Burtici fericite de septembrie-octombrie (198)
Raspunsuri - Pagina 20
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_ana Buna fetelor! Tocmai m-a sunat Luhtien! A nascut azi un baietel de 3500 gr, 55 cm, prin cezariana. Azi noapte au apucat-o durerile, desi mai avea doua saptamani pana la termen. Bebe avea circulara de cordon, asa ca a fost nevoie de cezariana. Sunt bine amandoi!!!! Felicitari Luhtien, sa-ti traiasca bebicul si sa va aduca numai bucurii!!!!!!!!!!!!!!!! Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )POZE |
Ce avalansa de bebei!!!
Multumim, Cristina! 

Felicitari Luhtien!!!

Bine ai venit pe lume, pui de Luhtien!!!

Sa fiti sanatosi, sa va aduca puiul numai bucurii!!! Si recuperare rapida, mami! Abia asteptam povestea!
35+
Alex
anomis28 spune:
Selen, vesti bune de printzesa Ebru ca doarme bine si papa bine. Si doftora pediatra, pana la ce varsta a zis sa-i lipiti buricutzu?eu nu stiu care ar fi solutia, doar sa nu mai planga deloc.....![]()
si revin cu intrebarea mea anterioara,
fetele care au experienta de nastere, cum se simte cand se rupe apa, se poate sa fie si cate un pic, pic pic
..... asa toata ziua, ca si cum nu poti sa tii pipi.... sau curge toata dintr-o data.....cam cat de multa e atunci cand curge toata ![]()
![]()
?
nu stiu daca sa ma sperii sau nu..... azi parca nu mai pot tine pipi.... si am vazut si o urma mica mica de sange......
.
astept cuminte raspunsul de la mamici care au trecut prin asta.
37+
raluk16 spune:
techila, succes de azi incolo (esti foarte tare ca te descurci singurica, spune-ne, ti-ai gasit pantofi?),
mostenitoarea si paznicul,
balenii sclifositi si sper sa suga mai cu drag de la san, si
din nou admir sotul
Roxxy ce ma bucur ca sunteti bine si ca e mancacioasa!!!
Sa stii ca eu nu cred ca sunt la care merge usor, doar ca peste cateva saptamani si luni nu mai tii minte ca a fost nevoie de o perioada de acomodare. Ce-mi place cum vorbesti despre printesa 
Adi esti tare harnica! Vom vedea si noi ca nu vom avea incotro... mamicile trebuie sa fie harnice
anomis eu stiu ca se poate si pic-pic-pic... Cand vine doctorita?
adinus multumim de mesajul de la Lucia
. Deci asa, azi vin acasa! Of ce bine! Cred ca nici nu se astepta ca tu sa nu fi nascut inca... (Ai incercat aseara inecarea albinei?
)
Ramo bine ca ai trecut de granita de 37!
Daca se intampla acum nu mai trebuie sa-ti faca injectia aia pentru plamani, nu? Tinem pumnii sa vina Tudorel cand trebuie!
Roxxy ce frumoasa e printesa!!! 

Si poza cu voi doua e superba!!!
Si tu arati foarte bine! 
Selen tu, la cum aratai??? 

erai superba, nici nu se vedea ca ai trecut printr-o sarcina si o nastere!!! Eu n-am sanse sa ies asa bine, ca nu ieseam nici in pozele dinainte de sarcina asa 
Si pentru buric am vazut ca este si o fasa care merge roata pe burtica, deci nu cu leucoplast. De la tigex. Dar nu stiu daca nu cumva sunt pentru cicatrizarea buricutului. Poate nu sunt pentru hernie... Oricum din ce am citit eu, orice ai face, se vindeca atunci cand vrea buricul... cica nu sunt valabile astea cu monedele si cu pansamentele... Si eu am avut cand am fost mica.
35+
Alex
Dana15 spune:
Anomis eu nu stiu ce sa zic
..mamici cu experienta, ia sariti aici de ajutati fata!!!
nu poti suna medicul sa-i spui ce se intampla? cred ca nu-i musai sa curga toata apa deodata..se pot fisura membranele si se scurge cate putin..Luci tin minte ca zicea sambata ca avea senzatia ca face pipi non stop;
Dana 36s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
NelaM spune:
| citat din mesajul lui anomis28 Selen, vesti bune de printzesa Ebru ca doarme bine si papa bine. Si doftora pediatra, pana la ce varsta a zis sa-i lipiti buricutzu?eu nu stiu care ar fi solutia, doar sa nu mai planga deloc..... si revin cu intrebarea mea anterioara, nu stiu daca sa ma sperii sau nu..... azi parca nu mai pot tine pipi.... si am vazut si o urma mica mica de sange...... astept cuminte raspunsul de la mamici care au trecut prin asta. ![]() 37+ |
Anomis, eu zic mai bine sa suni la doctor, n-ai un numar de urgenta?
Just to be on the safe side. Poate nu e cazul, dar de ce sa nu fii tu linistita?

Acuma am ajuns si noi acasa, merem sa vedem cum facem cu cina, revenim. Am vazut mesajul lui Anomis si m-am gandit sa raspund inainte.
Nela, viitoare mamica de Ana, 38+
Manca-o-ar mama de strut!
anomis28 spune:
Raluk, Dana
.
doftora nu e in tara si se intoarce pe 16 noaptea la 3.....
acu stau cuminte cu picioarele in sus ca sa inving gravitatia
.
Ma rog, asa sper eu
. 

ca sunteti aici.
37+
Roxxy80 spune:

FELICITARI, LUHTIEN!!!!! FELICITARI, UKA!!!!!!!FELICITARI, TEHEEA!!!! SA VA TRAIASCA BEBELUSII, SA FIE SANATOSI, CUMINTEI, PAPACIOSI!!!!! 

Roxana, mami de print frumos Matei (29.11.2007) si de printesa frumoasa Maria (08.09.2009)
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui cristina_ana Buna fetelor! Tocmai m-a sunat Luhtien! A nascut azi un baietel de 3500 gr, 55 cm, prin cezariana. Azi noapte au apucat-o durerile, desi mai avea doua saptamani pana la termen. Bebe avea circulara de cordon, asa ca a fost nevoie de cezariana. Sunt bine amandoi!!!! Felicitari Luhtien, sa-ti traiasca bebicul si sa va aduca numai bucurii!!!!!!!!!!!!!!!! Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )POZE |
Luhtien, felicitari, mami, pt bebicul cel scump!!!! Sa va traiasca sanatos si sa va aduca multe bucurii, iar tu sa te recuperezi repede si bine!!!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009

)