Burtici fericite de septembrie-octombrie (198)
Raspunsuri - Pagina 19
raluk16 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui THEA22![]() MATEI ALEXANDRU va saluta! A venit pe lume joi, 10 sept., la ora 8,35, un lungan de 58 cm si 3000g, cu nota 10. Am trimis un mesaj lui KIKI dar se pare ca nu l-a primit...Nu-i bai, va anuntam acum ca suntem foaaaarte fericiti, ajunsi acasa. Povestea nasterii pe mai tarziu...va pupam dulce pe toate si revenim cu poze de pitic! THEA22,mama fericita de' 'Matei Alexandru |

Felicitari mami Thea!!!

Bine ai venit pe lume, Matei Alexandru!!!

Ce surpriza!!! Sper ca totul a fost ok cu doctorita, stiu ca aveai emotii. Abia asteptam povestea! Si bun venit acasa! In cuvinte se simte o mare fericire si liniste
. Sa va aduca numai bucurii si sa fiti sanatosi! 

Sper ca kiki e ok, ca nici aici nu a mai intrat...
35+
Alex
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui happy_uka Am nascut la 9 fix dar am luat nota 10 :)) e taaare frumusica si cumintica iubitzica mea! Ce miracol ... Avem 3,4 kg, 51 cm si mult par! Sunt cam ametita, la reanimare, totul a fost super nici o durere.. So far so good! Va pup si va imbratisez pe toate. Uka, fericita 38+ ![]() Printesa noastra asteptata cu drag, Carina Maria! . AMR 2 ore!! Azi imi tin gagalicea in brate ! |

Felicitari, Uka!!!

Bine ai venit pe lume, Carina Maria!!!

Ce ma bucur ca ai intrat chiar tu! Ce emotionant mesajul de la tine!
Ma bucur ca sunteti asa bine amandoua! Sa va aduca numai bucurii printesa, sa fiti sanatoase! Si recuperare rapida, mami! 

35+
Alex
MangaGirl spune:
FELICITARI HAPPY UKA PENTRU CARINA MARIA SI DE ASEMENA FELICITARI LUTHIEN!
Cata aglomeratie dom'le! 

IULIKA, SA CREASCA BRUCE MARE SI FRUMOS SI CUMINTE! LA MULTI ANI!
techila e frumos povestesti tu acolo de delfini. Iar sotul tau e un finutz, cum iti lasa el micul dejun la pat.
Roxxy ce frumusica brunetica ai tu acolo. 

MangaGirl
37+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 3 SAPTAMANI 
titi143 spune:
Felicitari Theea si Uka pentru bebelasi. Sa cresca mare si sanatosi.
34+ cu
Eduard Toma in functie de calendar
35+ dupa ultima masuratoare
Evolutia noastra
alex25 spune:
BINE AI VENIT PE LUME BB DE LUHTIEN
FELICITARI MAMI LUHTIEN
----------------------------------------------
Alexandra
37s+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 2 sapt 

titi143 spune:
Felicitari Luhtien pentru bebelas. Sa ai parte doar de momente fericite alaturi de el.
34+ cu
Eduard Toma in functie de calendar
35+ dupa ultima masuratoare
Evolutia noastra
anomis28 spune:
Roxxy, am vazut copilutza voastra scumpa.
iti vine sa-i mananci obrajorii.

O poza cu ea si cu Matei, ai?
Daca sunt prea insistenta da-mi una peste bot ca ma cumintesc.
37+
alex25 spune:
Poate aflam si cum il cheama pe bb de Luhtien, ca sa il punem la panoul de onoare.
Eu mi-am facut programul si am discutat serios cu bbelusa si vreau sa nasc pe 25 sau cel tarziu pe 29....am si eu un fix, plus ca am treburi clare de rezolvat pana atunci, si sper sa imi si iasa!
![]()
Ce parere aveti?
Elle, merci de link, gasisem si eu pe net, dar mi-e frica ca nu e buna ptr patuztul meu pliabil, sa nu fie prea groasa si grea...de aia as fi vrut sa o vad live.
Daca imi spune cineva ca a luat ptr patutz pliabil Bertoni si e buna, nu mai stau pe ganduri.
----------------------------------------------
Alexandra
37s+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 2 sapt 

selen80 spune:
hello! iar a plouat cu dovlecei la noi 

FELICITARI IULIA, THEA, HAPPY_UKA, LUHTIEN!! SA VA TRAIASCA COMORILE, SA FIE FERICITI, SANATOSI, SA VA UMPLE VIETILE DE BUCURIE!
BRUCULICA!
SA CRESTI MARE, SANATOS SI NOROCOS!
Alinus, multumi de vesti de la Luto 
Adi
, cu fundita rosie e obiceiul ca se leaga la mamica, sa nu se deoache...a doua zi insa, asteptand niste vizitatori la spital, am zis sa i-o legam lui Ebru, sa nu se deoache ea...ca io, la cum aratam...![]()
Roxxy, f frumoasa grasunica ta! si ce cercei are ea, mai mai 
si haideti sa o laud si eu pe ursulica mea, care adoarme mai nou si fara tzitzi sau fara sa-o iau in brate
bine, trebuie sa fie oricum f somnoroasa, dar tot e un progres...ieri seara am adormit eu inaintea ei - am leganat-o putin, i-am pus sa cante ratoiul (din ala cum are si Manga, cred
), i-am cantat si eu putin, si cand am vazut ca e linistita, am lasat-o asa si m-am culcat...la schimbat nu mai plange chiar asa tare, doar cand o mai spalam la fundulet, cand o sterg doar cu servetelele umede nu zice nimic.....acum mai ramane sa se obisnuiasca cu baita...
in schimb avem un stres....ii cam iese buricutzul in afara cand plange, si dr pediatra ne-a zis sa i-l prindem cu plasturi ca sa intre inauntru, ca sa nu faca hernie oblicala
numai ca dupa cateva zile de prins cu plasture, s-a cam iritat pielea, ieri i-a dat si putin sange cand i l-am scos, si asa mi-e mila de ea ca o chinuim
a mai avut cineva problema asta?
de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta

MATEI ALEXANDRU va saluta! A venit pe lume joi, 10 sept., la ora 8,35, un lungan de 58 cm si 3000g, cu nota 10. Am trimis un mesaj lui KIKI dar se pare ca nu l-a primit...Nu-i bai, va anuntam acum ca suntem foaaaarte fericiti, ajunsi acasa. Povestea nasterii pe mai tarziu...