Nazdravani de august-septembrie 2003 (sept.2009)
Raspunsuri - Pagina 15
dana_ene spune:
Noi ne-am conformat si am trimis si picturile pentru etapa a doua. Uitati-va si voi ce ne-am straduit: http://frunzele.blogspot.com/2009/10/frunzele-si-concursul.html
Am descoperit ca Oana are ceva tehnici pe care i le-a impartasit si Roxanei, care, spre uimirea mea, a fost foarte serioasa si chiar a iesit ceva dragut.
Nici eu nu le-am spus de note.
Eu am printat la birou desenele si le-am intins pe covor. Apoi, pe rand, fiecare l-a ales pe cel care ii placea mai mult. Eu il luam, il notam pe spate. Ramaneau celelalte pe covor si iarasi alegeau pe cel care le placea mai mult. Si tot asa.
Pentru noi a fost o placere. Vad ca nu sunt deloc interesate de locul din concurs si intr-o anumita masura ma bucura. Oana a spus ca desenele lor nu sunt cele mai frumoase si ca va incerca sa faca urmatoarele desene mai frumoase. Asta e bine, zic eu.
Motto-ul tau, Lili e .
mihaela_s spune:
Am sa fac si eu pentru etapa viitoare asa, am sa o pun sa aleaga care ii place mai mult si tot asa, fara sa ii spun de puncte pentru ca mai mult au incurcat-o...numai ca eu nu am cum le printa, iar aici pe computer fiind asa in sir si mici, le pierde ordinea, nu mai stie care l-a vazut si care nu. Am sa le salvez si eu intr-un folder, dar tot pe rand le vede si ar fi tare bine sa le vada pe toate deodata, asa cum a facut Dana...Noa mai vad cum fac. Numai sa o pot mobiliza la pictat, nu ii place sa faca la comanda, nu e dispusa sa faca cand vreau eu ci numai cand vrea ea, nu o intereseza concursul, concurenta, castigul. Ea deseneaza de placere, ce vrea ea. Desi la cursul de desen face dupa tematica orei, ce le spune profa. Cred ca ccc cu mine e altceva, eu sunt mama...Si cel mai mult ii place cu creion sau carioci. Merg azi sa cumpar acuarele, poate daca le avem acasa se hotaraste si ea. Dar parca o vad ca mazgaleste ceva repede numai sa scape de gura mea...oooof . Asta e, poate ne retragem din concurs, mai vedem...
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
dana_ene spune:
Mihaelaaaa! Cum sa va retrageti????????????????????
Hmmmm
Iuliana, printesele tale nu vor sa participe?
mihaela_s spune:
Dano, pai daca nu o conving sa picteze ceva, ce sa fac? Sa pictez eu? Hai ca mai muncesc zilele astea cu ea, sa vad ce reusesc....
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
dana_ene spune:
Cum am zis eu si-n partea cealalta , spune-i ca Oanei i-a placut "the best" desenul ei. Asa ca n-am ce-ti face.
l_carmen2003 spune:
Alex a votat si el si cu lacrimi in ochi a aranjat desenele in ordine si a pus numai note de la 10 la 20! nu intelegea de ce plange si mi-a spus ca nu e frumos sa pui unui copil note mici. Pai nu e chiar o nota, e un mod de a alege... of ce de suspine, parca e o fetita, exact ca si Eliza, nu vrea sa supere pe nimeni.
Mihaela, sa nu cumva sa va retrageti! Ar fi pacat... serios...
cristinamh spune:
iuliana, sunteti ok? unde ati disparut?
s-a decis andrei ce desen scaneaza... cu o intreaga teorie. l-am intrebat, daca e sigur ca nu mai incearca, ca e tot ce poate. si... ar putea sa se mai straduiasca, dar se opreste aici. i-am zis sa nu aud iar plansete, daca el nu face tot posibilul.
mandra mea e cu ochii pe expozitie. a pus ochii pe zana petrei, ca vrea si ea sa faca. nu mami, nu copiem ideile, tu ai facut aseara.
la ai mei e relativ siplu la puntaj, pentru ca ei oricum le stiu dinainte. andrei de ex statea si se gandea, si din ce comenta asa, pt el, stia care al cui desen este.
dana, sa stii ca am vazut desene la scoala care nici nu indrazneau sa se apropie de frunzulitele tale! felicitari!
si in incheiere, rugaminte pentru toata lumea. cine mai are la status sau prin diverse parti linkul cu nazdravani.ro , schimbati pe talentedenazdravani.ro , iar cine a memorat pe cel de concursuri, talentedenazdravani.home.ro, sa schimbe cu www.talentedenazdravani.ro .
sper ca intr-o luna sa am o surpriza pentru voi, daca ma duce destul capul .
l_carmen2003 spune:
Ca in fiecare an, cumm v-am obisnuit, in periaoda 8-19 octombrie eu capiez si incep sa va explic si voua motivele! Nu ca nu as avea zilnic motive, ca doar traiesc in Romania - si asta la alegerea mea expresa! - dar in perioada asta sincer sunt exasperata!
Sincer m-am saturat de orasul asta pe care candva chiar il iubeam tare mult!
Si de tara asta si de circ in general, oriunde are loc.
E infernal si indignant ce se petrece in perioada asta in Iasi. Pe langa ca nu exista drumuri corespunzatoare, mai au si nesimtirea sa inchida artere importante, noduri care leaga jumatate de oras cu ailalta pe motive neelucidate...
Plus ca se lucreaza la schmbarea liniei de tramvai in tot orasul odata, plus ca in centrul orasului paralel cu liniile in lucru este strangulat orasul cu o lucrare inceputa acum 3-4 ani si oprita din motive de cretinatate patenta - au gasit constructii vechi de 150-200 de ani, locuinte, si gata vor sa le conserve!. Bine ca construiesc fara sa protejeze peste Curtea Domneasca, in minunatul cartier Palas, santier lasat acum aproape in parasire ca nu mai au bani! Nimeni nu mai cumpara acum un apartament de 2-3 camere cu suprafete intre 80 - 130 mp, cu preturi incepand de la 200.000 euro, normal cine mai e asa nebun, are si nebunia perioada sa de proliferare, apoi se stinge in criza!!... Iar astia nici ca lasa din pret!!!
Tot orasul e un santier parasit sau la care se lucreaza din cand in cand! Si peste toate astea pelerini! Cica Primaria castiga de pe urma acestor asa zise sarbatori... poate o fi castigand dar noi iesenii ajungem la Socola!! Pe noi ne scot din minti pur si simplu.
dana_ene spune:
Ba da. Scuze. Merge siteul. Fara "t"-ul ala.
Carmen, am vazut acum vreo 2 zile, parca, ce e pe la Iasi. Si la tine m-am gandit. La cum te enervezi tu an de an. Curaj! Ce sa-ti zic... hai la Buzau.