FIV 241

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

PUP TOATE ASPIRANTELE, GRAVIDUTZELE SI MAMICILE

Eu am fost azi la eco si am un folicul pe OD si doi foliculi pe OS.
Dna Dr. spunea ca cei doi din partea dreapta sunt destui de maricei.
Azi am facut ultimele injectii, maine imi administrez ovitrellul si vineri am punctia. Merg cu Dumnezeu inainte.
Mi-a spus sa am grija sa nu se sparga foliculii pana vineri, asta inseamna ca nu am voie sa ridic greutati, sa fiu atenta la urcat trepte, sa nu merg cu bicicleta si bineinteles, nu sex.
O sa fiu atenta cu toate cele si ma rog sa fie cu reusita.
Dragele mele, ale caror parinti au probleme de sanatate, ma rog pentru ei sa ii ajute Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa le dea sanatate, pentru linistea sufleteasca a lor si a voastra.
Doamne cum stiu ce inseamna asta, dupa primul ET, mama a fost internata in spital , iar voi ati fost alaturi de mine cu cuvinte de incurajare. MUltumesc mult.
castelana trebuie sa ducem, tot ce ne este dat.
Sanatate mamei tale si tie sarcina usoara in continuare.
Sa ai grija de tine si de BB.
Pup burticutza si pe tine
catalina sanatate tatalui tau .
Luck
Kora

Pupici tuturor si o seara luminata

Doamne Ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_m spune:

Salutare, sunteti foarte vrednice, abia tin pasul cu voi -sa citesc tot ...
Si mie mi se pare ciudat ca dr.ii de aici nu dau nici o importanta estradiolului . Chiar daca nu se cere, i-mi voi face estradiolul inainte de ET si la 3 zile dupa . La primul FIV am facut doar progesteronul inainte de ET si asta doar pentru ca am avut progesteron injectabil si dr. a vrut sa vada cum il recomanda, dar de estradiol... nimic. probabil ca trebuie sa le "amintim noi" si de estradiol.
In urma cu 4 ani am pierdut o sarcina la 6 saptamani si mi-am amintit acum ca dupa ce am luat estrofen s-a oprit sangerarea, dar era f. tarziu..
Pana la FIV adun informatii si sper ca va fi cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

alrak,scuze ca intervin cred ca am inteles eu gresit?
ziceai ca ai facut stimulare cu clomifene si fostimon?dar despre ce injectii vorbesti?ai facut si altceva pe deasupra?mult noroc iti doresc
taty-ana si eu sint alaturi de tine,doamne ajuta pt un test pozitiv

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

taty-ana, tin pumnii stransi tare!
Cata,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

E clar azi nu e ziua mea
Revin cu alta problema care ma chinuie.De azi dimineata mucusul cervical este foarte abundent si gelatinos (scuze,nu stiu daca ma exprim corect)sint in ziua 13 de c.m si in mod normal ar trebui sa se produca ovulatia.Imi e teama sa nu cumva sa pierd dragii mei foliculasi.Va rog,ce parere aveti?O sa innebunesc pina miine dimineata
Alrak, multa bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

BYTZI la acest FIV 3 , am inceput cu stimulare mai usoara constand in clostilbegyt (3 tablete/zi - 5 zile) si fostimon (injectii- 1 la 2 zile) .
Din ziua a 5 a am combinat 1 fostimon cu 1 merional, z 7- 1fostimon cu 2 merional pana azi cand am avut 1 fostimon si 1 merional.
Maine fac ovitrell-ul, vineri punctia.
Dna dr a incercat de data aceasta, o alta combinatie decat cea cu gonal de la primiul FIV.
La FIV 1 am avut decapeptyl, gonal si merional.
FIV 2 a fost pe ciclu natural , deci fara nici o medicatie.
Sa vedem acum cum va fi, ce productie voi avea.
Daniela multumesc la fel si tie, sa dea Bunul Dumnezeu sa fie cu reusita
Atentie cu tusea, trebuie tratata. Incearca cu naturiste.
Si deh... am tras si eu cu ochiul... lasa tigarile ca nu-s bune de numic, numai rau fac, mai ales ca BB trebuie sa apara . Scuze pentru, dar eu sunt total impotriva fumatului.
Uite iti trimit sa nu te superi pe mine.
Tin pumnii stransi sa fie bine!

tuturor

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Danielace-mi aud urechile, mai bine zis ce-mi vad ochii, cum adica de la tigari, mai usor cu fumatul mai ales ca te pregatesti de bebe
Eu pe 21 merg sa semnez contractul iar pe 23 imi dau calenadarul
Sa auzim numai de bine

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Daniela pentru tuse foarte bun este siropul CeriPin il gasesti la magazinele Le Naturiste daca nu-ti place gustul siropului le gasesti si in capsule.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna dimineata fivoaselor!

