Burtici fericite de septembrie-octombrie (198)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Lullaby, daca doctorul a considerat ca este totul in regula, nu cred ca ar trebui sa iti faci griji!

Happy_uka , noi iti suntem alaturi

NASTERE USOARA HAPPY UKA!!!

39+3 zile cu

Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui santorini

Hai Happy Uka! Nastere usoara!
Eu zic sa stai linistita pentru ca dr. Rusa este super bun la cezariene si la Euromaterna chiar ai toate conditiile. Eu una m-am refacut super usor dupa cezariana. A doua zi m-am dat jos din pat destul de usor si am avut grija de bebe (adica l-am schimbat, i-am dat bibe)si de atunci nu pot sa zic ca m-a durut prea rau. In primele zile oricum iti fac si calmante (dar eu de ex nu am mai avut nevoie din a treia zi). Bafta multa maine si un bebic sanatos!

de Andrei-Alexandru

POZE

Oof, nici nu ai idee cat bine imi fac vorbele tale! Nu pot sa dorm, stiu ca ar trebui..
Un pic de stress am legat de rahi, sa pot sta nemiscata.. In rest, dupa ce o vad pe Carina, ma poate durea oricat, voi fi barbata
Multam mult pt incurajari

Ma gandesc sa va las cafeluta dar se raceste, intru dimineata...

Uka, fericita 38+
Printesa noastra asteptata cu drag,
Carina Maria!

AMR 10 ore!! Maine imi tin gagalicea in brate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Oof, nici nu ai idee cat bine imi fac vorbele tale! Nu pot sa dorm, stiu ca ar trebui..
Un pic de stress am legat de rahi, sa pot sta nemiscata.. In rest, dupa ce o vad pe Carina, ma poate durea oricat, voi fi barbata
Multam mult pt incurajari

Ma gandesc sa va las cafeluta dar se raceste, intru dimineata...

Uka, fericita 38+
Printesa noastra asteptata cu drag,
Carina Maria!

AMR 10 ore!! Maine imi tin gagalicea in brate !

Buna dimineata dragelor!

Un pupic dulce si un buchet de flori mare mare pentru gasca speciala!

Am citit tot, dar din pacate suntem pe fuga in dimineata asta, merem la micutul doctor, sa vedem cum se mai prezita struta acum, la 38+.

Nu puteam sa plec insa fara sa o imbarbatez pe HAPPY_UKA, care vad ca nu avea somn azi noapte! E de inteles

Deeeci

HAI HAPPY_UKA!

Sa dea Domnul sa fie bine si recuperare usoara!
Te astept cu vesti bune mai pe dupa masa.

Sa fie intr-un ceas bun!

Nela, viitoare mamica de Ana, 37+
Manca-o-ar mama de strut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Neata' si de la mine. O zi frumoasa doresc la toata lumea si plina numai cu vesti bune.
HAIDE HAPPY_UKA . Sa ai o nastere usoara si refacere rapida. Bebe sanatos si papacios.

FELICITARI LUCI PT BEBE DAVID. Imi pare tare rau ca te-ai chinuit asa de mult. Sper sa-ti revi cat mai repede.

FELICITARI MADALINA PT BEBE IRINEL ANDREI. Refacere rapida.

FELICITARI IULIAPAPUSA PT BEBELUSA STEFANIA GABRIELA. Ma bucur ca s-a terminat totul repede si ca esti bine. Refacere rapida.

Adriana 37+ cu si Robert Cristian (08.26.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Fata mosului, multam pt dedicatii, absolut mortale . De "Vine valu', imi ia Calu'" stiam, pt ca o primisem pe mail acum vreo cativa ani, banuiesc atunci cand a aparut. Insa de restul nu am avut habar!

Cat despre experientele tale de viata, si felicitari pt moralul beton si abordare. O sa fie buine, o sa vezi!!!

Eu sunt cam tuflita azi, ma duc sa ma bag in pat, ca s dorm pe mine.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Am vazut ca a nascut IuliaPapusa. Iti doresc refacere rapida, sa ajungeti repede si cu bine acasa si bun venit in lume micutei Stefania!!! Sa va aduca multe bucurii, fericire si sa fiti o familie minunata!!!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Marianna, Happy_Uka, D-ne ajuta, nastere usoara si bebei sanatosi, voiosi si mancaciosi .

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Fetelor, multumsc de aprecieri . Sunteti minunate. Si ca sa-mi recitez citatul : Pesimistul o fi avand el dreptate, dar optimistul se distreaza mai bine pe parcurs!!! Asa ca, optimiste inainteeeee!!!

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Mariaanna am uitat sa-ti urez toate cele bune si daca sa vina bebelina acum, atunci sa fie intr-un ceas bun. Sanatate multa si bebe sanatos. De abia astept sa vi sa ne povestesti cum a fost.

HAI MARIANA

Adriana 37+ cu si Robert Cristian (08.26.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Buna dimineata fete dragi!!

Uka, Mariana suntem alaturi de voi!!!

Nela succes cu micutul!

Adi somnic usor!

Dana 36s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput