Nazdravani de august-septembrie 2003 (sept.2009)
Raspunsuri - Pagina 13
Sisi spune:
m-am mai gandit si eu la tema intre picaturi da' nu mi-a venit nici o idee...
Azi la dentist a fost amuzant, am stat doua ore. Din care aproape trei sferturi de ora s-au rugat de ea sa deschida gura. Si nu a deschis-o pana nu mi-am facut eu un detartraj de doua bulioane ca sa vada ca nu patesc nimic
Important e ca am venit cu o plomba in plus acasa, mai avem una saptamana viitoare. Dar acum e relaxata, face misto de mine ca de ce n-am mers la timp la dentist, doar nu mi-e frica... Mi-am facut si eu un inventar, oho, am de lucru...
Ne-am ales si cu ghetute, slava domnului nu sunt rosii si nu sunt de lac (le face praf in curte la gradi) ci sunt maro... daca ei i-au placut cel mai mult nu am refuzat-o. Am incercat sa ii mai cumpar niste bluzite ca sta cam prost si n-am avut cu cine. Sa vedeti ce isi dadea cu palma peste frunte in magazin: "aoleu, nu, maaaami, cheltuim prea mult... da, imi plac dar nu am chef acum ... hai mami odata, eu ies, te astept afara" :-))
l_carmen2003 spune:
Criss, mai stiu unu' care face exact la fel! 'Vezi nu ai scris la fel. Eu am spus sa scrii... da-te la o parte ca scriu eu!' chiar am sa incep sa il las sa scrie singur la calculator sa ma scuteasca ca indiferent daca scriu mot-a-mot ce spune tot comenteaza!
De fapt comenteaza de dimineata!
'- mami, poti sa ma rogi si sa ma rogi frumos sa ma trezesc eu stau cu ochii inchisi si nu te aud. Cand dormi auzi? Eu nu aud daca nu vreau!'
apoi la masa:'-de ce trebuie eu sa mananc dimineata si acasa si la gradinita? imi spui?' - bea o cana cu lapte dimineata si eventual mai ia ceva de pe platou daca vrea si de obicei nu vrea...
in drum spre gradinita:
'-eu chiar nu inteleg. De ce trebuie sa merg la gardinita azi? Eu nu ma distrez deloc la gradinita. Nu imi da nici lego azi. Eu merg la gradinita doar joi ca am sah si ne jucam cu lego si martea ca avem engleza si luni ca dansez cu Miruna si miercuri si vineri merg cu tine la birou.'
-' miercurea ai pictura. nu vrei la pictura?'
-' bine, merg si miercuri la gradinita dar azi e vineri!. merg cu tine la birou. Sau cu tata. Vrei sa vin cu tine sau merg cu tata!'
Auzi la el mic de escroc sentimental ce e! daca nu vreau sa il iau cu mine pleaca cu tat-sau, de parca am fi la concurenta. Asa ca tat-sau l-a lasat la gardinita. Cand s-a intors in masina mi-a spus ca micul ghiaur i-a spus ca de fapt a 'incercat sa vada daca merge'...
cristinamh spune:
iaca si eu, voiam sa anunt ca nu voi vinde nazdravani. din multiple motive, si am eu un feeling ca nu voi regreta.
cu site-ul de concurs, m-am gandit si razgandit, ce sa facem. am o "problema" cu sustinatorul nostru de 6 ani, care a vazut concursul si... s-a pus pe plans. cum, ea de ce nu poate sa deseneze, ca are 6 ani la fel ca ceilalti copii, si-a facut 3 desene, ca poate "administratorului" ii place vreunul si o lasa sa participe.
asa ca ma gandeam sa lasam pe cei de 6 ani sa intre in concurs. pe viitor nu se stie unde ajunge ideea.
referitor la afisarea rezultatelor, exista doua variante: pe site apare castigatorul, si pe mail rezultate integrale, sau totul la vedere. eu as merge pe ideea sa vada cam pe unde s-a clasat, chiar daca n-a castigat. sa observe daca ordinea in care el a clasificat desenele este aproximativ si cea finala. daca are cineva ceva impotriva afisarii integrale, rog spuneti. nu vreau sa fac copiii sa planga...
si ca sa vedeti cat se implica, aseara, eliza, pazea calculatorul dupa ce-a trimis desenul. "uite, nu apare! sigur nu le-a placut desenul meu daca nu l-au pus!" si... cum sa rezist?? l-am pus, iar copilu s-a dus fericit la culcare. mai multe amanunte de la anka, la intoarcere.
