FIV 241
Raspunsuri - Pagina 7
puffy10 spune:
Androstendion??? Mirela sanatate maxima . Eu nu imi amintesc sa fi facut o astfel de analiza. Cine ti-a cerut sa faci analiza asta?
Goggy ce mai zici? ti-am trimis mesaj pe PM. Bafta multa in continuare.
Castelana ce repede trece timpul... parca mai ieri urmai la punctie si ET dupa mine si ia uite acum ce s-au inmultit saptamanile la semnatura...bravo. Legat de treaba aia ca ti-a verificat estradiolul la 3 zile dupa ET... da asta e jos palaria. La Giulesti...te mai cheama dupa ~12 zile la test si atat.
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puffy10 Androstendion??? Mirela sanatate maxima . Eu nu imi amintesc sa fi facut o astfel de analiza. Cine ti-a cerut sa faci analiza asta? |
puffi, dr Matei mi-a dat sa fac analiza asta, pt ce, habar nu am, restul analizelor facute sunt perfecte, inclusiv laparo si histero.
sper sa nu fie o problema asta.
sanatate
de Craciun vom fi 2 in 1!
maria08 spune:
Buna,
Vreau sa multumesc inca o data celor care m-ati ajutat cu raspunsuri......noi am decis sa intrerupem tratamnetul si am facut investigatii....se pare ca nu sunt probleme cu tiroida( cel putin asa spun echo, analizele, endocrinologul..), va trebui sa mai astept sa vad daca peste 2 luni analiza va fi la fel si atunci inseamna ca nu a fost ceva temporar.
Endocrinologul mi- a recomandat sa nu incep procedura FIV pana nu lamurim problema, toate sunt in regula dar TSH-ul mic......vom vedea....
Sunt cu ochii pe voi , vreau sa citesc cat mai repede vesti bune!!!
O zi buna tuturor!!
castelanaC spune:
citat din mesajul lui puffy10 Castelana ce repede trece timpul... parca mai ieri urmai la punctie si ET dupa mine si ia uite acum ce s-au inmultit saptamanile la semnatura...bravo. Legat de treaba aia ca ti-a verificat estradiolul la 3 zile dupa ET... da asta e jos palaria. La Giulesti...te mai cheama dupa ~12 zile la test si atat. |
Da Puffy draga, ai dreptate, eram amandoua pe baricade si am facut beta dupa tine cu inima tare stransa, cu emotii cat casa!
da la ziua 3 de la ET cand mi s-a spus ca a scazut valoarea estradiolului de la 780 in ziua punctiei la 530, acasa am inebunit cand am citit pe net ca o valoare prea mica duce la pierderea prematura de sarcina. ramasesem paf, sa stii, ca s-a suparat sotul si mi-a zis ca intrerupe net-ul daca mai caut toate prostiile care ma fac sa intru in panica.
Cred ca au facut bine oricum si am mers pe mana lor, estradiol am luat pana in saptamana 8, ramanand acum cu aceeasi doza de progesteron de la ET cica pana in saptamana 12 cand vom incepe reducerea acestuia treptata.
Imi pare rau tare de vestea de ieri de la servici... of doamne!
Poate ca se va remedia cat de curand situatia, avand in vedere ca mondial s-a mai remediat treaba si bursele cresc.
Bafta multa si sanatate!
Gasiti voi o solutie pana la urma, DD nu va lasa asa sa stii!
Doamne Ajuta!
castelana fericita 11+
castelanaC spune:
citat din mesajul lui maria08 Buna, Vreau sa multumesc inca o data celor care m-ati ajutat cu raspunsuri......noi am decis sa intrerupem tratamnetul si am facut investigatii....se pare ca nu sunt probleme cu tiroida( cel putin asa spun echo, analizele, endocrinologul..), va trebui sa mai astept sa vad daca peste 2 luni analiza va fi la fel si atunci inseamna ca nu a fost ceva temporar. Endocrinologul mi- a recomandat sa nu incep procedura FIV pana nu lamurim problema, toate sunt in regula dar TSH-ul mic......vom vedea.... Sunt cu ochii pe voi , vreau sa citesc cat mai repede vesti bune!!! O zi buna tuturor!! |
Maria, sanatate si sa ai grija de tine!
Investigheaza-te, cauta si a 2-a parere ca sa ai un tablou complet si poate nu e nimic grav!
