Burtici fericite de septembrie-octombrie (198)
Raspunsuri - Pagina 7

crocodana spune:
Felicitari iuliapapusa! Stefania Gabriela sa fii sanatoasa cuminte si ascultatoare!
Felicitari madalina84, mami de Irinel Andrei cuminte si ascultator!
Luto, No comment! Deci se poate patruzeci..nu mi-e foarte usor sa intru pe forum dar azi aveam un feeling ca daca intru aflu ca ai nascut! Sa fie intr-un ceas bun, mami de David! si nu mi vine sa cred 4050?? si ziceai ca e burtica ta mica???
Sa fie sanatos, cuminte si ascultator!
Felicitari mami daciana!!! Bun venit pe lume Darius!
Bravo Diamar, Bun venit pe lume Matei!!
Tututor proasepetelor si curand viitoarelor mamici puiuti santosi, cuminti si linistiti va doresc !!,
de
Amalia cuminte si papacioasa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adinus8 Mangulicocum te mai simti? nici-o imbunatatire? ![]() ![]() ![]() ![]() pozici |
adinus ma simt ca la o indigestie. greata, aciditate si dureri de sale.
tu? ceva semne? ca vorba aia ai fost la targ. ti-ai luat ceva frumos?
MangaGirl

varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 3 SAPTAMANI

M Oana spune:
BRAVOS, IULIKA PAPUSIKA ieri iti faceai unghiutele si crosetai modele pe ele si azi hop-top te-ai si facut mamica, uite cat de mult conteaza varsta, sa tot faci copii asa.
Otilia am citit povestea nasterilor tale, cred ca toate avem de invatat din trairile tale.
Si, da, cezariana ta a fost cel mai neferict caz de cezariana, te-ai luptat enorm sa nasti natural, ai dat tot ce ai putut, dar nu a fost sa fie, fara sa gresesti tu cu ceva, asta a fost destinul......
Una e sa intri ca o floare intr-o anestezie generala, fara sa te doara pe nicaieri si cu psihicul beton si alta e sa intri in cezariana cu fortele la pamant, dupa atata efort, bietul organism avand apoi nevoie de 5 zile la terapie intensiva, socul psihic de dupa, e perfect explicabil si e cazul cel mai neindicat, mama lui .....
Daca toate ar tine de noi, zau daca nu le-am face fata, am putea indura cele mai crunte suferinte, insa cand nu tine de noi, cand parca alunecam intr-un tobogan al ghinionului.
....
Sunt tare curioasa si eu la Luto ce a aparut, ca la biata Daci am vazut ce nesansa mare a fost.......
Nu putem stii niciodata cand se complica lucrurile si cum si asta e mult mai naspa decat durerea nasterii in sine, crez iou.......
Cat despre cat doare o taietura in carne vie, eu, cum va spuneam, am taieturi zdravene (am avut chist osos la mana si mi-au luat os de la picior, os care la picior s-a regenerat cam in 3-4 luni), dar niciodata in 23 de ani nu am avut vreo durere de oase sau de tesut, desi atunci cand au despicat carnea pe picior si mana, puteau taia multi nervi, care nu s-ar mai fi refacut poate niciodata, ceea ce la o taietura pe burtica nu se poate intampla.
Dar depinde de multe si cu taieturile astea: cat de buna de "carne" esti, cum te cicatrizezi, cum stai cu meteo dependenta, ce probleme de coagulare sunt, cum rezisti la o anestezie, la ce esti alergic etc......, multi parametri trebuiesc luati in calcul atunci cand ei o decizie, iar decizia mea e luata dupa multe calcule medicale, ceea ce recomand tuturor, frica de durere avand un procentaj de 35%, foarte sincer vorbind.
Iar frica de a ma intoarce inapoi la infertilitate si la lupta pentru a avea un sufletel depaseste cu mult frica de durere, dar aici ar fi prea mult de povestit.....
Imi aduc aminte ca vreo 2 ani de zile nici nu am putut accesa pagina de forum cu odiseele, era ceva intangibil pentru creierul meu. Iar in 2007, cand am facut-o, parca ajunsesem in rai, era un taram ireal, care, din pacate s-a transformat intr-un cosmar. De cate ori mai urc sus, la capitolul "Asteptand un ingeras", nici nu-mi vine sa cred ca am scapat de acolo, parea sa fie ca o inchisoare pe viata......
Mi se parea ca fetele de la Odisee sunt foooooooarte iubite de Dumnezeu, iar noi astea, care tot asteptam, parca tot plateam pentru niste pacate mult prea scumpe, insa si cand am intrat cu acte in regula la odisee, am vazut ce pret mare este si aici......
AMR 11 ZILE

mary_07 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui liliac1
In general un bebe face kk dupa fiecare masa doar daca este alptat exclusiv. Dar daca papa formula atunci este de asteptat sa faca mai rar. Multi bebelusi de la formula chiar se constipa. Liliana, ![]() ![]() ![]() Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! |

