati scris voi nu eram ingrijorata, acum nu stiu ce sa mai cred, ufff, alte griji.
Cred ca mai vroiam scriu ceva, din pacate am pierdut mesajul, am incercat sa scriu din nou, dar cred ca am omis cateva lucruri. V-am mai spus ca ma descurc mai greu cu laptopul, fiti ingaduitoare. Scriu ce scriu si imi sar randurile, apas din greseala pe unde nu trebuie si pierd tot mesajul, deh, peripetii de pe marginea patului, sa nu mai spuna lumea ca e plictiseala cand stai in pat. ![]()
Va pup!
34+ cu 
Ioanna81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lullaby_2009 Ioanna pregatim agitatele pentru maine? |
esti foarte draguta ca te/ai gandit la mine mai tineti-le un pic! sa nu faca febra musculara degeaba!

Ioana
38+ cu
AMR 8 ZILE
bebe Carol Ioan album Webshots
Dana15 spune:
| citat din mesajul lui raluk16 Dana o fi fost textul cu diacritice. Dar bancurile alea 5 care zici ca au iesit scrise prost sunt bestiale ![]() 34+ Alex |
Ralu, scumpa..sa vezi ce m-ai stimulat!! ma bucur ca ai avut rabdare sa le citesti..acum le-am modificat..am dat Edit si am sters diacriticele

Dana 36s mamica mandra de

Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
liliac1 spune:
Happy_uka scoatem agitatele la incalzire!!!

Imi place semntura ta
. Mai sunt vreo 9 ore...
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
cu
Radu-Mihai 34+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
Dana15 spune:
Somnic usor raluk
!
am dormit vreo 2 ceasuri dupa masa si probabil din cauza asta intarzie mos Ene..dar, imediat ma pun sa "vad " si eu film..adorm instant!!
sa va zic ce-am facut in urma cu ceva zile..zic lui Grig sa vedem un film si el "de care?" ..eu "ceva romantic"...el ar fi vrut ceva actiune...nu,nu ca eu vreau siropos..bun! si downloadeaza "The proposal" (am impresia ca aveam recomandare de la Cristina pt fimul asta
) bineinteles ca eu am adormit in primele 30 minute si barbatu vrand-nevrand a trebuit sa se bucure de romantism
Thank God I'm a woman!
adinus8 spune:
| citat din mesajul lui Lullaby_2009 Monikus, Raluk, Emy ![]() Alex mie-mi place Alessia Enise, de fapt imi plac toate, dar le-am citit cu voce tare ca la catalog si mi-a sunat bine acesta. Monikus nu te necaji, sa fie bebe sanatos e tot ce conteaza si eu vroiam un bebe grasunel, dar el stie mai bine sa se dezolte armonios, am vazut ca la eco e o marja de eroare destul de mare, deci pana nu il tii in brate nu poti sti sigur ce greutate are. pentru tine, as vrea sa pot face ceva sa-ti fie mai bine. Sper ca maine sa fie o zi mai buna!Delia te-am admirat in poze. Esti tare frumoasa, ai un chip tare frumos si luminos si o silueta extraordinara. Nela, ti-am vazut noul apartamanet, superb, pentru cateva clipe am crezut ca sunt la etajul 26 si privesc alaturi de voi pe geam, incredibila privelistea. Sa va bucurati de el! Sunteti niste draguti. Iuliapapusa bine ca s-au rezolvat problemele. Ce burtica finuta! Uite ca intre timp ai nascut, cred ca esti tare fericita. ![]() Mada jos palaria pentru domnul doctor. Esti o mamica puternica, felicitari! Mariaanna sa fie totul bine! Nastere usoara! Kemsy felicitari pentru stelute! Anco bine ai venit acasa! Ioanna pregatim agitatele pentru maine? Citeam ca voua v-a spus doctorul de tahcardie fetala la 160 de batai pe minut, iar eu la ultima eco am vazut ca avea peste 170 bpm, dar doctorului nu i s-a parut ciudat. M-a intrebat doar daca am emotii. Pana sa citesc ce ati scris voi nu eram ingrijorata, acum nu stiu ce sa mai cred, ufff, alte griji. Cred ca mai vroiam scriu ceva, din pacate am pierdut mesajul, am incercat sa scriu din nou, dar cred ca am omis cateva lucruri. V-am mai spus ca ma descurc mai greu cu laptopul, fiti ingaduitoare. Scriu ce scriu si imi sar randurile, apas din greseala pe unde nu trebuie si pierd tot mesajul, deh, peripetii de pe marginea patului, sa nu mai spuna lumea ca e plictiseala cand stai in pat. Va pup! 34+ cu ![]() |
draga mea, eu zic sa nu-ti faci griji...
si bebelusa mea a avut, pe la 30 de sapt, 198 puls...m-am speriat rau...
apoi am fost trimisa la monitorizare si a reiesit ca era doar foarte activa, ca de obicei. cei de aici n-au parut ingrijorati, au spus ca daca e in prezentatie craniana si hiperactiva, nu e ceva anormal. eu am ales sa-i cred pe cuvant...

40+4 

pozici
Dana15 spune:
Fetele va tzuc!! hai ca maine va fi o zi minuntata!! si cea de stazi a fost..numa ' ca ne-am ingrijorat noi poate prea tare, dar sa nu uitam esentialul : toata lumea este bineeeee!!

Noapte buna, buuuna, buuuuunaa....

Uka, Ioanna

Thank God I'm a woman!
Lullaby_2009 spune:
Ioanna le lasam sa pastreze toata energia. ![]()
Dana 

am citit si eu bancurile. Ce m-a amuzat faza cu filmul, la fel patesc si eu, iar cand spun sa fie ce-o fi si se nimereste un film de actiune sa vezi ce stau pana la sfarsit. 
Adinus multumesc mult
. Ma ingrijorasem, m-am apucat sa caut pe net si nu mai stiam ce sa cred, dar acum m-am mai linistit. 
34+ cu 
mary_07 spune:

Hai Uka!!!!
Nastere usoara!!!

Azi ma intrebam eu daca la fulgusorii de nov-dec a nascut cineva...si,spre marea mea surprindere,a aparut deja un fulgusor,la 29 de sapt, dar cantareste numai in jur de 600 gr
.Partea buna e ca tipa e din Spania si ma gandesc , ca acolo sunt conditii indeajuns de bune incat sa fie totul bine. Daca era sa fie in Romania..![]()
My family
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
Razvan (21 august 2009)
Emy10 spune:
Si eu vreau sa felicit mamicile:

Lutoniana felicitari! Bun venit pe lume David!!! Imi pare rau ca te-ai chinuit aatat de mult si ma bucur ca sunteti bine si tu si David! 
Daciana felicitari! Bun venit pe lume Darius Alexandru!!! Ma bucur ca a fost totul bine pana la urma! Refacere usoara!
Madalina felicitari! Bun venit pe lume Irinel Andrei!
Iuliapapusa felicitari! Bun venit pe lume Stefania Gabriela!
39+3 zile cu 
Eva