Nazdravani de august-septembrie 2003 (sept.2009)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Mi-am mai revenit. Am baut o cafea...
Am facut in 45 de minute un drum de 10-max 15 minute... Iar marti, pe ploaia aia groaznica un drum mai scurt, de acasa pana la scoala un de are loc cursul de engleza al lui Alex... cam tot asa, si ala e de 5-10 minute... Pe ploaia aia si la 10 grade stateau mai in strada si viermuiau! Parca erau teleghidati... Plus toaaata tigania: tarabe cu zdranganele, oale de lut, farfurii de proasta calitate, foantze de si mai slaba calitate, prostii pe care nu le cumpara nimeni, dar e miscare continua prin fata lor... iar chestia cu blanarii... oh Doamne!
Daca ar fi doar astia cu pelerinajul ar mai fi cum ar fi, desi nu ii inteleg de ce sa vina buluc in perioada asta cand pot veni tot anul linistiti! Dar e tiganeala asta care nu are nici o legatura cu cele sfinte. Si nici cu comertul, ca asta e balci!
Iar pe langa Palat, prin parcurile de pe langa sunt balciuri adevarate, cu masinute, invartitori etc, toate reglate pe muzici date tare si fum si Of!! Macar li se interzice sa difuzeze manele si cat e inspectorul de la Primarie pe acolo nu difuzeaza, apoi gata repede una mica!

N.A. Of, oh, etc = a se citi bip!

Mergi la inceput

Sa nu spuneti ca va las in nebuneala asta sarbatoreasca! sa schimbam tonul si subiectul:

Ieri Alex imi explica cum citeste ceasul, nu stie inca bine dar vrea sa isi poarte ceasul de mana si se straduie.- 'Asta e orarul si asta e minutarul.' - 'Dar cliparul unde e?'
Mdaaa. Scoate o gramada de chestii dragute si eu nu apuc sa le notez pe toate... rad pe moment si le uit repede...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

dana, da, nu mai e cu t, l-am mutat la locul lui. trebuia sa stea un pic acolo, ca am incercat sa mut scriptul de la trafic.ro. si inca nu stiu daca am reusit, ca scriptul este tot pe nazdravani totusi... sa vad cum dezleg povestea fara taxa anuala, si asa ma enerveaza astia de la trafic, poate renunt de tot la ei.

eu abia astept acum sa inchid pc-ul, pic de somn, si balena tocmai s-a inecat cu fum, pinocchio inoata spre mal...
va pup asadar, noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisi spune:

Cris, baga un Google analytics, ai aceleasi rapoarte. Apar ceva diferente (ca eu le am pe ambele si compar) dar pentru cat ai tu nevoie e suficient... mai tarziu mai vezi.

La trafic totusi nu e asa scump si se plateste usor, eu am optat pt varianta sms, a fost instant. Dar deocamdata tot nu merita sa dai banii, poate mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele
va rog din suflet
care mai puteti
sa ne mai acordati un ajutor

Un om are mare nevoide de ajutorul DVS. Va rugam ajutati-o pe Alina! (cumnata mea) Mai are o singura sansa - ULTIMA!!!

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Da-ti mai departe va rog!!!
Daruiti daca puteti!
Multumim

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Noi fiind in santier va rugam sa nu va suparati pe noi dac intarziem pana sambata - duminica cu jurizarea si trimiterea lucrarilor.
Practic mai avem o satamana cel mult 10 zile dar ne cerem scuze de in avans.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Noi n-am terminat florile! A lucrat jumatate (pana la flori) si s-a plictisit. Ii revenise cheful fix cand trebuia sa punem masa. Nu s-a putut deci sa continuam fix atunci.
Nu i-am mai aratat celelalte lucrari, clar as fi influentat-o.
Concluzia mea rapida e ca nu ii place domne sa deseneze. Adica ii place dar nu prea mult. Se plictiseste repede. Cel mai repede se plictiseste de creioane. Ca au acoperire mica.
Acuarele nu aveam, am cumparat ieri dimineata, pe ploaie. Am pus-o la treaba. A zis ca prima lucrare e "de exercitiu".
Daca tot se accepta si trimiteri maine, o pun la masa de lucru maine cand doarme Erika, sa vedem ce o produce.
Macar m-am lamurit de un lucru. La talent artistic m-a mostenit pe mine, adica zero barat! Printre doi nori si un deal verde, mi-a zis "Nu facem mai bine ceva la matematica?"
Cu punctarea lucrarilor din prima etapa, a mers pana la urma, dar am insistat la fiecare lucrare, sa fie atenta, sa isi aminteasca unde am ramas, sa fie sigura ca pe "acela" il prefera din cele ramase...
Cand a ajuns la 1, mi-a zis cu tristete "ii dau 1 ca asta mi-a mai ramas". Deci am constrans-o!!! Daca avea altele, ea dadea altele!
Iar azi mi-a zis ca spera ca nu o sa mai deseneze pentru concurs.
"Nu vreau sa fie 3, ca e foarte obositor. As vrea sa rezolvam labirinte. Sau sa lipim si sa decupam"
Dar nu inteleg, ii spun, tu nu vrei sa fie 3 desene? Sau nu mai vrei desene? A zis ca nu ar vrea sa fie 3. 2 sunt de ajuns pentru un concurs.
Hmm... cred ca vrea premiul mai repede!
Totusi nu pare sa fie motivata ca la etapa a 2-a sa lucreze mai bine ca la prima!

Si din categoria amuzante - ca si Carmen, imi propun mereu sa le notez dar neglijez, apoi le uit.
O tot pregatesc pentru plecare. In principiu, stie despre ce e vorba si ce va urma. Totodata, sunt lucruri pe care i le refuz acum, mai precis le aman pentru "dupa" plecare. De exemplu bicicleta. Cea veche a ramas mica, nu i-am luat alta pentru doar cateva luni, din care majoritatea luni de iarna. A inteles.
De ceva vreme, spune "cand o sa fim in Canada" facem si dregem.
Mai stie ca in Canada o sa primeasca o alocatie mare, aproape la fel de mare ca a Erikai.
Se uita in catalogul Ikea. Ii place un pat cu etaj si cu un fel de copertina cu cer instelat. Asa vrea, sa doarma ea la etaj si Erika "la parter". Ma uit si ii spun ca e scump tare, costa o gramada de bani. "Cat?" zice ea. Ii spun. "Lasa ca o sa luam din banii lu' Erika. Ea o sa aiba mai multi"

Mergi la inceput

In week-end Alex a scapat de engleza asa ca a pictat sambatat vreo 4-5 planse pana i-a placut vreo unul... Pe burta, ca nu aveam birou disponibil... s-a pictat si pe el, e clar dar m-a distrat cat s-a chinuit sa ii iasa ceva... cand a venit tata-sau sa vada ce face l-a intrebat daca i se pare destul de 'clar sunt flori de toamna? nu seamana cumva cu cele de vara, nu?'
E clar ca nu poate semana cu mine... sunt maniaci astia doi!

Si la fel cu Erica, prefera acuarelele creioanelor colorate...

Anka, noi am rezolvat notele: am noatat de la 10 la 20, ca altfel stergeam si azi lacrimi cu 'nu-i drept' si cu 'te gandesti ce va plange copilul acela'... asa ca s-a rezolvat...

Criss, nu se vad lucrarile Silviei si a lui Alexandru Calin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

neata'

carmen, stiu ca nu se vad, pentru ca nu le-am primit inca. dar am facut pagina, sa pot incheia concursul. sper sa le primesc astazi.

cum vi se pare noul concurs?

eu sunt cu andrei acasa... fuseram in we la o matusa... care nu si-a dat seama ca pentru copii nu trb sa tii caloriferele pe 2. asa ca, pana cand ne-am prins si noi de ce era asa frig... andrei s-a ales cu un nas curgator. azi am ajuns cu el la dr, ca pe vremea asta minunata nu prea e de tratat babeste. sinupret, vit c, hexoralete... protesteaza vehement, nu suporta mentolul, sinupretul ala e scarbos rau (nici eu nu pot sa-l iau fara miere), dar speram sa-l punem repede pe picioare.

Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Cristina, eu am trimis desenul Silviei ieri dimineata pe adresa nazdravanilor. La mine nu se vede nici un desen pe pagina, am crezut ca lucrezi la ele.... Nici un desen, adica nici cele de la etapa trecuta, nimic!

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput