Burtici fericite de septembrie-octombrie (198)
Raspunsuri - Pagina 8
Dana15 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monique02 Ma tot pregatesc sa va scriu si povestea nasterii cand am timp ca la mine a fost chiar foarte usor, mi-a placut mult, si poate mai incurajez fetele care urmeaza sa nasca. |
Chiar te rugam Monica!!!

ma bucur ca totul merge bine cu fetita!
Dana 36s mamica mandra de

Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Dana15 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crocodana Felicitari iuliapapusa! Stefania Gabriela sa fii sanatoasa cuminte si ascultatoare! ![]() Felicitari madalina84 , mami de Irinel Andrei cuminte si ascultator!Luto, No comment! Deci se poate patruzeci..nu mi-e foarte usor sa intru pe forum dar azi aveam un feeling ca daca intru aflu ca ai nascut! Sa fie intr-un ceas bun, mami de David! si nu mi vine sa cred 4050?? si ziceai ca e burtica ta mica???Sa fie sanatos, cuminte si ascultator! Felicitari mami daciana!!! Bun venit pe lume Darius!Bravo Diamar, Bun venit pe lume Matei!! Tututor proasepetelor si curand viitoarelor mamici puiuti santosi, cuminti si linistiti va doresc !! |
Croco tu cum mai esti? si micuta amalia?

Thank God I'm a woman!
Dana15 spune:
Un oltean facand o vizita in Bucuresti,nu gaseste loc la un hotel,disperat apeleaza la o casa particulara unde raspunde o baba.
Maica,eu te cazez,in casa mea,care este modesta.Uite,in camera asta dorm eu iar in cealalta vitica mea.Te rog sa alegi tu!Olteanul dupa o scurta meditare alege cu baba in camera.Dimineata,olteanul plateste si vrea sa plece.Baba doreste sa i se serveasca un ceai si zice:
-Vitica,adu tu mama ceainicul!La asta intra in camera o tipa superba!Ea se recomanda.
-Vitica!La care olteanul ii saruta mana si zice:
-Boul de Ionescu. ![]()
Thank God I'm a woman!
Dana15 spune:
Stefan cel mare le comanda ostasilor sai:
-Pi cai osteni!
Unu din ostasi spune:
-Si io picai maria Ta. 
Thank God I'm a woman!
raluk16 spune:
monique ce ma bucur ca toate merg bine si acum, si m-ai facut sa astept cu nerabdare povestea nasterii! 
Dana
multumim pentru dezmortirea atmosferei ![]()
Sa incepem sa scuturam fetele pentru happy_uka!
Hai happy_uka!!! Nastere usoara!
34+
Alex
Dana15 spune:
Doi bebelusi la cresa:
- Tu ce esti, baiat sau fetita?
- Baiat.
- Dar de unde stii?
- Daca iese infirmiera īti arat.
Iese infirmiera, la care acesta īsi ridica paturica:
- Uite, am sosetute albastre.![]()
Un vames este sunat la locul de munca si i se spune ca nevasta lui e cu un alt tip. Vameul se urca īn JEEP si se duce acasa. Cīnd ajunge, o īntreaba pe sotie:
- Unde-i fraieru' ala?
- Cine?
Vamesul incepe sa caute. Mai īntīi se uita sub pat.
- Nu-i nimeni.
Apoi cauta in bucatarie
- Nimeni.
Apoi cauta īn dulap. Acolo statea un tip cu 100 de marci īn mīna. Vamesul ia banii si zice:
- Nimeni...![]()
Barbatul catre Dumnezeu:
- De ce ai facut femeia sa fie asa frumoasa?
- Ca sa o iubesti.
- Dar de ce ai facut-o asa proasta?
- Ca sa te iubeasca si ea pe tine.![]()
Īntorcīndu-se de la coasa badea Gheorghe īl vede pe Ion, cu un cercel īn ureche, plimbīndu-se pe ulia
- Da' bine, ma, Ioane, ma, tu porti cercel, ma?
- No, d'apoi...
- Da' bine, ma, Ioane, ma, te credeam om serios...
- No...
- Da' bine, ma, Ioane, de cīnd ti-oi pus tu cercel, ma?
- D-apoi, de cīnd l-o gasit Maria īn patul nostru...![]()
Cum s-a dovedit ca badea Gheorghe este rasist. Statea badea Gheorghe seara īn poarta. Vine un negru, intra īn curtea lui si ia doi pui. Se uita badea Gheorghe dupa el si zice:
- No!
Dupa ceva timp, iar vine negrul si pleaca cu un sac de pui din curte. Iar se uita badea Gheorghe dupa el si zice:
- No,ma!
Nu dupa mult timp, negrul se īntoarce, intra iar īn curte pe līnga badea Gheorghe si pleaca cu toti puii. Se uita badea Gheorghe lung dupa el si izbucneste:
- No, ma, apoi sa nu-l bagi īn p***a ma-sii...
Thank God I'm a woman!
Dana15 spune:
Tiii..ce aiurea a aparut ultimul meu mesaj!!
scuze! de ce oare?
ia sa mai incerc cu unul:
Cum s-a dovedit c#259; badea Gheorghe este rasist. St#259;tea badea Gheorghe seara īn poart#259;. Vine un negru, intr#259; īn curtea lui #351;i ia doi pui. Se uit#259; badea Gheorghe dup#259; el #351;i zice:
- No!
Dup#259; ceva timp, iar vine negrul #351;i pleac#259; cu un sac de pui din curte. Iar se uit#259; badea Gheorghe dup#259; el #351;i zice:
- No,m#259;!
Nu dup#259; mult timp, negrul se īntoarce, intr#259; iar īn curte pe līng#259; badea Gheorghe #351;i pleac#259; cu to#355;i puii. Se uit#259; badea Gheorghe lung dup#259; el #351;i izbucne#351;te:
- No, m#259;, apoi s#259; nu-l bagi īn p***a m#259;-sii...
edit: No, ceva nu-i bine!
scuze!!
Thank God I'm a woman!
Dana15 spune:

UKA

Thank God I'm a woman!
happy_uka spune:
Merci mult Selen, esti o draguta!
Felicitari pentru botezul micutei tale Ebru, sa fie fericita si sanatoasa toata viata !
Pup toate fetele si multumesc pentru incurajari!
Uka, fericita
38+ 
Printesa noastra asteptata cu drag,
Carina Maria!
AMR 10 ore!! Maine imi tin gagalicea in brate !
Dana15 spune:
inca o tentativa:
Un sot si o sotie urcau scarile blocului, la care sotul ii spune sotiei:
-Vai, draga ai un fund mare cat o masina de spalat! Femeia nu spune nimic#8230;Vine seara, barbatul are chef de sex, la care sotia ii spune:
-Eu nu dau drumul la masina de spalat pentru o carpa, mai bine spal-o de mana!
Thank God I'm a woman!