My family

_
Melania,

si

adinus8 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui MangaGirl
adinus ma simt ca la o indigestie. greata, aciditate si dureri de sale. tu? ceva semne? ca vorba aia ai fost la targ. ti-ai luat ceva frumos? MangaGirl ![]() ![]() ![]() ma cam dor salele si pe mine, dar cred-ca de la minge, ca am observat ca ma doare rau spatele jos dupa ce ma batzai pe ea... si sunt umflata de vreo 10 zile ca naiba, ma ustura pielea pe maini si picioare de tensionata ce e ![]() nu mi-am luat mare lucru, o gentuta mare si draguta ptr farduri si prune organice, cu gust de Romania ![]() varsta bebe poze www.mariaciubotaru.blogspot.com AMR 3 SAPTAMANI ![]() |

pozici

liliac1 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui mary_07
![]() ![]() My family ![]() ![]() _ Melania, ![]() ![]() si ![]() |
Nuuu, nu te speria, stai linistita!!! Pai ai trecut printr-un episod "mastitos"...si poate de-asta razvi a facut mai rar...sau poate ca laptele tau este mai consistent, sau poate el are un ritm mai incetinit. Nu este nimic de ingrijorat aici!! Spor, da-i sa pape cat poate el de mult

P.S. Moama, cand stau si ma gandesc ca eu si la 6 ani verific consistenta/culoare/timpi de executie

Acum mi se pare funny... Inainte de a avea copii nu puteam sa accept ca exista ceva mai scarbos

Liliana,

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

raluk16 spune:
Melania ce mult ma bucur ca e mai bine cu laptele si scapati de treaba asta fara antibiotic . Eu stiu ca la bebeii alaptati exclusiv nu se pune nici o problema legata de scaune, nici de culoare/consistenta, nici de frecventa. Orice e normal!
Dana si eu am lacrimat la sms-ul trimis Mariei... Despre Iulia eu stiu ca nu se face epidurala la ei in spital, deci nici nu s-a pus problema. Foarte bine si rapid mi s-a parut si mie ca a mers! Ce m-am bucurat!
ionika ce bine ca a iesit faina petrecerea! Stiu ca erai stresata ca daca o faci la curte depinzi de vreme, dar uite ce toamna frumoasa ai prins! Nu ma pricep la aerosoli, imi pare tare rau ca esti racita...
.
Alex noapte buna! Macar tu esti mai aproape de termen, ca si eu de doua nopti am noaptea dureri de intestine si de ovare (ca si cum mi-ar merge burta, dar nici vorba, eu sunt o mare constipata....). Si e asa rau ca ma trezesc de dureri si in zapaceala aia somnoroasa ma panichez ca or fi dureri ca la ciclu. Dar burta nu e tare... ce-o fi? Si in timpul zilei totul e perfect, nu am nimic...
34+
Alex

mariaanna spune:
Multumesc de incurajari si sper sa va dau vesti cat de curand!
Va pup pe toate!
Iulia, felicitari pentru bebelina!!!!
Mariaanna
37+
Mamica de si
in asteptarea unui
povestea nasterii lui Alex

monique02 spune:
Buna seara dragelor,
In primul rand felicitari proaspetelor mamici Iulia, Madalina, Luto, Daciana sa va refaceti repede si sa va bucurati de dovlecei.
Am reusit sa mai citesc asa pe diagonala.
Sa va mai spun despre noi, Andreea mananca in continuare doar de la san si sunt foarte multumita ca am reusit pana acum, a luat bine in greutate cam 250 g pe saptamana. Nu am facut deloc rani la sani, m-am dat cu crema din prima zi dupa fiecare alaptat. Nici febra laptelui nu am facut, nici nu cred ca am avut excesiv de mult sa se adune si am avut grija sa o pun la san cat mai des. in primele 3 saptamana i-am dat la cerere iar de cateva zile am inceput sa ii fac program.
Ma duc acum sa ii fac baie si va mai scriu maine.
Ma tot pregatesc sa va scriu si povestea nasterii cand am timp ca la mine a fost chiar foarte usor, mi-a placut mult, si poate mai incurajez fetele care urmeaza sa nasca.
Va pupicesc.