Sanatate si Doamne Ajuta!
te astept oricum sa-ti tin pumnii cand te apuci de treaba, sau poate intr-o zi ne vei scrie ca miracolul s-a produs si ai testul pozitiv, cine stie D-zeu e mare!
te pup
castelana fericita 11+
vvvvv spune:
BUNA!Dragele mele, dupa cateva luni de la nereusita Fiv meu, care a avut loc anul acesta in februarie, nu am mai avut taria nici macar sa mai intru sa va citesc,numai cand vedeam titlu Fiv...nr..., ma cutremuram, azi, am avut taria sa intru, sa deschid, sa citesc, am gasit nume cunoscute, alte nume noi, intrebari vechi, altele noi, in fine, incurajari, sperante, eu am renuntat definitiv pentru procedura Fiv sau alte proceduri, dar va doresc la toate,din tot sufletul, reusita, sa aveti bucuria de a va strange in brate copii, Bunul Dumnezeu sa se indure de toate rugamintile noastre si de lacrimile noastre, sa ne ierte ca fortam intr-un fel, natura, dar dorinta de a avea copii este fffff mare!
Am intrat, sa va vizitez si sa va doresc din tot sufletul reusite cu copii sanatosi si frumosi!!!!!
Dumnezeu sa va ajute!
puffy10 spune:
vvvvv nu stiu ce si cum a fost la tine, dar mai ales nu stiu de ce ai renuntat?
Crede-ma si noi la al doilea am vrut sa fie si ultimul...si le spuneam pe culoar la asistente ca gata renunt dupa asta, dar uite ca nu pot... cu toate problemele financiare cu care ne confruntam momentan, incercam sa gasim solutii sa mai facem macar unul... dar in cu totul alta parte si alt dr.
Haideti fetelor sa o "ridicam" pe biata fata... uite ea renunta total...
luck spune:
castelanaC
te rog spune-mi si mie cum este cu estradiolul , am vazut ca ziceai ca ti-a scazut dupa punctie dar asta cred ca este notmal pt ca foliculii care secretau estradiol au fost punctionati , si probabil urmeaza sa creasca din nou dupa ET!
Cum ti-ai monitorizat estradiolul si ce tratament ai luat pt el?
Multumesc !!!
bytzi
kora
multa bafta !!!!!!!!
castelanaC spune:
balanta_tm
ai dreptate, am avut noroc sa dau de dr buni... eram asa de speriata cand am facut primul control aici dupa "botezul" romanesc...
sanatate si bafta!
Daniela 74, merci pentru mesaj, astept si eu acum sa vedem ce zice iar dl profesor, ne rugan acum: unde-s doi puterea crestem nu?
Alina, draga de tine te gandesti tu la mami meu, multumesc, ei Doamne se intampla, ce sa fac, incerc sa ma mobilizez si sa o ajut si pe ea cum pot moral si pe bebe sa nu se supere pe bunica!
Alrak, cum merge productia? cand te astept la cotcodaceala? vezi sa papi oute sa fii in voce! timen pumnii si tine si spiritul bun, ajuta draga mea!!!!
fetele va pup si astept vesti de la fetele in focurile "creatiei"!
Bafta si productione superlux de calitate superioara!
castelana fericita 11+
castelanaC spune:
citat din mesajul lui luck castelanaC te rog spune-mi si mie cum este cu estradiolul , am vazut ca ziceai ca ti-a scazut dupa punctie dar asta cred ca este notmal pt ca foliculii care secretau estradiol au fost punctionati , si probabil urmeaza sa creasca din nou dupa ET! Cum ti-ai monitorizat estradiolul si ce tratament ai luat pt el? Multumesc !!! bytzi kora multa bafta !!!!!!!! |
Buna,
draga mea ce crezi ca eu stiam?
S-a intamplat asa: luni punctia, miercuri ET si sambata analiza sangelui: estradiol, progesteron si of course hormonii tiroidieni (nu am torida)
pentru ca estradiolul era aproape injumatatit mi s-a dublat doza.
cu eu brusc cu furtuna de intrebari: cum de ce, dar ce e asta? mi s-a explicat ca e normal sa scada dar nu trebuie lasa asa si trebuie sustinut, eu sa fac ce mi-a zis dr, ca doar de aceea se numeste tratament de sustinere, este "impins" si corpul sa produca hormonii respectivi.
Daca totul ar fi decurs natural cu preludiu si tot restul in spatiul conjugal, mi s-a mai spus ca acesti hormoni nu scad deci sarcina este sustinuta natural.
Uite asa am mai aflat-o si pe asta, bata-l masa si pe estradiolul asta care la inceput facea pe silabe sa fad de mai este si nebunia asta!
Capito?
Acuma scuze daca am dat vreo excatiune gresita, este cum am procesat eu in capul meu cretz, cum mi s-a spus, etc.
Bafta si nu-ti mai face prea multe prob, mereu zic ce linistiti stau altele si raman insarcinata numai daca se gandesc sau vad poza lui bibicu si eu am capul si tot restul plin de hormoni, ca si voi fetelor dragi.
scuze ca am scris mult, azi se vede ca zona ne- iese la suprafata.
te pup
castelana fericita 11+