Mai Lucki mai... ce stiu eu cum e mai bine... oricum mi se pare ca acolo e uneori dupa ureche si merge toata lumea la fel, care scapa cu bebe la purtator e norocoasa, care nu...
Aici eu tot intrebam, stii cum e, sa stii la ce sa te astepti si asistenta care-mi pregatea medicamentele imi zice de fiecare data ca trebuie sa asteptam ce zice dr, ca nu tratamentul la fel.
Eu pana saptamana trecuta m-a chemat saptamanal sa facem eco sa vorbim, sa vedem daca mergem in directia buna, tratamentul il primesc doar pana la urmatoarea vizita, tot de acolo de la dr, imi pregateste asistenta cu pricina o sacosica termica cu gheata si cutiutele, chiar daca zic: merg direct acasa, nu e nevoie, nu iese din schema. Cand am venit aici ma steptam la "maimutele" astea sa fie un fel de lumea a 3-a cu mirosuri si duhori ametitoare fierbinti.
Cand vad de fapt ca noi ne credem si consideram mari si tari "albii" vb, si nu mai comentam de civilizati, raman din ce in ce mai masca cand ma conving ca nu este asa.
La dr nu e am vb doar cu unul: a fost o echipa, fiecare pe patratica lui si pana nu au fost toti de acord cu calea de urmat nu se incepe numic, valabil si la stomato, sau la alte cabinete, nu se considera dr ca face el si decide el, unde competenta il depaseste, imediat m-a trimis la altul. La inceput am reactionat asa in capul mau: e nepregatit, apoi am vazut ca nimeni nu-si da cu parerea si nu merge pe bajbaite.
Aceeasi chestie am citit aici de la fete ca s-ar intampla in Austria si Ungaria, deci dr care stiu meserie stiu pana unde merge competenta lor. Poate sa constituie o solutie.
DD sa te ajute sa iei decizia buna si sa va dea copii mult asteptati!
Doamne Ajuta!

taty ana, bafta azi la testul de sange! sa fie cu noroc!
sanatate!

Mai Daniela mai, asta cu munca datatoare de resurse este o chestie tare spinoasa si toata lumea e intr-un fel sau altul afectata... imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta!
Nu te spun la nimeni cu pufaielile (dar ca sa tusesti de la ele trebuie sa bagi.... ia vezi tu!) dar promiti ca le mai raresti pana uiti de ele? mama lui de stres...
Bafta azi la eco si te astept cu vesti bune!!!!
parca retin ca si eu aveam inaintea punctiei ceva scurgeri di dr era ffff multumita sa stii, zicea ca asa trebuie!
te pup

Draga Alrak, surioara mea in focuri, ai grija de foliculasiiiiii!!!!
Si eu am avut doi babani pe stanga si unul mai mic pe dreapta si s-a lucrat doar pe cei stangaci, deci deja ii stiu orientarea politica!
Stai linistita si papa bunut, lejer, eu daca-mi amintesc bine eram mai umflata decat acum si nu-mi ardea de mers in stanga si-n dreapta, ma simteam mai bine la stii tu activitatile canapeloase.
si care sex... ca deja m-am virginizat din iunie de cand ni s-a spus sa stam linistiti, acum reintinerim cu platonicul, ca de asta obsebv ca-mi mai scapa cate-o perla...
Eu stiu, aparte gluma (incerc sa te mai inveselesc si sa nu fii strasata), ca tu vei fii foarte cumintica si vei face tot ca la carte! bafta multa si Doamne Ajuta, o sa ma rog la biserica aici cand merg pentru surioara mea!
Merci mult pentru cuvintele fromoase, cu mama... e lunga istoria si stau si eu calare pe telefon, vb cu dr, cu ea, cu prietenele mele sa o viziteze, in fine, fac ce pot sa nu se simta singurica, in sensul fata copii (unicul copil ramas in tara e la cimitir..)si e greu pentru ea. in fine trebuie sa le ducem pe toate, ca-s ale noastre si parca nu le-as lasa jos, am observat ca deja nu-mi mai sare inima si nu ma mai ia plansul cand gasesec mesaje ca e iar la spital...poate m-am tabacit sau poate m-am obisnuit ca nimeni n-a rezolvat nimic cu lacrimi, cautam solutii, vad si eu ce inseamna analizele si tot asa. Vedem si daca de data asta "pacalim" criza si poate merge in toamna in Italia la alta cura, etc, asta-i alta poveste sa nu divagam, cu dna speranta mergem inainte.
te pup si ai grija de cuibar si astept cotcodaceala!!!
Doamne Ajuta!

fetelor va pup si pe curand!

castelana fericita 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata fetelor

am primit aseara o veste soc, a mea sora care e insarcinata in 29 de saptamani va avea gemeni
daca pana acum bebele i-a tratat numai cu spatele, la eco de aseara le-a dat emotii, in sensul ca daca pana atunci se vedea doar un fundulet; dintr-o data au aparut doua caputuri si se auzeau doua inimioare, bebeii stateau unul peste altul, sunt dispusi transversal.
trebuie sa mearga in Craiova acum sa faca un 4D neaparat, caci tampii de la spitalul din Slatina nu au nimic, of.
voi matusa de gemenii.....iupiiiii, sper ca si mamica de gemeni sau........oricum m-am bucurat enorm. cu, e viata asta, in ianuaria a pierdut o sarcina, acum aproape 10 ani a facut o intrerupe de sarcina la 6 luni, iar acum apare o pereche.

sa ne dea si noua DD.

alrak ai grija de tine sa creasca foliculii mari;
pufi drum bun la unguri, ne gandim si noi foarte serios sa incercam in afara tarii, caci ai nostri medici, te duci la ei cu banii in buzunar si se uita la tine ca la masini straine.

castelana clocit placut ai grija de bebe si de tine.

pupici fetelor si floricele de toamna, crizanteme

de Craciun vom fi 2 in 1!

Mergi la inceput