stiu ca eu is cu munca in toata povestea asta, dar, cum sunt copiii la mijloc, si fiecare stie cam ce poate si ce nu al lui, astept pareri.
edit: de asemenea, ma gandeam la un premiu "pitic talentat" pt fratiori mai mititei, ca banuiesc ca se vor mai inscrie
mihaela_s spune:
cristina, eu sunt de acord cu ce hotarati, oricum va veni si randul colajelor si acuarelelor, asa ca e indiferent ce alegem pentru al doilea concurs. Oricum nu am acuarele acasa, va trebui sa cumparam . Eu zic ca ar trebui sa dam premii separate pentru copiii mici, fratiori si surioare, pentru ca ei sunt din start defavorizati, nu?
Si daca vrea si fetita aceea sa participe, de ce nu? Parerea mea...
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
liliac1 spune:
cris nici eu n-am nimic de obiectat daca mai sunt si alti copilasi de 6 ani care vor sa participe.
Si la noi a aparut prima problema de perceptie...ca de ce n-am lasat-o si pe ea cu acuarele...hmmm, grea dilema...
I-am povestit ca poate in turul 2 sau 3 ne ungem si pana la urechi ca deocamdata era suficient doar cu creioane colorate...
Pupam nazdravanii!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 38+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
Sisi spune:
ok cu florile - oare o fi ok si la baieti?
ok si cu participarile altor copii, cu atat mai multi cu atat mai bine, si asa vad ca sunt putini de pe aici
ankalaura spune:
Hei!
Am venit
Detalii maine cre' ca. Acuma striga un copil dupa mine.
Ziceati de acuarele - ziceti de ale noastre? Nu sunt acuarele, ci niste creioane mai moi. Si daca uzi apoi foaia se mai "umple" de mazgaleala, asta se intampla.
Oricum, eu altfel nu o convingeam, ca deteste creioanele. La ea, daca nu e ceva care sa acopere rapid (gen carioci sau vopsele de intins cu o pensula groasa) n-are farmec. Detalii tomorrow.
Cu premiile si diplomele - eu intelesesem ca toti o sa aiba diploma, si ca punctajele le dam noi, asa, ca sa aiba ei impresia unei clasificari. Dar la ei ajunge diploma ca a tuturor nu? Si daca suntem noi curioase eventual sa vedem clasamentul. Sau am inteles eu eronat cu cititul meu diagonalistic?
Pentru diplome, am mai putea da diplome speciale, ca sa nu fie locul 1/2/3 etc.. Unul sa fie "cel mai ingenios desen" altul sa fie "cel mai inspirat", altul "cel mai atent lucrat", altul "cel mai complet" sau alte enumeratii de "cel mai cel" numai ca acum nu imi mai vinmie in cap, poate sa fie si o lista de sinonime
Am fugit ca striga!
l_carmen2003 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ankalaura Hei! ... Cu premiile si diplomele - eu intelesesem ca toti o sa aiba diploma, si ca punctajele le dam noi, asa, ca sa aiba ei impresia unei clasificari. Dar la ei ajunge diploma ca a tuturor nu? Si daca suntem noi curioase eventual sa vedem clasamentul. Sau am inteles eu eronat cu cititul meu diagonalistic? Pentru diplome, am mai putea da diplome speciale, ca sa nu fie locul 1/2/3 etc.. Unul sa fie "cel mai ingenios desen" altul sa fie "cel mai inspirat", altul "cel mai atent lucrat", altul "cel mai complet" sau alte enumeratii de "cel mai cel" numai ca acum nu imi mai vinmie in cap, poate sa fie si o lista de sinonime Am fugit ca striga! |
Sunt de acord cu Anka.
Cu tipul de diplome si cu clasamentul... Sincer mi se pare cel mai frumos asa.
Si florile sunt ok.
l_carmen2003 spune:
Noi avem deja un prg destul de strict... maine engleza, si de acum e serios, adica cu teme acasa si scris, azi si miercuri si joi liniute si tot maine si joi tenis iar vineri mergem la inot. Sambata si duminica deseneaza si picteaza cu tata-sau -de un an nu il mai duc la cursul de pictura de la Octav Bancila- si face ce vrea, adica se joaca pe calculator, iphone, e treaba lui ce face. In general petrece timpul cu noi.
Avem si noi o roata a olarului dar nu am inaugurat-o inca, si dupa ce citesc pe aici mai rabdam; la vara poate...
Trebuie sa facem loc pt concurs... deci cand se trimit fisele cu evaluarile? ca sa ne apucam de tema doi... Asta fiind problema lui Alex de dimineata...