FIV 241

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luck spune:

castelanaC

sar'mana , am inteles , caut si eu tot felul de informatii doar reusesc si eu un fiv pozitiv !!!
Ce tratament de sustinere ai avut pt estradiol , estrofem cumva?
Sa traiesti , sarcina usoara si la termen !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui luck

castelanaC

sar'mana , am inteles , caut si eu tot felul de informatii doar reusesc si eu un fiv pozitiv !!!
Ce tratament de sustinere ai avut pt estradiol , estrofem cumva?
Sa traiesti , sarcina usoara si la termen !!!

draguta luckidin ziua ET : am luat 4 tablete de progynova, 6 tablete de utrogestan si cate 2 stickuri de crinone (eu le ziceam sulane, asa aveam ora sexuala de doua ori pe zi )
din ziua 3 ET: s-a dublat cantitatea de progynova, deci 8/ zi.
din saptamana 6 s-a dus si ora sexuala ca nimic gel intavaginal, deci de atunci evoluez la orale 100%.
din saptamana 7 si mai putin la orale, s-a scos progynova jumatate de proginova iar in saptamana 8 s-a scos de tot si am ramas doar cu utrogestan pastilos (oral)!

progynona il luam dupa ce mancam, asa mi s-a recomandat!
utrogestanul intre mese, "departe de orele de pranz, recomandat cu un pahar de lapte (asa ca acum nu stiu daca asa se asimileaza sau asta era o metoda ca bea mandea laptic, asiaticii nefiind mari amatori)
stick-urile de crinone de intervale de 12 ore deci dimineata si seara "bagam" ceva senzatii geloase!

in plus eu iau tratament de sustinere tiroida, ac folic iar pana in sapt 5 am luat si vitamine pe care mi le-a scos dr cand a numarat ca avea 16-17 pe zi de luat, a zis ca stau bine la analize si sa lasam complexele astea de vitamine si minerale.

cam asta e, acum sa vedem saptamana viitoare ce mai zice dl dr.

te pup si repet tot tratamentul nu stiu daca e la fel ca la toate celelalte paciente, mi s-a dat dupa cum am evoluat la sol.

scuze ca am scris lung, scur nu mi-a iesit!

te pup si merci de urari!
bafta si tie si sa fie cu reusita cand faci!

castelana fericita 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

castelanaC
sunt foarte suparata , pe mine nu m-a pus nimeni sa-mi dozez estradiolul dupa ET , si nici progesteronul , hai sa zici ca am luat progesteron injectabil suplimentar ,la asta mai ca mi-am facut numarul , dar la estradiol ???
Eu sunt o poor responder !!!La fivul din aprilie din acest an am avut 3 embrioni transferati iar la incercarea din septembrie (acum cateva zile) dupa 8 zile de stimulare am avut doar 1 folicul asa ca am renuntat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steff77 spune:

Catalina, sanatate tatalui tau. Sa treceti cu bine si pe asta. Grea viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

catalina sanatate tatalui tau, sa de DD sa fie bine
eu maine imi fac testul la sange, am sperante ff mici de reusita pt ca de ieri am o criza de fiere cu tot cu stomac cum n-am avut in viata mea si la ce dureri si crampe am avut nu cred ca a mai ramas ceva pe acolo in burtica, numai in cap n-am stat de durere in rest....in sfarsit il fac sa stiu una si buna...pupici

Mergi la inceput

Luck, eu am dozat progesteronul si estradiolul dupa ET si tot degeaba. Oricum, am continuat cu doza de pana atunci de progesteron si estrofem si dupa ce am avut rezultatele la analize. Totul e sa nu fie caderi spectaculoase, cred. Nu stiu ce sa zic, e bine sa ajustezi hormonii dupa rezultatul analizelor...mai ales cand raspunzi mai greu l tratament. Unde ai facut acum fiv? Ai putea sa intrebi doctorul, am vazut ca in listuta erai la dr. Zadori, cred ca iti raspunde la intrebari, nu?

Mergi la inceput

Taty_ana, mult succes. Mai sti cum ti-o da tie organismul de inteles ca e ceva "in plus" acolo? Poate cu o criza de fiere si stomac. Doamne ajuta; sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Multumesc mult fetelor.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Draga PUFFY,uite ca sintem in aceeasi situatie.Ieri a venit ``placinta`` si la noi,s-ar putea ca de vineri sotul meu sa fie in somaj,astazi stim sigur.Sint putin suparata,el aduce banii in casa,cistiga mult mai bine decit mine.Incerc sa nu ma gindesc prea mult,mai ales acum nu aveam nevoie de asta,dar asta e viata si mergem inainte.Ma rog la Dumnezeu sa nu ne uite si sti cum se spune ca : EL iti da,dar iti si ia,sint sigura ca o sa ne dea un bebe(sau doi) si cu serviciul o sa mai vedem noi,mai stringem cureaua in cel mai rau caz Te pup si numai bine.
Fetelor eu mine merg la eco,sper ca foliculii mei sa fi crescut si sa incep si inj.de inhibare.In plus m-am procopsit cu o tuse,de ma dor plaminii cind tusesc,urmare a unei raceli si cred eu a tigarilor(sa nu mai spuneti la nimeni )La farmacie mi-a dat niste bonbonele elvetiene cu miere si lamiie,naturale, zic ei.Credeti ca as putea lua ceva produse homeopate? Va rog sa-mi raspundeti.
Va imbratisez cu drag,DANIELA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

TATY-ANA,multa bafta miine,tin pumnii pt.un beta mare.DOAMNE AJUTA.

Mergi la inceput